Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Και εγώ την πήρα χωρίς να έχω ξαναπιάσει στα χέρια μου.
Πέρασα σε ένα ηλεκτρικό παιδικό αυτοκινητάκι νέα καλωδίωση και μου έλυσε τα χέρια.

Έβαλα και ακροδέκτες για να κουμπώσουν στον εργοστασιακό διακόπτη forward-off-back και στις μπαταρίες.
Γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος.

Δε ξέρω πότε θα τη ξαναχρειαστώ αλλά είναι οικονομική και βγάζει δουλειά. Μπήκε στη συλλογή!

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

+1000
Ο Νεκταριος ειναι υπεροχος το'χω ξαναπει, απολαυση, αρχοντας!!!

:ADFAD2:
Φτηστε με θα με ματιασετε, θα ζηλευουν και οι "κακοι"...

Δουλεψα και γω χθες λιγο τον απογυμνωτη του λιντλ σε ψιλα πολυκλωνα καλωδια και κανει εξαιρετικη δουλεια!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το βιδακι με το + - που εχει πανω τι ακριβως κανει;

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

:ADFAD2:
Φτηστε με θα με ματιασετε, θα ζηλευουν και οι "κακοι"...

Εγω κι ο Νικος δεν ματιαζουμε. Eγω μαλιστα ειμουν 'παπαδακι' μικρος στην ντοπια ενορια!! Οι 'κακοι' ας βραζουν στο ζουμι τους :))))

Ρυθμιζει το βαθος κοπης για καλυτερη απογυμνωση καλωδιων διαφορετικου παχους.

Έχω την αίσθηση Μιχάλη πως ρυθμίζει με πόση δύναμη θα πιάνει το καλώδιο, σε δοκιμές που έκανα παρατήρησα πως γυρίζοντας προς το (-) δεν μου άφηνε μεγάλα σημάδια στο σημείο που πιάνει το καλώδιο.
Δεν ξέρω μπορεί να κάνω και λάθος.

Έχω την αίσθηση Μιχάλη πως ρυθμίζει με πόση δύναμη θα πιάνει το καλώδιο, σε δοκιμές που έκανα παρατήρησα πως γυρίζοντας προς το (-) δεν μου άφηνε μεγάλα σημάδια στο σημείο που πιάνει το καλώδιο.
Δεν ξέρω μπορεί να κάνω και λάθος.

To ιδιο πραμα λεμε Κωνσταντινε.
Η δυναμη που ασκειται στο καλωδιο καθοριζει το βαθος κοπης*, το ποσο βυθιζονται οι δαγκανες/κοπτικο στην μονωση, αρα το ποσο υλικο αφαιρειται.

*Βαθος κοπης πανω στην μονωση.

Καλησπέρα, μετά από αλλαγή σχεδίων θα χρειαστώ 3 επιπλέον ή έστω και λιγότερες ραφιέρες ντέξιον (πήρα την πρώτη μέρα άλλες 3). Μένω Αργυρούπολη αλλά μπορώ να πάω οπουδήποτε στην Αθηνά εφόσον υπάρχουν. Στα κοντινά μου καταστήματα έχουν εξαντληθεί και δεν υπάρχει δυνατότητα από την εταιρία τηλεφωνικής αναζήτησης. Σας ευχαριστώ.

Καλησπέρα, μετά από αλλαγή σχεδίων θα χρειαστώ 3 επιπλέον ή έστω και λιγότερες ραφιέρες ντέξιον (πήρα την πρώτη μέρα άλλες 3). Μένω Αργυρούπολη αλλά μπορώ να πάω οπουδήποτε στην Αθηνά εφόσον υπάρχουν. Στα κοντινά μου καταστήματα έχουν εξαντληθεί και δεν υπάρχει δυνατότητα από την εταιρία τηλεφωνικής αναζήτησης. Σας ευχαριστώ.

Καλησπέρα,

μην σε πάρω στο λαιμό μου αλλά την προηγούμενη εβδομάδα είχε αρκετές στην Γλυφάδα. Βέβαια μεσολάβησε ΣΚ και δεν ξέρω τι απέμεινε.