Ευχαριστώ πολύ...Ευγένιε άν τό φέρει θά στό πάρω εγώ πού είμαστε πιό κοντογειτόνοι,μένουμε συντονισμένοι.
Αν έρθει το καρφωτικο ρεύματος μην πετάξετε τα λεφτά σας δεν έχει καθόλου δύναμη.
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι να πω εγω το έχω χρησιμοποιήσει με το πιο μικρό μήκος καρφί και διχαλο σε κόντρα πλακέ σε mdf και σε πευκο. Πάντα πρέπει να τα πέρασε μετά με σφυρί ποτέ δεν τα βάζει τέρμα μέσα. Όταν το είχα αναφέρει εδώ κάποιος μου είχε πει πως δεν το χρησιμοποιώ στο σωστό υλικό που για τις δυνατότητες του καρφωτικου είναι...... Ο χαλβας. Έτσι υπέθεσα πως δεν φταίει το δικό μου αλλά είναι όλα ίδια.
Εσένα καρφωνει μέχρι τέρμα;
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ πάλι με το καρφωτικό, στην ερασιτεχνική χρήση που το θέλω, έχω το ανάποδο πρόβλημα...πιθανόν να μην μπορώ να βρω την σωστή δύναμη κρούσης....σε πηχάκια, σε παλετόξυλα και σε σανίδες από τάβλες κρεβατιού....τα χώνει τόσο μέσα που αφήνει σημάδια το χτύπημα στο ξύλο....πρέπει κάθε φορά να κάνω δοκιμές σε ρετάλι για να βρω την σωστή δύναμη κρούσης....
Έλα Ευγενιε τώρα το είδα!
Παιδιά και εγώ το επέστρεψα το ηλεκτρικό.
Δεν έχει δύναμη. Αν έχει ήδη κάποιος το Πνευματικό για να καταλάβει δεν το φτάνει ούτε στο εν τρίτο.
... Από αυτά που έχω αγοράσει από lidl, έχω να σου προτείνω ανεπιφύλακτα
το δραπανοκατσάβιδο PABSW 10.8 με το αποσπώμενο τσοκ. Για την δουλειά που το χρειάζεσαι είναι υπερ-αρκετό και σε τιμή χώμα. Εχε το στο νου σου. Ειδικά το αποσπώμενο τσοκ κάνει την δουλειά μας τρομερά εύκολη. Θα το ανακαλύψεις στην πορεία τον λόγο. Κάποια στιγμη μπορεί να χρειαστείς ένα δυνατότερο και βαρύτερο. Εχω και από αυτό αλλά πίστεψε με, με το μικρό παίζω.
Σίτα για πόρτες έχω πάρει δύο και είναι πολύ καλές και ανθεκτικές.
Τις έχω τοποθετήσει 2 χρόνια τώρα σε μπαλκονόπορτες, πιάνουν το ένα φύλλο και είναι μια χαρά. Να προσέξεις όμως αν σε φτάνει το ύψος 2,10m γιατί εμένα δεν με έφτανε και συμπλήρωσα επάνω κομμάτι αλουμινίου.
Θα πάρω άλλα 1-2 τεμάχια γιατί και η τιμή είναι χώμα.
Για παραθύρων έχω πάρει και τοποθετήσει 3 τεμάχια αλλά τις σταθερές όχι αυτές τις τηλεσκοπικές που έχει τώρα.
Περίμενε να έλθουν εκείνες είναι φτηνότερες και πολύ καλές.
Σχετικά με κείνη την σίτα για πόρτα που έχει σήμερα....σκεφτόμουνα να πάρω μία να την βάλω στην κυρία είσοδο, είναι η μόνη είσοδος για κουνούπια μύγες, όλα τα άλλα έχουν σίτες....σκεφτόμουνα, εάν γίνεται, να κάνω κάτι σαν το αμερικάνικο σύστημα που ανοίγεις την σίτα προς τα έξω και μετά την πόρτα προς τα μέσα για να μπεις στο σπίτι...το κάσωμα στην πόρτα εσωτερικά είναι 80χ200
ερώτηση 1η: λέει διαστάσεις max 100χ210..... αυτό σημαίνει ότι είναι ρυθμιζόμενη?
εάν είναι ρυθμιζόμενη όλα καλά...εάν δεν είναι
ερώτηση 2η: προφανώς, θα πρέπει να μπει εξωτερικά της κάσας, σωστά?
ερώτηση 3η: προφανώς έχει μεντεσέδες στην μία πλευρά, σωστά ?
upload an image
μπορεί λέτε να μπει σε μένα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.