Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σας ευχαριστω αμφότερους για τη βοήθεια σας με τα τηλέφωνα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Το ψηφιακό γωνιομετρο από το Lidl σταμάτησε να "παίζει". Του αλλάξα την μπαταρία αλλά τίποτα.
Έχω την απόδειξη αγοράς. Παίρνω τα χρήματα πίσω? ή περιμένω να μου φέρει άλλη καινούργια ?
Κ το πιο σημαντικό πρέπει να πάω στο ίδιο κατάστημα που το πήρα ή σε οποιοδήποτε κατάστημα Lidl στην Πάτρα?

εντός του μήνα αγοράς, το πας πίσω και είτε παίρνεις τα λεφτά είτε παίρνεις ένα άλλο....σε οποιοδήποτε lidl σε όλη την Ελλάδα.

εντός του μήνα αγοράς, το πας πίσω και είτε παίρνεις τα λεφτά είτε παίρνεις ένα άλλο....σε οποιοδήποτε lidl σε όλη την Ελλάδα.

Σε ευχαριστώ Σωτ. Αγορά 25/8 οπότε καλύπτομαι. Κρίμα γιατί με είχε βολέψει, αλλά το σκέφτομαι να ξανά πάρω άλλη από εκεί.

Κώστα την δικιά μου την έχω από πέρσι και ακόμη δουλεύει....και δεν έχω άλλο όργανο να μετράω γωνίες....

Κώστα την δικιά μου την έχω από πέρσι και ακόμη δουλεύει....και δεν έχω άλλο όργανο να μετράω γωνίες....

Αν έχει ετοιμοπαραδοτη εκείνη την στιγμή θα πάρω, αν όχι θα πάω σε άλλη λύση λίγο πιο ακριβή.

Είχα πάρει από Μυτιλήνη τα σετ τρυπανιών και είπα χτες να τα δοκιμάσω.
Όπως έχει πει και ο Χρήστος (tzoutzis) είναι όλα ΓΤΠ( λίαν επιεικώς).:furious3:

Το forstner έξυνε απλά το ξύλο και το plug and dowel cutter bit έκαψε το ξύλο και κάηκε και αυτό μαζί.

20160911_121940_HDR.jpg

Το μεγάλο μετά από απόπειρα τρυπήματος και το άλλο πως ήταν πριν χρησιμοποιηθεί.
Μπορεί να γίνεται δουλειά με τα εργαλεία τους αλλά μακρυά από αναλώσιμα.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν είναι απόλυτο Παναγιώτη.
Κατά περίπτωση ισχύει.

Είναι ο κανόνας Κυριάκο... Και σχεδόν απόλυτο.
Και τα δικά μου ΓΤΠ ήτανε... Επιεικώς άθλια.
Αν κάποιος έκανε στοιχειωδώς τη δουλειά του ας μας το πεί, θα μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση πάντως.

Μπαμπινο δεν μιλαω για τα συγκεκριμενα μονο.
Γενικα για τα αναλωσιμα μιλαω οπως το αναφερει ο Παναγιωτης.

Εχει σετ τρυπανια που ειναι ΓΤΠ και αλλα που κανουν δουλεια.
Οπως και πινελα και σετ μυτες κλπ κλπ.
Και εχει και σετ γυαλοχαρτα που ειναι πολυ καλα.

Για τα συγκεκριμένα μιλάω, αυτά που δοκίμασε κι ο Παναγιώτης.
Βέβαια και στα υπόλοιπα αναλώσιμα η ποιότητα είναι πολύ χαμηλή. Κι αν κάποια είναι κάπως υποφερτά αυτά είναι πολύ σπάνια. Μάλλον η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Αν έχει ετοιμοπαραδοτη εκείνη την στιγμή θα πάρω, αν όχι θα πάω σε άλλη λύση λίγο πιο ακριβή.

Τελικά είχε στο Lidl στην Ελ. Βενιζέλου (όχι στο ράφι, από κάπου πίσω μου έφερε μια) & πήρα μια κανούργια (???).
Θα μου βγεί καλή ή πήρα άλλον έναν μήνα παράταση !!!

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μπαμπινο δεν μιλαω για τα συγκεκριμενα μονο.
Γενικα για τα αναλωσιμα μιλαω οπως το αναφερει ο Παναγιωτης.

Εχει σετ τρυπανια που ειναι ΓΤΠ και αλλα που κανουν δουλεια.
Οπως και πινελα και σετ μυτες κλπ κλπ.
Και εχει και σετ γυαλοχαρτα που ειναι πολυ καλα.

Ως γνωστόν είμαι από τους υποστηρικτές των προϊόντων του Lidl.
Θα συμφωνήσω μαζί σου πως δεν είναι όλα άχρηστα αλλά πολύ λίγα
είναι τα καλά με τα περισσότερα να είναι στα όρια του μετρίου και άλλα ΓΤΠ.

Το post έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα για να προστατευθούν υποψήφιοι αγοραστές.
Ίσως θα έπρεπε να έχουμε μια λίστα, από αξιολογήσεις συμφορουμιτών μας με ποια εργαλεία/αναλώσιμα του Λιντλ αξίζουν και ποια όχι
όπως στη παράγραφο (προς το τέλος) "Εργαλεία Που Έχω Αγοράσει" στο http://www.supereverything.gr/2014/03/e-parkside-lidl.html

αναλώσιμα τα bitakia της parkside είναι πολύ καλά.

Τρυπανάκια powerfix καλά τα χοντρά. Τα λεπτά αν δεν προσέξεις σπάνε για πλακα.

Οι λάμες parkside της σέγας μιας χαρά. Μάλιστα εχω ακόμη την πρώτη που εβγαλα απο το πακετάκι και έχω κάνει πολλές κοπές χωρίς να στραβώσει - χαλάσουν τα δοντάκια. Πρέπει να την πετάξω κάποια στιγμή :) Πολύ ικανοποιημένος.

Τώρα κάτι σπάτουλες powerfix ειναι μέτριες στραβώνουν σχετικά εύκολα

Τα γυαλόχαρτα powerfix για πέταμα μην το πάρει κανείς είναι λεπτά και σκίζονται.. Μόνο το ντουκόχαρτο αξίζει λίγο απο το σακούλι. Απο γυαλόχαρτα τα dexter του Praktiker ειναι πολύ καλά.
Ωστόσο βγαίνουν και σε μια έκδοση με σφουγγαράκι που τα γυαλόχαρτα ειναι μια χαρά οπότε αυτα τα αγοράζετε αφοβα.

Εχω πάρει και 2 δισκους 150άριδες για το δισκοπρίονο αλλά δεν τους έχω δοκιμάσει μιας και περιμένω να βγάλει το δισκοπρίονο μπαταρίας.. (ας ελπίσουμε εκδοσης 2ΑΗ)

Τα ρολάκια powerfix παμφηνα και εχω βάψει και κομμάτια τοίχου στην εντέλεια. Οπότε πολύ καλά.

Το σετ με τα γαλλικά κλειδιά το είχα πάρει αψογο κανει μια χαρά την δουλειά του όποτε το χρειάστηκα.

Forstner bits μια φορά που τα δοκίμασα απλά εγδερναν το ξύλο αλλά τα είχα βάλει στο δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας . Ισως θέλουν ηλεκτρικό με δύναμη, Οπότε επιφυλάσομαι για νέα δοκιμή.

Οσο για τα εργαλεία νομίζω οτι τα μπαταρίας του Lidl ειναι πολύ καλά και VFM . Τα θεωρώ μονόδρομο για ερασιτέχνες που ασχολούνται με DIY .

Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Τα περισσότερα αναλώσιμα τους είναι πολύ κακής ποιότητας. Γυαλόχαρτα, τρυπάνια παντός είδους (εξαίρεση μια συλλογή sds), πινέλα (αυτά με τη μαύρη τρίχα), πενσοειδή, πριόνια, κατσαβίδια κτλ. Επειδή όμως έχουν βγει και ορισμένα αρκετά καλά, θα συμφωνήσω με τον panava να υπάρχει μια λίστα ώστε να επωφεληθούμε όλοι.