Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

πληροφ . πήγα χτες το απόγευμα και δεν είχε αλλα απ οοτι βλέπω βολεύτηκες :)

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο!!!!!
Κώστα δεν έχω λόγια!!!!

Πάψε μωρέ τώρα τι έκανα...... Σιγά τα ωά... Αν σου πω τι άλλα έχω κάνει στην ζωή μου (...και τι κάνω ακόμα), γράφω βιβλίο σε μέγεθος χρυσού οδηγού, μόνο που δεν ξέρω από που να αρχίσω!!! :flipout:

Ειχα αγοράσεει πριν κανα χρονο αυτό http://www.lidl.de/de/parkside-akku-multifunktionswerkzeug-pamfw-10-8-a1/p198566
Το άνοιξα σήμερα που το χρειάστηκα.Αφησα την μπαταρία 2 περίπου ωρες να φορτίσει,αλλά όταν την έβαλα στο εργαλείο,τζίφος.
Ούτε δουλεύει ούτε καν ανάβουν οι ενδείξεις της μπαταρίας.
Δεν έχω την απόδειξη...
Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;

Χρειάζομαι "απεγνωσμένα" ένα dremelοειδές,αλλά δυστυχώς είμαι πολύ σκοτωμένος αυτόν τον καιρό για να πάρω κάτι καλό.Αυτό που έχει αύριο το lidl αξίζει (έστω σαν προσωρινό υποκατάστατο) ή θα πετάξω 25 ευρώ;Κάθε γνώμη δεκτή. http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=51145

Χθές το πήρα, σήμερα χάλασε το τσόκ. Χωρίς να το σφίξω πολύ, κανονικά και με προσοχή. Ακούγεται σαν κάτι να έφυγε από τι θέση του. Έπειτα από δύο αλλαγές κοπτικού -----> τζίφος !!! Να δούμε τι θα μου πουν αύριο.

Θα πας και ΘΑ πάρεις τα χρήματα σου χωρίς πρόβλημα. Εκτός από αυτό εντοπίσαμε πουθενά αλλού την μικρή καστανια? Όπως επίσης και ρουτερ που ψάχνει ένας φίλος?

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Χθές το πήρα, σήμερα χάλασε το τσόκ. Χωρίς να το σφίξω πολύ, κανονικά και με προσοχή. Ακούγεται σαν κάτι να έφυγε από τι θέση του. Έπειτα από δύο αλλαγές κοπτικού -----> τζίφος !!! Να δούμε τι θα μου πουν αύριο.
Ειναι ελαττωματικος ο τροπος ασφαλισης που εχει για να αλλαξεις κοπτικο. Ενω ο αξονας μεσα ειναι μεταλλικος και εσωτερικα ειναι γενικα αρκετα προσεγμενο, ο διακοπτης που "μαγκωνει" τον αξονα ειναι ενα μαλακο πλαστικο που φθειρεται παραπολυ ευκολα. Μετα απο λιγες χρησεις ή θα φαγωθει ή θα σπασει τελειως. Στο δικο μου το κολλησα και λειτουργει, αλλα πρεπει να βρω τροπο να το αντικαταστησω με κατι πιο σκληρο. Δεν μπηκα στην διαδικασια να το αλλαξω ( το εχω 1 χρονο) γιατι ειναι κατασκευαστικο προβλημα και οχι αστοχια υλικου.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ειχα αγοράσεει πριν κανα χρονο αυτό http://www.lidl.de/de/parkside-akku-multifunktionswerkzeug-pamfw-10-8-a1/p198566
Το άνοιξα σήμερα που το χρειάστηκα.Αφησα την μπαταρία 2 περίπου ωρες να φορτίσει,αλλά όταν την έβαλα στο εργαλείο,τζίφος.
Ούτε δουλεύει ούτε καν ανάβουν οι ενδείξεις της μπαταρίας.
Δεν έχω την απόδειξη...
Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;

μαλλον αοφοριστηκε εντελως η μπαταρια του. εχεις πολυμετρο να μετρησεις το βολταζ της?

Δυστυχώς δεν έχω πολύμετρο,αλλά από την άλλη,έτσι αποφορτίζονται οι μπαταρίες;
Ξεφτίλα δεν είναι;

Απο την στιγμη που βγηκε το εργαλειο στην παραγωγη (αναφερεται πανω στο σωμα) μεχρι την στιγμη που το πρωτοφορτισες, ποσος χρονος περασε?

Δυστυχώς δεν έχω πολύμετρο,αλλά από την άλλη,έτσι αποφορτίζονται οι μπαταρίες;
Ξεφτίλα δεν είναι;

Η αποφορτιση γινεται ευκολα. Εαν ειναι μπαταρια λιθιου, ισως και να εχει προβλημα εσωτερικο, το ειχες δοκιμασει κατα την αγορα; δουλευε; φορτιζε;
Κανονικα, βαση του κωδικου ΙΑΝ η εταιρια γνωριζει οτι δεν εχει κλεισει τα 3 ετη ...
Εαν η μπαταρια δεν εχει προβλημα λιθιου η και νι μη, θελεις ισως ενα booster, για να αρχισει την φορτιση, και μετα ο φορτιστης του αναλαμβανει... Νεα μπαταρια τετοιου τυπου 10 βολτ παει 20αρι...
Τελος σε πολυεργαλειο προτιμοτερο το ενσυρματο....εχει το ντρεμελ το eshop.gr σε προσφορα αυτη την εβδομαδα. Παρε παντος το σερβις αυριο πρωι....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ειναι ελαττωματικος ο τροπος ασφαλισης που εχει για να αλλαξεις κοπτικο. Ενω ο αξονας μεσα ειναι μεταλλικος και εσωτερικα ειναι γενικα αρκετα προσεγμενο, ο διακοπτης που "μαγκωνει" τον αξονα ειναι ενα μαλακο πλαστικο που φθειρεται παραπολυ ευκολα. Μετα απο λιγες χρησεις ή θα φαγωθει ή θα σπασει τελειως. Στο δικο μου το κολλησα και λειτουργει, αλλα πρεπει να βρω τροπο να το αντικαταστησω με κατι πιο σκληρο. Δεν μπηκα στην διαδικασια να το αλλαξω ( το εχω 1 χρονο) γιατι ειναι κατασκευαστικο προβλημα και οχι αστοχια υλικου.

Φωτογραφια του θεματος μπορεις φιλε μου;

να ξερετε οτι οι μπαταριες φευγουν απο το εργοστασιο στο 40% της φορτισης....
Λιγη γαλβανικη αντισταση να υπαρχει στις επαφες, θα αδειασουν γρηγορα.

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΛΙΘΙΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΕΝΝΑΜΕ ΛΕΜΕ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Τα εχω εξηγησει λεπτομερως και με παραπομπες ουτε 2 βδομαδες πριν

Παίδες υπάρχει κάπου το ρουτερ, το κλειδί σταυρός για αυτοκίνητο και η μικρή καστανια?

σημερα το καταβιδι κασταιας της προηγουεμνης εβδομαδας σχεδον το πηρα στο χερι...εκανα καποια ψιλοβιδωματα σε λευκα, και για πραγματικο τεστ ξεκινησα το βιδωμα μιας 8αρας βιδας. πριν φτασω στα 6 εκατοστα καταλαβα οτι το κατσαβιδι απεκτησε τζογο. κοιτωντας το καλυτερα το συστημα της καστανιας αρχισε να στραβωνει,
Παει για επιστροφη

Παιδες μια ερώτηση, το σκ δουλεψα "αρκετα" το δραπανο του lidl και η αληθεια ειναι οτι τα πηγε καλα, εκτος απο μερικές φορές που "ξεσφιγκε" το τρυπάνι οταν το ζοριζα αρκετα. ΕΙναι κάτι που συμβαίνει? Το έσφιγκα οσο επαιρνε με το χερι, γυρνώντας την κεφαλή αλλα οταν έβρισκε πολυ κοντρα και εγω το εσπρωχνα μου το πεταγε. Υπάρχουν τρυπάνια εξαγωνα? Μηπως πιανουν πιο σταθερα? Την εκανα την δουλεια μου, αλλα με χαλασε αυτο το πραγμα

Νομίζω πως συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες,και το δικό μου το dewalt κάνει τα ίδια..Πνευματικό τελικά είναι μονόδρομος για σοβαρές εργασίες τρυπήματος..Ή αλλοιώς δράπανο με τσοκ που σφίγγει με κλειδί.

Νομίζω πως συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες,και το δικό μου το dewalt κάνει τα ίδια..Πνευματικό τελικά είναι μονόδρομος για σοβαρές εργασίες τρυπήματος..Ή αλλοιώς δράπανο με τσοκ που σφίγγει με κλειδί.

Για σοβαρά τρυπήματα SDS