Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλα στα 13 ευρω την εχει εξευτελισει την τιμη αυτης της εργαλειοθηκης!
Αξιζει με 1000!!!!!!!!!!
275219_01_f.jpg

Να και το ομορφο σετακι που πηρε ο Μιχαλης και ελεγα θα το φερει δε θα το φερει το δικο μας!

275640_05_f.jpg

Και επισης ενδιαφερον εχουν αυτα τα διαμαντοτρυπανα με οδηγο τρυπηματος παρακαλω που βεντουζαρει στο πλακακαι και πιθανον και σε μεταλλικες επιφανειες για χρηση με αλλα τρυπανια!!!

275231_02_f.jpg

Σε εξοδα θα μας βαλει και μαλλον καποιον θα αγγαρεψω καθως θα λειπω την επομενη εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!

Μα ποσες καστανιες ακομη...

Αυτος ομαπογυμνωτης/πρεσσα ειναι καλυτερη απο εκεινη τη κλασσικη που εβγαζε παλια το λιδλ?

Εγώ θα δοκιμάσω το σκαπτικό δράπανο, αν γυρίζει κι αυτό έκκεντρα θα το πάω πίσω, αν όχι σίγουρα είναι καλή αγορά για τη δύναμη κρούσης που έχει (5j)!

Αυτη τη καστανια την εχει δοκιμασει καποιος?
Τη σκεφτομαι πολυ ματζιβελη λογω μεγεθους για ελαφριες εργασιες.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αυτη τη καστανια την εχει δοκιμασει καποιος?
Τη σκεφτομαι πολυ ματζιβελη λογω μεγεθους για ελαφριες εργασιες.

Νεκτάριε την έχω εγώ αρκετό καιρό τώρα μα σε ζόρια μεγάλα δεν την έβαλα ακόμη. Είναι μικρούλα και πολύ βολική. Τα καρυδάκια γενικά δείχνουν πολύ καλά αλλά είπαμε δεν τη ζόρισα…
Καλή αγορά για την τιμή της

Κυριάκο στο μυαλό μου είσαι, κι εγώ αυτά εννοούσα.

Θυμίστε μου για το πολυεργαλείο όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω (μετρητή - ανιχνευτή - laser - αποχυμωτή - εκχιονιστήρα), δουλεύει ή όχι?

Χρήστοοοο!

Τον απογυμνωτη που έχω έναν ίδιο από το Leroy πληγώνει την μόνωση εκεί που πιάνει η μία δαγκάνα της για κόντρα.

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εδώ έρχεται το Lidl με την πολιτική του.
«Δεν σου κάνει για τον Α ή Β λόγο; Έλα να σου δώσουμε πίσω τα λεφτά σου»

Κυριάκο στο μυαλό μου είσαι, κι εγώ αυτά εννοούσα.

Θυμίστε μου για το πολυεργαλείο όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω (μετρητή - ανιχνευτή - laser - αποχυμωτή - εκχιονιστήρα), δουλεύει ή όχι?

Χρήστοοοο!

Το είδα Νικόλα, αλλα δεν θα πάρω.
Πολλα έξοδα φίλε κι έρχονται μαζεμένα.
Ανοίγουν και τα σχολεία, αστα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλημερα σας.Εντος του ετους θα κανω μια ανακαινηση στο σπιτι και θα γκρεμισω ενα τοιχο.Ο τοιχος ειναι 2,50χ2,70 και παχος 12-13εκ. Αμα παρω το σκαπτικο που εχει την αλλη βδομαδα θα μπορεσω να ριξω τον τοιχο σε 2 μερες;Το εργαλειο θα χρησιμοποιηθει και σε μελλοντικες εργασιες που υπαρχουν στο νου.Τωρα εχω το πνευματκο των 2 τζαουλ αλλα πιστευω για το γκρεμισμα του τοιχου θα ταλαιπωρηθουμε και οι δυο.

Με βαρεια το ξερω και ηταν η πρωτη σκεψη.Το μονο που με απωθει ειναι οτι στην δουλεια καθε μερα βαραω με βαρεια.Σκεφτομουνα να παω σε κατι διαφορετικο.