Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο!!!!!
Κώστα δεν έχω λόγια!!!!
Χρειάζομαι "απεγνωσμένα" ένα dremelοειδές,αλλά δυστυχώς είμαι πολύ σκοτωμένος αυτόν τον καιρό για να πάρω κάτι καλό.Αυτό που έχει αύριο το lidl αξίζει (έστω σαν προσωρινό υποκατάστατο) ή θα πετάξω 25 ευρώ;Κάθε γνώμη δεκτή. http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=51145
Ειναι ελαττωματικος ο τροπος ασφαλισης που εχει για να αλλαξεις κοπτικο. Ενω ο αξονας μεσα ειναι μεταλλικος και εσωτερικα ειναι γενικα αρκετα προσεγμενο, ο διακοπτης που "μαγκωνει" τον αξονα ειναι ενα μαλακο πλαστικο που φθειρεται παραπολυ ευκολα. Μετα απο λιγες χρησεις ή θα φαγωθει ή θα σπασει τελειως. Στο δικο μου το κολλησα και λειτουργει, αλλα πρεπει να βρω τροπο να το αντικαταστησω με κατι πιο σκληρο. Δεν μπηκα στην διαδικασια να το αλλαξω ( το εχω 1 χρονο) γιατι ειναι κατασκευαστικο προβλημα και οχι αστοχια υλικου.Χθές το πήρα, σήμερα χάλασε το τσόκ. Χωρίς να το σφίξω πολύ, κανονικά και με προσοχή. Ακούγεται σαν κάτι να έφυγε από τι θέση του. Έπειτα από δύο αλλαγές κοπτικού -----> τζίφος !!! Να δούμε τι θα μου πουν αύριο.
Ειχα αγοράσεει πριν κανα χρονο αυτό http://www.lidl.de/de/parkside-akku-multifunktionswerkzeug-pamfw-10-8-a1/p198566
Το άνοιξα σήμερα που το χρειάστηκα.Αφησα την μπαταρία 2 περίπου ωρες να φορτίσει,αλλά όταν την έβαλα στο εργαλείο,τζίφος.
Ούτε δουλεύει ούτε καν ανάβουν οι ενδείξεις της μπαταρίας.
Δεν έχω την απόδειξη...
Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;
Δυστυχώς δεν έχω πολύμετρο,αλλά από την άλλη,έτσι αποφορτίζονται οι μπαταρίες;
Ξεφτίλα δεν είναι;
Δυστυχώς δεν έχω πολύμετρο,αλλά από την άλλη,έτσι αποφορτίζονται οι μπαταρίες;
Ξεφτίλα δεν είναι;
Ειναι ελαττωματικος ο τροπος ασφαλισης που εχει για να αλλαξεις κοπτικο. Ενω ο αξονας μεσα ειναι μεταλλικος και εσωτερικα ειναι γενικα αρκετα προσεγμενο, ο διακοπτης που "μαγκωνει" τον αξονα ειναι ενα μαλακο πλαστικο που φθειρεται παραπολυ ευκολα. Μετα απο λιγες χρησεις ή θα φαγωθει ή θα σπασει τελειως. Στο δικο μου το κολλησα και λειτουργει, αλλα πρεπει να βρω τροπο να το αντικαταστησω με κατι πιο σκληρο. Δεν μπηκα στην διαδικασια να το αλλαξω ( το εχω 1 χρονο) γιατι ειναι κατασκευαστικο προβλημα και οχι αστοχια υλικου.
Νομίζω πως συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες,και το δικό μου το dewalt κάνει τα ίδια..Πνευματικό τελικά είναι μονόδρομος για σοβαρές εργασίες τρυπήματος..Ή αλλοιώς δράπανο με τσοκ που σφίγγει με κλειδί.
Για σοβαρά τρυπήματα SDS
Για σοβαρά Τρυπήματα SDS Max.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.