Ειχα παρει μια βαση κινητου για το παρμπριζ πριν κανα μηνα. Ε σημερα μου εσπασε. Εσπασε ο δακτυλιος που κραταγε και τραβαγε τη βεντουζα.
Θες ο ηλιος θες το βαρος του βραχιονα και το κινητο δεν αντεξε.
Ειδα το κοματιντου μετα και ηταν ψευτικο σκληρο πλαστικο' πως να αντεξει.
Θα ελεγα πως δεν προκειται να παρω ξανα εργαλειο και εξαρτημα απο το lidl, αλλα δεν θα το τηρουσα.
Οποτε καταληγω πως δεν θα ξαναπαρω εργαλειο για καθημερινη χρηση, εργαλειο για εργασιες ακριβειας και εργαλειο για εργασιες που χρειαζονται να ασκηθουν ή να αντεπεξελθουν σε σχετικα μεγαλες δυναμεις. Εννοειται φυσικα πως για επαγγελματικη χρηση μακρυα!
Τωρα για εργαλεια ισχυος που εχω παρει, ολα ειναι για ξυλουργικη κυριως ενασχοληση κατι που δεν ειναι καθημερινοτητα μου και επιςης δεν εχουν βγαλει μεχρι στιγμης προβλημα που να επηρεαζει αμεσα τηνλειτουργια τους. Γιατι σπασιματα και δυσλειτουργιες στην ακριβεια χρησης εχουν ολα!
Κατι σπατουλες, πινελα ειναι αρχεγονα εργαλεια οποτε αμα σπαγανε και αυτα, ζητω που καηκαμε, αν και τα σφυρια ειναι αλλου βαρας και αλλου χτυπανε.
Πενσες, μυτοτσιμπιδα κλπ με 1'99 καλα ειναι για να πιανεις κατι αντι με τα δαχτυλα ή τα δοντια...κατσαβιδια εννοειται πως μακρυα και αγαπημενοι.
Γαλλικα και γερμανοπολυγωνα, εχω παρει αρκετα σετ. Ευτυχος δεν χρειαστηκαν καπου για σοβαρη δουλεια να δω τη ρολο βαρανε στο χωρο των μηχανολογικων εργαλειων. Βασιζομαι στο οτι δεν απαιτηται ακριβεια. Οπως και μια καστανια που με εχει βοηθησει σε μερικες εργασιες, οχι παλι βαριας φυσης.
Εχω παρει ποτηροτρυπανα μεταλλου αλλα τα δουλευω σε πλαστικο κυριως οποτε δεν το συζηταω, μια χαρα κελεπουρι!
Τρυπανια απλα, να γαργαλας τα απαυτα σου μετα απο μια χρηση...
Εχω μερικες συλλογες parkside με μυτες και καρυδακια. Δειχνουν αξιολογα και πρεπει να ειναι τα συγκεκριμενα μετα απο αναφορες οτι ειναι ιδια με κατι metabo.
Χαρακες γωνιες κλπ, δειχνουν ακριβεις, δεν συναντησα προβλημα, αλλα ψευτικες απο θεμα κατασκευης.
Αναλωσιμα τωρα, βιδες εχω δοκιμασει και καλες εχω δοκιμασει και τενεκεδες. Μαλλον εξαρταται τη προελευση ή ακομη το οτι αρχιζει και φθηνη η ποιοτητα με το περασμα των χρονων. Γυαλοχαρτα, χειρος και τριβειου, ψευτικα, δεν εχουν αντοχη δεν ξερω αν αξιζουν τα λιγοτερα ευρο τους ακομη και ερασιτεχνικη χρηση.
Δισκοι κοπης, μακρυα! Δισκοι λειανσεως εχω παρει δεν τους εχω δουλεψει μεχρι τωρα. ΕΞαρτηματα πολυεργαλειου, τενεκεδες βαμμενοι!
Αυτα μετα απο μια ημερα αγανακτησης.