Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ενδιαφέρομαι κι εγω για 2η μπαταρία για το παλμικό. Εχεις την καλωσύνη να με ενημερώσεις αν μάθεις νεα ; Προτιμώ την μεγάλη. Ευχαριστω

Sent from my iPad using Tapatalk

Και εγω θα την παρω οταν ερθει οποτε μολις εχω νεοτερο θα σου στειλω πμ

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Και εγω θα την παρω οταν ερθει οποτε μολις εχω νεοτερο θα σου στειλω πμ
καλύτερα να μας ενημερώσεις δημόσια γιατί μάλλον θα ενδιαφέρονται αρκετοί...εγώ για παράδειγμα θα αγόραζα μία μεγάλη για το παλμικό.

Μιας και αναφέρατε τις μπαταρίες, μήπως ξέρετε τι παίζει με την εγγύησή τους; Συγκεκριμένα τα έφτυσε η μπαταρία του κρουστικού PSBSA 18-Li A1 όπως και σε πολλούς αν θυμάμαι καλά. Ευτυχώς που όταν μου το άλλαξαν με την έκδοση Β2 είχα προνοήσει και πήρα μια δεύτερη έκδοσης Β2 και αυτή. Κάπου είχα διαβάσει οτι δίνουν μόνο 6 μήνες εγγύηση, σωστά;

Μιας και αναφέρατε τις μπαταρίες, μήπως ξέρετε τι παίζει με την εγγύησή τους; Συγκεκριμένα τα έφτυσε η μπαταρία του κρουστικού PSBSA 18-Li A1 όπως και σε πολλούς αν θυμάμαι καλά. Ευτυχώς που όταν μου το άλλαξαν με την έκδοση Β2 είχα προνοήσει και πήρα μια δεύτερη έκδοσης Β2 και αυτή. Κάπου είχα διαβάσει οτι δίνουν μόνο 6 μήνες εγγύηση, σωστά;

Ναι Χρήστο. 6 μήνες εγγύηση μόνο!

Ναι Χρήστο. 6 μήνες εγγύηση μόνο!

Σημερα που ρωτησα ακριβως αυτο, μου ειπαν οτι δεν δινουν εγγυηση και με πιασαν τα διαολια μου.Θα το επιβεβαιωσω και απ κοντα γιατι το παλικαρι που μιλησα μου φανηκε λιγο ντακοτα

Σημερα που ρωτησα ακριβως αυτο, μου ειπαν οτι δεν δινουν εγγυηση και με πιασαν τα διαολια μου.Θα το επιβεβαιωσω και απ κοντα γιατι το παλικαρι που μιλησα μου φανηκε λιγο ντακοτα

Την εγγύηση την δίνει το Χιούστον όχι το Lidl.
Πάρτους για επιβεβαίωση.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

πως το μάθατε αρχικά ότι υπάρχει και μεγαλύτερη μπαταρία?

Στη συγκεκριμένη σειρά εργαλείων είναι το παλμικό, ένας γωνιακός τροχός και μια σπαθοσέγα αν θυμάμαι καλά. Η μπαταρία του τροχού είναι 2,6Α και φυσικά κάνει και για τα άλλα δύο.

Στη συγκεκριμένη σειρά εργαλείων είναι το παλμικό, ένας γωνιακός τροχός και μια σπαθοσέγα αν θυμάμαι καλά. Η μπαταρία του τροχού είναι 2,6Α και φυσικά κάνει και για τα άλλα δύο.

Ακριβως.
Απλά ο τροχός έρχεται και με τον γρήγορο φορτιστή για την 2.6Ah μπαταρία.
Ο απλός φορτιστής την φορτίζει στον διπλάσιο χρόνο ενώ ο γρήγορος σε μία ώρα....

Καλημέρες,

χτες είχα περιποίηση κήπου.

Έχω λοιπόν να πω τα καλύτερα για αυτό το σάκο απορριμάτων κήπου που πήρα χτες αλλά και για το λάστιχο ποτίσματος.
Ο σάκος έχει μέσα μια πλαστική λωρίδα που την περνάς στο πάνω μέρος και μένει όρθιος και ανοιχτός οπότε σου επιτρέπει να παίζεις μπασκετ με αυτά που θες να ρίξεις μέσα.
Την δουλειά την έκανα πολλά χρόνια με τους σάκους του τόνου για οικοδομικά υλικά. Το πρόβλημα ήταν ότι μέχρι να τον γεμίσεις μέχρι την μέση έπαιρνε ατσούμπαλα σχήματα και ήταν δύσκολο να ρίξεις τα φύλλα μέσα.
Την ανθεκτικότητα του την δοκίμασα με γκαζόν στα 3/4 του και είναι μια χαρά για να μπορέσει να το σηκώσεις και να το κοντρολάρεις.

Το λάστιχο ποτίσματος φαίνεται αρκετά καλό αλλά θα δοκιμαστεί στην πράξη από τις γάτες για να δω αν θα γεμίσει τρύπες όπως το παλιό που είχα. Μια ένσταση ότι το quick release της βρύσης αν τραβήξεις πολύ το λάστιχο φεύγει. Μάλλον θα κάνω μόνιμη εγκατάσταση με συσφιγκτήρα.

Ειχα παρει μια βαση κινητου για το παρμπριζ πριν κανα μηνα. Ε σημερα μου εσπασε. Εσπασε ο δακτυλιος που κραταγε και τραβαγε τη βεντουζα.
Θες ο ηλιος θες το βαρος του βραχιονα και το κινητο δεν αντεξε.
Ειδα το κοματιντου μετα και ηταν ψευτικο σκληρο πλαστικο' πως να αντεξει.

Θα ελεγα πως δεν προκειται να παρω ξανα εργαλειο και εξαρτημα απο το lidl, αλλα δεν θα το τηρουσα.
Οποτε καταληγω πως δεν θα ξαναπαρω εργαλειο για καθημερινη χρηση, εργαλειο για εργασιες ακριβειας και εργαλειο για εργασιες που χρειαζονται να ασκηθουν ή να αντεπεξελθουν σε σχετικα μεγαλες δυναμεις. Εννοειται φυσικα πως για επαγγελματικη χρηση μακρυα!

Τωρα για εργαλεια ισχυος που εχω παρει, ολα ειναι για ξυλουργικη κυριως ενασχοληση κατι που δεν ειναι καθημερινοτητα μου και επιςης δεν εχουν βγαλει μεχρι στιγμης προβλημα που να επηρεαζει αμεσα τηνλειτουργια τους. Γιατι σπασιματα και δυσλειτουργιες στην ακριβεια χρησης εχουν ολα!
Κατι σπατουλες, πινελα ειναι αρχεγονα εργαλεια οποτε αμα σπαγανε και αυτα, ζητω που καηκαμε, αν και τα σφυρια ειναι αλλου βαρας και αλλου χτυπανε.
Πενσες, μυτοτσιμπιδα κλπ με 1'99 καλα ειναι για να πιανεις κατι αντι με τα δαχτυλα ή τα δοντια...κατσαβιδια εννοειται πως μακρυα και αγαπημενοι.
Γαλλικα και γερμανοπολυγωνα, εχω παρει αρκετα σετ. Ευτυχος δεν χρειαστηκαν καπου για σοβαρη δουλεια να δω τη ρολο βαρανε στο χωρο των μηχανολογικων εργαλειων. Βασιζομαι στο οτι δεν απαιτηται ακριβεια. Οπως και μια καστανια που με εχει βοηθησει σε μερικες εργασιες, οχι παλι βαριας φυσης.

Εχω παρει ποτηροτρυπανα μεταλλου αλλα τα δουλευω σε πλαστικο κυριως οποτε δεν το συζηταω, μια χαρα κελεπουρι!
Τρυπανια απλα, να γαργαλας τα απαυτα σου μετα απο μια χρηση...
Εχω μερικες συλλογες parkside με μυτες και καρυδακια. Δειχνουν αξιολογα και πρεπει να ειναι τα συγκεκριμενα μετα απο αναφορες οτι ειναι ιδια με κατι metabo.
Χαρακες γωνιες κλπ, δειχνουν ακριβεις, δεν συναντησα προβλημα, αλλα ψευτικες απο θεμα κατασκευης.
Αναλωσιμα τωρα, βιδες εχω δοκιμασει και καλες εχω δοκιμασει και τενεκεδες. Μαλλον εξαρταται τη προελευση ή ακομη το οτι αρχιζει και φθηνη η ποιοτητα με το περασμα των χρονων. Γυαλοχαρτα, χειρος και τριβειου, ψευτικα, δεν εχουν αντοχη δεν ξερω αν αξιζουν τα λιγοτερα ευρο τους ακομη και ερασιτεχνικη χρηση.
Δισκοι κοπης, μακρυα! Δισκοι λειανσεως εχω παρει δεν τους εχω δουλεψει μεχρι τωρα. ΕΞαρτηματα πολυεργαλειου, τενεκεδες βαμμενοι!
Αυτα μετα απο μια ημερα αγανακτησης.

Ειχα παρει μια βαση κινητου για το παρμπριζ πριν κανα μηνα. Ε σημερα μου εσπασε. Εσπασε ο δακτυλιος που κραταγε και τραβαγε τη βεντουζα.
Θες ο ηλιος θες το βαρος του βραχιονα και το κινητο δεν αντεξε.
Ειδα το κοματιντου μετα και ηταν ψευτικο σκληρο πλαστικο' πως να αντεξει.

Θα ελεγα πως δεν προκειται να παρω ξανα εργαλειο και εξαρτημα απο το lidl, αλλα δεν θα το τηρουσα.
Οποτε καταληγω πως δεν θα ξαναπαρω εργαλειο για καθημερινη χρηση, εργαλειο για εργασιες ακριβειας και εργαλειο για εργασιες που χρειαζονται να ασκηθουν ή να αντεπεξελθουν σε σχετικα μεγαλες δυναμεις. Εννοειται φυσικα πως για επαγγελματικη χρηση μακρυα!

Τωρα για εργαλεια ισχυος που εχω παρει, ολα ειναι για ξυλουργικη κυριως ενασχοληση κατι που δεν ειναι καθημερινοτητα μου και επιςης δεν εχουν βγαλει μεχρι στιγμης προβλημα που να επηρεαζει αμεσα τηνλειτουργια τους. Γιατι σπασιματα και δυσλειτουργιες στην ακριβεια χρησης εχουν ολα!
Κατι σπατουλες, πινελα ειναι αρχεγονα εργαλεια οποτε αμα σπαγανε και αυτα, ζητω που καηκαμε, αν και τα σφυρια ειναι αλλου βαρας και αλλου χτυπανε.
Πενσες, μυτοτσιμπιδα κλπ με 1'99 καλα ειναι για να πιανεις κατι αντι με τα δαχτυλα ή τα δοντια...κατσαβιδια εννοειται πως μακρυα και αγαπημενοι.
Γαλλικα και γερμανοπολυγωνα, εχω παρει αρκετα σετ. Ευτυχος δεν χρειαστηκαν καπου για σοβαρη δουλεια να δω τη ρολο βαρανε στο χωρο των μηχανολογικων εργαλειων. Βασιζομαι στο οτι δεν απαιτηται ακριβεια. Οπως και μια καστανια που με εχει βοηθησει σε μερικες εργασιες, οχι παλι βαριας φυσης.

Εχω παρει ποτηροτρυπανα μεταλλου αλλα τα δουλευω σε πλαστικο κυριως οποτε δεν το συζηταω, μια χαρα κελεπουρι!
Τρυπανια απλα, να γαργαλας τα απαυτα σου μετα απο μια χρηση...
Εχω μερικες συλλογες parkside με μυτες και καρυδακια. Δειχνουν αξιολογα και πρεπει να ειναι τα συγκεκριμενα μετα απο αναφορες οτι ειναι ιδια με κατι metabo.
Χαρακες γωνιες κλπ, δειχνουν ακριβεις, δεν συναντησα προβλημα, αλλα ψευτικες απο θεμα κατασκευης.
Αναλωσιμα τωρα, βιδες εχω δοκιμασει και καλες εχω δοκιμασει και τενεκεδες. Μαλλον εξαρταται τη προελευση ή ακομη το οτι αρχιζει και φθηνη η ποιοτητα με το περασμα των χρονων. Γυαλοχαρτα, χειρος και τριβειου, ψευτικα, δεν εχουν αντοχη δεν ξερω αν αξιζουν τα λιγοτερα ευρο τους ακομη και ερασιτεχνικη χρηση.
Δισκοι κοπης, μακρυα! Δισκοι λειανσεως εχω παρει δεν τους εχω δουλεψει μεχρι τωρα. ΕΞαρτηματα πολυεργαλειου, τενεκεδες βαμμενοι!
Αυτα μετα απο μια ημερα αγανακτησης.

Ήρεμα γιατί θα σου πέσουν τα μαλλιά.

Στα περισσότερα προϊόντα του έτσι είναι δυστυχώς αλλά ότι πληρώνεις - παίρνεις...

Συγνώμη, αλλά όλο το κατεβατό επειδή έσπασε η βάση? :)
Και εγώ δεν πατάω στα lidl, παρα μόνο για πάνες σε προσφορά τις babylino,
και για κανένα εργαλείο όταν διαβάσω εδώ θετικές κριτικές.

Ακόμα και τότε, γνωρίζω ότι αγοράζω κινεζιά με 3ετή εγγύηση καταστήματος 5' απο το σπίτι μου που δε θα μου περάσουν το εργαλείο απο χημική ανάλυση για να μου δώσουν άλλο ή τα λεφτά μου.

Τη βάση την έχω και εγώ αλλά μόνο τη δοκίμασα.
Όταν πάω ταξιδάκι θα τη κουμπώσω.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Συγνώμη, αλλά όλο το κατεβατό επειδή έσπασε η βάση? :)
Και εγώ δεν πατάω στα lidl, παρα μόνο για πάνες σε προσφορά τις babylino,
και για κανένα εργαλείο όταν διαβάσω εδώ θετικές κριτικές.

Ακόμα και τότε, γνωρίζω ότι αγοράζω κινεζιά με 3ετή εγγύηση καταστήματος 5' απο το σπίτι μου που δε θα μου περάσουν το εργαλείο απο χημική ανάλυση για να μου δώσουν άλλο ή τα λεφτά μου.

Τη βάση την έχω και εγώ αλλά μόνο τη δοκίμασα.
Όταν πάω ταξιδάκι θα τη κουμπώσω.

Δεν ηταν η αιτια η βαση, αλλα η αφορμη (ετσι δεν το λενε;) .
Μου εχουν χαλασει αρκετα στο χερι, αλλα τα επεστρεψα αλλα οχι. Αλλα επειδη η βαση μου εσπασε εν κινηση την ωρα που τη χρειαζομουν αγχωμενος και απο τη δουλεια, ε μου βγηκε καπως και ειπα να γραψω ενα γενικοτερο review.

Εδω λιωνουν και σπανε οι βασεις απο τα tomtom gps απο τον ηλιο και με λιγο ζορι που σαν ανταλλακτικο στην χρεωναν 15 .(μαιμου εχει 2 .. ) Του lidl δεν θα σπασει;

.

ενδιοαφεροντα αυτα σαν μπουσουλας...μαλλον θα την τηρησω.

επισης εχω καταλαβε1, ναι στα parkside, οχι στα powerfix