Δεν κατάλαβες καλά...
Με έχει βάλει στην γωνία η γυναίκα μου και με αφορμή τα εργαλεία που έχω πάρει, βαράει όπου βρει. :bigcry:
http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=62607
τι είπες τώρα..... έβγαλε και "thermomix" στο 1/5 της τιμής με 3 χρόνια εγγύηση....θα με φάει η γυναίκα μου....ας ελπίσουμε να το ξεχάσει μέχρι της 17/12....Δεν κατάλαβες καλά...
Με έχει βάλει στην γωνία η γυναίκα μου και με αφορμή τα εργαλεία που έχω πάρει, βαράει όπου βρει. :bigcry:
http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=62607
Πάρτης το και μην κάνεις και πολλές κονξες.τι είπες τώρα..... έβγαλε και "thermomix" στο 1/5 της τιμής με 3 χρόνια εγγύηση....θα με φάει η γυναίκα μου....ας ελπίσουμε να το ξεχάσει μέχρι της 17/12....
μα της πήρα πέρσι το μίξερ , 100 έκανε, 2 χρόνια έχει ακόμη εγγύηση....λες να το βάλω αγγελία και να της το πάρω ε?Πάρτης το και μην κάνεις και πολλές κονξες.![]()
![]()
![]()
![]()
Αν είναι έτσι, πες της, σου πήρα πέρσι, αυτό τι θα το κανουμε;;μα της πήρα πέρσι το μίξερ , 100 έκανε, 2 χρόνια έχει ακόμη εγγύηση....λες να το βάλω αγγελία και να της το πάρω ε?
ειδικά τώρα που ο Τσίπρα-πρα -πρα, Τσίπρα-πρα-πρα...θα δώσει και 13 βοήθημα στους χαμηλοσυνταξιούχους δεν με σώνει τίποτα....Str κ εσύ πέρυσι πήρες δραπανοκατσάβιδο Parkside αλλά φέτος αναβαθμίστηκες με Dewalt.
Φίλε δεν σε παίρνει. Μάλλον θα πρέπει να το υποστείς !
ειδικά τώρα που ο Τσίπρα-πρα -πρα, Τσίπρα-πρα-πρα...θα δώσει και 13 βοήθημα στους χαμηλοσυνταξιούχους δεν με σώνει τίποτα....
Την σκούπα της Δευτέρας (35 ) την έχει ξαναβγάλει? Αξίζει? Την έχει κανείς?
Εγω εχω προβλημα στο εργαστήριο . Δεν μπορω να βάλω σκούπα μαζί με το ρουτερ. Δεν τα σηκώνει η ασφάλεια . Θα πρεπει η σκούπα να ειναι λίγα watt. Οποτε μετα κάθομαι και μαζεύω ο,τι έριξα κατω . Υπαρχει σκούπα στερεών υγρών στα 600 watt οπως ειναι η οικιακή που έχουμε; του Lidl ποσα ειναι ;
Ναι 10αρα ειναι και δεν σηκώνει μεγαλύτερη. Εχει λεπτά καλώδια . Δεν ειναι δικό μου το σπιτι για να μπω στη διαδικασία να αλλάξω τα καλώδια απο τον πίνακα στον πρώτο όροφο μεχρι την σοφίτα...οποτε απο οςο ξερω οριακά ταυτόχρονα να τραβήξει πανω απο 2000watt πριν πεςει η αςφαλεια.η σκούπα ηταν 2200 watt παλια. Την βάζω μπρος και το ρουτερ δεν γυρνάει μεχρι να την κλεισω. Ειναι του Lidl 1200watt ρουτερ. Λέω για 600watt γιατι έχουμε σκούπα Siemens που ταυτόχρονα δουλεύει με το ρουτερ , αλλα ειναι η οικιακή και δεν ειναι για αυτες τις δουλειές . Δεν θα ηθελα να χαλάσω σκούπα 200 ...
Ναι 10αρα ειναι και δεν σηκώνει μεγαλύτερη. Εχει λεπτά καλώδια . Δεν ειναι δικό μου το σπιτι για να μπω στη διαδικασία να αλλάξω τα καλώδια απο τον πίνακα στον πρώτο όροφο μεχρι την σοφίτα...οποτε απο οςο ξερω οριακά ταυτόχρονα να τραβήξει πανω απο 2000watt πριν πεςει η αςφαλεια.η σκούπα ηταν 2200 watt παλια. Την βάζω μπρος και το ρουτερ δεν γυρνάει μεχρι να την κλεισω. Ειναι του Lidl 1200watt ρουτερ. Λέω για 600watt γιατι έχουμε σκούπα Siemens που ταυτόχρονα δουλεύει με το ρουτερ , αλλα ειναι η οικιακή και δεν ειναι για αυτες τις δουλειές . Δεν θα ηθελα να χαλάσω σκούπα 200 ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.