Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ανακοινώθηκαν και τα εργαλεία της επόμενης Δευτέρας 10/10, από ηλεκτρικά μόνο τη σέγα βλέπω.

μην τυχον και αγορασετε τους φακους στα ΔΕΚΑΕΦΤΑ ευρω!!!
με τοοσ μπορειτε να αγορασετε 10 φορες καλυτερο φακο και μπαταριες και φορτιστη μαζι απο τα κινεζομαγαζα

μην τυχον και αγορασετε τους φακους στα ΔΕΚΑΕΦΤΑ ευρω!!!
με τοοσ μπορειτε να αγορασετε 10 φορες καλυτερο φακο και μπαταριες και φορτιστη μαζι απο τα κινεζομαγαζα

+1000

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

πχ αυτο σκιζει και σε επιδοσεις κια σε τιμη (προσφορα)
http://www.banggood.com/Lumintop-ED...or-LED-Flashlight-p-1084621.html?rmmds=search

Θελω ένα καλό φακουδακι ανθεκτικό σε λογικές πτώσεις, αδιάβροχο σε βροχή δυνατό όχι ογκώδες με μπαταρίες της αγοράς.
Αυτό νομίζω είναι καλό. Δεν έχει ρεβιους, να το χτυπήσω βάση χαρακτηριστικών ειναι πρώτο?
Να μην "παω" στους φακους για κουβέντα...

Παιδιά εγώ παρήγγειλα αυτόν http://www.banggood.com/BLF-A6-CREE...ashlight-p-991823.html?p=JV020161982792016092

Είναι πολύ καλός και σε σούπερ τιμή για 2 μέρες ακόμα. 67% έκπτωση έχει

Αυτος ο φακος ειναι περιπτωση. Ειναι ο πρωτος φακος που βγαζει το μεγαλυτερο φορουμ φακων το BLF. Φοραει και λεντακι τελευταιας τεχνολογιας με απιστευτη φωτεινοτητα. Ομως θελει 18650 μπαταρια λιθιου.

Εγω τσιμπησα εναν απο ebay με 5 και γνησιο led cree xm-l2. Χρειαζεται ομως σωστη μπαταρια 18650. Οποτε πηρα Panasonic 3400mah τη χρυσοπληρωσα αλλα ο φακος σκοτωνει. Και οι λαμπες ειναι εναλλαξιμες.

Εγω τσιμπησα εναν απο ebay με 5 και γνησιο led cree xm-l2. Χρειαζεται ομως σωστη μπαταρια 18650. Οποτε πηρα Panasonic 3400mah τη χρυσοπληρωσα αλλα ο φακος σκοτωνει. Και οι λαμπες ειναι εναλλαξιμες.

5 ευρω κανει μονο το σκετο λεντακι, αν ειναι γνησιο... προσεχε τα Γιαννη αυτα τα πολυ φτηνα. Διαφημιζουν φακους με 2000 λουμεν οι οποιοι δεν βγαζουν ουτε 400.
Η μπαταρια ομως ειναι κορυφη και απο χωρητικοτητα και απο ποιοτητα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

5 ευρω κανει μονο το σκετο λεντακι, αν ειναι γνησιο... προσεχε τα Γιαννη αυτα τα πολυ φτηνα. Διαφημιζουν φακους με 2000 λουμεν οι οποιοι δεν βγαζουν ουτε 400.
Η μπαταρια ομως ειναι κορυφη και απο χωρητικοτητα και απο ποιοτητα.
Το γνωριζω αυτο... Αντε να μη τον πηρα 5, αλλα μεχρι 8 δεν θυμαμαι ακριβως... Ειναι ο wf-501b. Δεν πιστευω οτι ειναι 2000 λουμεν. Αν δε κανω λαθος αυτο το led βγαζει στην καλυτερη 1050. Τωρα απο τη στιγμη που φωτιζει οντως παρα πολυ δυνατα ( δυνατοτερα απο τους φακους που ειχα πριν) δεν ασχοληθηκα ξανα. Απο διαρκεια μπαταριας ειμαι υπερ ευχαριστημενος. Τον εχω καπου στον ενα χρονο. Οταν χαλασει θα παρω εναν επωνυμο. Μου χει πεσει δυο φορες απο 1,5 μετρο σε βραχια και δεν εκανε ουτε σημαδι.

Μολις πηρα την σεγα απο το lidl και την δοκιμασα. Μπορω να πω οτι ειναι καλυτερη απο την b&d 400w που εχω απο το 2001 και την οποια ειχα αγορασει 15000δρχ από Αθηνάς και ειναι και made in England.
Το laser χτυπαει ακριβως εκει που πρεπει και την μια μοιρα αποκλιση απο την καθετοτητα που ειχε την διορθωσα ξανασφιγγοντας τις 2 αλλεν.
Αν δεν βγαλει καποιο προβλημα αστοχιας νομιζω πως αξιζει τα λεφτα της και θα κανει την δουλεια που θελω. δηλαδη κοπες σε Κ.Π., MDF, και μασιφ μεχρι 25mm παχος.

Μιας και πιάσαμε τους φακούς, για 18650 να προτείνω τον Convot S2+ στην έκδοση "μέτριας" (λέμε τώρα...) φωτεινότητας ως παραπάνω από εξαιρετικό σε ποιότητα και vfm:

http://www.banggood.com/Convoy-S2-CREE-71354-5-Modes-LED-Flashlight-1x18650-Titanium-p-954827.html

είναι πολύ flood, ιδανικός για εργασίες στα σκοτεινά και η χαμηλότερη κατανάλωση μπαταρίας δίνει κ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Τα μοντέλα με περισσότερο throw ή υψηλότερη φωτεινότητα τυφλώνουν πολύ σε εσωτερικούς χώρους και για μένα, στην πράξη η διαφορά φαίνεται μόνο σε διαγωνισμούς απόστασης. Δηλαδή για εργαλειο-επισκευοκαταστάσεις δεν βολεύουν. Να προτείνω επίσης το λάστιχο-adaptor που τον μετατρέπει εύκολα σε φακό κεφαλής σε τιμή-χώμα, που το έχω ευχαριστηθεί πολύ:

http://www.banggood.com/Convoy-Flas...Band-For-18650-Flashlight-Black-p-967619.html

Τον έχω στο αμάξι τον Convoy s2+ στην έκδοση XML2 T6-3B για φυσικό λευκό. Πολύ δυνατός, εντυπωσιάστηκα όταν τον έπιασα στα χέρια μου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Όχι με τίποτα. Με τα ίδια χρήματα παίρνεις από τον κινέζο πααααρα πολύ καλύτερο

Και εγώ αυτό νομίζω από μία ματιά που έριξα στα χαρακτηριστικά του πολύ-πολύ γρήγορα. Την σέγα πάντως σήμερα την ... τίμησα. :2thumb22sup:

Κι εγώ θα πάω το μεσημέρι!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και εγώ αυτό νομίζω από μία ματιά που έριξα στα χαρακτηριστικά του πολύ-πολύ γρήγορα. Την σέγα πάντως σήμερα την ... τίμησα. :2thumb22sup:

Πάντως αν θες προλαβαίνεις για φακό, μέχρι σήμερα είναι η προσφορά!

Στο καταστημα Ελληνορωσων (Μεσογειων) σημερα ειδα εναν ταινιολειαντηρα , αεροκαστανιες αρκετες και καποια εργαλεια κηπου αν ενδιαφερεται καποιος ...

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Κι εγώ θα πάω το μεσημέρι!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πάντως αν θες προλαβαίνεις για φακό, μέχρι σήμερα είναι η προσφορά!

Ωραίος.
Τσίμπησα 3.
Εναν για μένα και οι δυο δωράκια.