Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αν έρθει το καρφωτικο ρεύματος μην πετάξετε τα λεφτά σας δεν έχει καθόλου δύναμη.

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν έρθει το καρφωτικο ρεύματος μην πετάξετε τα λεφτά σας δεν έχει καθόλου δύναμη.

Καλησπέρα Δημήτρη. Εχω κανει αρκετή δουλίτσα μ αυτο και παρ' όλο που δεν εχω δουλέψει άλλο καρφωτικο, θεωρώ οτι ειναι τίμια πρόταση για τα λεφτά του.

Sent from my iPad using Tapatalk

Τι να πω εγω το έχω χρησιμοποιήσει με το πιο μικρό μήκος καρφί και διχαλο σε κόντρα πλακέ σε mdf και σε πευκο. Πάντα πρέπει να τα πέρασε μετά με σφυρί ποτέ δεν τα βάζει τέρμα μέσα. Όταν το είχα αναφέρει εδώ κάποιος μου είχε πει πως δεν το χρησιμοποιώ στο σωστό υλικό που για τις δυνατότητες του καρφωτικου είναι...... Ο χαλβας. Έτσι υπέθεσα πως δεν φταίει το δικό μου αλλά είναι όλα ίδια.

Εσένα καρφωνει μέχρι τέρμα;

Συμφωνώ με τον deathkok. Το επέστρεψα με συνοπτικές διαδικασίες την προηγούμενη φορά που το εβαλε

Στάλθηκε από το SM-G361F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι να πω εγω το έχω χρησιμοποιήσει με το πιο μικρό μήκος καρφί και διχαλο σε κόντρα πλακέ σε mdf και σε πευκο. Πάντα πρέπει να τα πέρασε μετά με σφυρί ποτέ δεν τα βάζει τέρμα μέσα. Όταν το είχα αναφέρει εδώ κάποιος μου είχε πει πως δεν το χρησιμοποιώ στο σωστό υλικό που για τις δυνατότητες του καρφωτικου είναι...... Ο χαλβας. Έτσι υπέθεσα πως δεν φταίει το δικό μου αλλά είναι όλα ίδια.

Εσένα καρφωνει μέχρι τέρμα;

Καλημερα Δημήτρη. Διάβασα το σχόλιο σου οπως και του Αχιλλέα απο κάτω. Επειδή ο Αχιλλέας ειναι επαγγελματίας, σέβομαι πλήρως την άποψη του.
Οντως σε μαλακά ξύλα που το δοκίμασα, μερικά διχαλα/καρφια πρέπει να τα περνάς με σφυρί μετά. Όχι όλα.
Τον χαλβά τον σχολίασα εγω νομίζω, αστειευόμενος όμως.
Σε Κ/Π 20αρι που το δοκίμασα, στη μέγιστη ισχύ, μπορω να πω οτι δεν χρειάστηκε να περάσω με σφυρί, κανένα καρφί. Έτυχε ; Δεν ξέρω.

Βέβαια μετά τις πρώτες 2-3 χρήσεις, δεν κάρφωνε. Έκανε το χαρακτηριστικό ήχο αλλα γιόκ.
Κι ενώ ετοιμαζομουνα να το επιστρέψω, ειπα να το περιεργαστω λίγο. Είδα οτι το έμβολο που κανει την κρούση δεν επανερχόταν στη θέση του. Το ψέκασα με spray σιλικόνης απο τα ανοίγματα που εχει γύρω-γύρω και λύθηκε το πρόβλημα. Χωρίς να το ανοίξω.
Αν θες δοκίμασε κι αυτή τη λύση και πες μου αν δεις διαφορά.
Σε κούρασα πρωι-πρωι !

Επαγγελματίας σημαίνει ότι απλά βγάζω κάποια χρήματα από αυτό. Είναι πολλά παιδιά που έχουν παρά πολλές γνώσεις εδώ μέσα κι ας μην είναι επαγγελματίες. Επίσης η κρίση του επαγγελματία περιλαμβάνει και εμπειρία από ακριβότερα εργαλεία που ίσως αδικεί την σύγκριση. Από τη στιγμή που μπορείς να πάρεις κι αν δεν κάνει να το επιστρέψεις no problem

Στάλθηκε από το SM-G361F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πήγα πίσω στο τοπικό κατάστημα την σκούπα Parkside που χάλασε και μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Μου έδωσαν τον αριθμό 800 111 3333. Επικοινώνησα μαζί τους και ήταν ευγενέστατοι. Μου έδωσαν με τη σειρά τους αριθμό υπόθεσης. Χθές το απόγευμα μου τηλεφώνησε η KOMPERNASS SERVICE αλλά η ώρα ήταν ώρα "χορτασμένου όφη" και δεν το άκουσα. Επειδή είμαι ανυπόμονος χαρακτήρας την έφτιαξα μόνος μου, ήταν εύκολο. Έφταιγε ο μεγάλος κίτρινος διακόπτης ON-OFF. Μέχρι να την έστελνα στην Αθήνα, να περίμενα επισκευή ή αντικατάσταση και την αποστολή της πίσω στη Λευκάδα θα είχα πνιγεί στο πλανιαδούρι.

Εγώ πάλι με το καρφωτικό, στην ερασιτεχνική χρήση που το θέλω, έχω το ανάποδο πρόβλημα...πιθανόν να μην μπορώ να βρω την σωστή δύναμη κρούσης....σε πηχάκια, σε παλετόξυλα και σε σανίδες από τάβλες κρεβατιού....τα χώνει τόσο μέσα που αφήνει σημάδια το χτύπημα στο ξύλο....πρέπει κάθε φορά να κάνω δοκιμές σε ρετάλι για να βρω την σωστή δύναμη κρούσης....

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγώ πάλι με το καρφωτικό, στην ερασιτεχνική χρήση που το θέλω, έχω το ανάποδο πρόβλημα...πιθανόν να μην μπορώ να βρω την σωστή δύναμη κρούσης....σε πηχάκια, σε παλετόξυλα και σε σανίδες από τάβλες κρεβατιού....τα χώνει τόσο μέσα που αφήνει σημάδια το χτύπημα στο ξύλο....πρέπει κάθε φορά να κάνω δοκιμές σε ρετάλι για να βρω την σωστή δύναμη κρούσης....

Κι εμένα αφήνει σημάδια Σωτήρη. Βέβαια το εχω μόνιμα στο φουλ. Αλλα αυτο δεν με προβληματίζει τόσο, όσο να μην καρφώσει μέχρι μεσα το καρφί. Ειδικά στα δυσπρόσιτα σημεία.

Έλα Ευγενιε τώρα το είδα!

Παιδιά και εγώ το επέστρεψα το ηλεκτρικό.
Δεν έχει δύναμη. Αν έχει ήδη κάποιος το Πνευματικό για να καταλάβει δεν το φτάνει ούτε στο εν τρίτο.

Έλα Ευγενιε τώρα το είδα!

Παιδιά και εγώ το επέστρεψα το ηλεκτρικό.
Δεν έχει δύναμη. Αν έχει ήδη κάποιος το Πνευματικό για να καταλάβει δεν το φτάνει ούτε στο εν τρίτο.

Ευχαριστώ Κυριακο...απο οτι φαινεται ΑΝ έρθει..θα μπορέσει να με εξυπηρετήσει...
Όπως και να εχει ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω...!!!

Send from my Moto Guzzi Breva 1100 :) πηγαίνοντας Tapa Tapa Tapa Talk

Re: Παραδοσιακό εργαστήριο...

... Από αυτά που έχω αγοράσει από lidl, έχω να σου προτείνω ανεπιφύλακτα
το δραπανοκατσάβιδο PABSW 10.8 με το αποσπώμενο τσοκ. Για την δουλειά που το χρειάζεσαι είναι υπερ-αρκετό και σε τιμή χώμα. Εχε το στο νου σου. Ειδικά το αποσπώμενο τσοκ κάνει την δουλειά μας τρομερά εύκολη. Θα το ανακαλύψεις στην πορεία τον λόγο. Κάποια στιγμη μπορεί να χρειαστείς ένα δυνατότερο και βαρύτερο. Εχω και από αυτό αλλά πίστεψε με, με το μικρό παίζω.

FYI

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=1361

η νέα του έκδοση σε 12V
μάλιστα σε αυτό το τσοκ μπαινοβγαίνει χωρίς να πρέπει να βγάλεις την μύτη του κατσαβιδιου

δεν είναι εργαλείο
αλλά αύριο έχει μια τηλεσκοπική σήτα παραθύρου στα 29,9 την οποία λέω να πάρω
και μια πόρτας (την έχει μόνο στο φυλλάδιο)
έχει κανείς εμπειρία/αξιολόγηση;
QwVZ2pa.jpg

Επίσης τα παρακάτω μπεκ αξίζουν τίποτε;;;
Το παράξενα (και απίστευτο) είναι ότι πολλά προιόντα
είναι οικονομικότερο ακόμα και από το Γερμανικό Lidl!
BKC3sjq.jpg

Σίτα για πόρτες έχω πάρει δύο και είναι πολύ καλές και ανθεκτικές.
Τις έχω τοποθετήσει 2 χρόνια τώρα σε μπαλκονόπορτες, πιάνουν το ένα φύλλο και είναι μια χαρά. Να προσέξεις όμως αν σε φτάνει το ύψος 2,10m γιατί εμένα δεν με έφτανε και συμπλήρωσα επάνω κομμάτι αλουμινίου.
Θα πάρω άλλα 1-2 τεμάχια γιατί και η τιμή είναι χώμα.
Για παραθύρων έχω πάρει και τοποθετήσει 3 τεμάχια αλλά τις σταθερές όχι αυτές τις τηλεσκοπικές που έχει τώρα.
Περίμενε να έλθουν εκείνες είναι φτηνότερες και πολύ καλές.

Απάντηση: Παραδοσιακό εργαστήριο...

είχα πάρει πριν χρόνια ένα τέτοιο διπλό δραπανοκατσάβιδο (noname κινέζικο) που άλλαζε κεφαλή, έτσι όπως του λιντλ, είχα σκεφτεί ότι θα ήταν απίστευτη ευκολία αυτό, αλλά με είχε τσατίσει αφάνταστα που το τσοκ για το τρυπάνι όταν γύρναγε το τρυπάνι ήταν παράκεντρο, έχανε....το χάρισα σε έναν γείτονα.....εάν το πάρει κάποιος αυτό του λιντλ ας μας πει σχετικά πως το βλέπει...αν και από το βίντεο της παρουσίασης φαίνεται να έχει το ίδιο πρόβλημα....

Σίτα για πόρτες έχω πάρει δύο και είναι πολύ καλές και ανθεκτικές.
Τις έχω τοποθετήσει 2 χρόνια τώρα σε μπαλκονόπορτες, πιάνουν το ένα φύλλο και είναι μια χαρά. Να προσέξεις όμως αν σε φτάνει το ύψος 2,10m γιατί εμένα δεν με έφτανε και συμπλήρωσα επάνω κομμάτι αλουμινίου.
Θα πάρω άλλα 1-2 τεμάχια γιατί και η τιμή είναι χώμα.
Για παραθύρων έχω πάρει και τοποθετήσει 3 τεμάχια αλλά τις σταθερές όχι αυτές τις τηλεσκοπικές που έχει τώρα.
Περίμενε να έλθουν εκείνες είναι φτηνότερες και πολύ καλές.

Και εμένα η πόρτα δεν φτάνει είναι 213 ύψος αλλά μπορώ να το βολέψω με συμπλήρωμα.
οκ! για φθηνότερες σταθερές θα περιμένω... Εκτός αν εννοείς τις μαγνητικές που έχει πάλι σήμερα
ή βγάζει και άλλες;

Και ο προγραμματιστής στα 19 είναι χώμα η τιμή.

Σχετικά με κείνη την σίτα για πόρτα που έχει σήμερα....σκεφτόμουνα να πάρω μία να την βάλω στην κυρία είσοδο, είναι η μόνη είσοδος για κουνούπια μύγες, όλα τα άλλα έχουν σίτες....σκεφτόμουνα, εάν γίνεται, να κάνω κάτι σαν το αμερικάνικο σύστημα που ανοίγεις την σίτα προς τα έξω και μετά την πόρτα προς τα μέσα για να μπεις στο σπίτι...το κάσωμα στην πόρτα εσωτερικά είναι 80χ200

ερώτηση 1η: λέει διαστάσεις max 100χ210..... αυτό σημαίνει ότι είναι ρυθμιζόμενη?

εάν είναι ρυθμιζόμενη όλα καλά...εάν δεν είναι
ερώτηση 2η: προφανώς, θα πρέπει να μπει εξωτερικά της κάσας, σωστά?
ερώτηση 3η: προφανώς έχει μεντεσέδες στην μία πλευρά, σωστά ?

upload an image

μπορεί λέτε να μπει σε μένα?

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σχετικά με κείνη την σίτα για πόρτα που έχει σήμερα....σκεφτόμουνα να πάρω μία να την βάλω στην κυρία είσοδο, είναι η μόνη είσοδος για κουνούπια μύγες, όλα τα άλλα έχουν σίτες....σκεφτόμουνα, εάν γίνεται, να κάνω κάτι σαν το αμερικάνικο σύστημα που ανοίγεις την σίτα προς τα έξω και μετά την πόρτα προς τα μέσα για να μπεις στο σπίτι...το κάσωμα στην πόρτα εσωτερικά είναι 80χ200

ερώτηση 1η: λέει διαστάσεις max 100χ210..... αυτό σημαίνει ότι είναι ρυθμιζόμενη?

εάν είναι ρυθμιζόμενη όλα καλά...εάν δεν είναι
ερώτηση 2η: προφανώς, θα πρέπει να μπει εξωτερικά της κάσας, σωστά?
ερώτηση 3η: προφανώς έχει μεντεσέδες στην μία πλευρά, σωστά ?

upload an image

μπορεί λέτε να μπει σε μένα?

Ναι νομίζεις θα βρεις σήτα.
Σε τέσσερα λιδλ πήγα και γμτ δεν υπάρχουν πουθενά!
Πήρα μια μαγνητική σήτα για παράθυρο. Δεν ξέρω αν κάνει σε διπλό παράθυρο. Θα δω.

Μεγάλο σπάσιμο που δεν βρήκα
αλλά πάρτε ένα δωράκι για την άλλη εβδομάδα :)
Το παλμικό δεν είναι αυτό με τα 180Nm;
2iCvRJR.jpg

οκ, αλλά εάν βρω θα κάνει σε μένα?

την τριπλέτα αυτή με τα εργαλεία με τις εναλλασσόμενες μπαταρίες την έχω και όλα εκτός του τροχού τα έχω κυριολεκτικά λιώσει.