Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Νομίζω οτι και το παλμικο την τελευταια φορά το είχαν βγάλει στο 50ρικο...

Sent from my iPad using Tapatalk

Ούτε αυτή την εβδομάδα εργαλεία στο Lidl την γλιτώσαμε.... :frown: :smile:. Μάλλον μας λυπήθηκαν λόγω τελών κυκλοφορίας.... :blush: :silly:

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν κατάλαβες καλά... -bye-
Με έχει βάλει στην γωνία η γυναίκα μου και με αφορμή τα εργαλεία που έχω πάρει, βαράει όπου βρει. :bigcry:
http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=62607

Εμ έτσι πάει, εργαλείο εσύ; Εργαλείο και εγώ.:ciao:

Δεν κατάλαβες καλά... -bye-
Με έχει βάλει στην γωνία η γυναίκα μου και με αφορμή τα εργαλεία που έχω πάρει, βαράει όπου βρει. :bigcry:
http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=62607
τι είπες τώρα..... έβγαλε και "thermomix" στο 1/5 της τιμής με 3 χρόνια εγγύηση....θα με φάει η γυναίκα μου....ας ελπίσουμε να το ξεχάσει μέχρι της 17/12....

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

τι είπες τώρα..... έβγαλε και "thermomix" στο 1/5 της τιμής με 3 χρόνια εγγύηση....θα με φάει η γυναίκα μου....ας ελπίσουμε να το ξεχάσει μέχρι της 17/12....
Πάρτης το και μην κάνεις και πολλές κονξες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πάρτης το και μην κάνεις και πολλές κονξες.
μα της πήρα πέρσι το μίξερ , 100 έκανε, 2 χρόνια έχει ακόμη εγγύηση....λες να το βάλω αγγελία και να της το πάρω ε?

Εγω παντως θα παρω τον μυλο για να τριβω φρεσκο καφε καθε πρωι. Ειμεθα και γκουρμεδες, αμ πως... 😁

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

μα της πήρα πέρσι το μίξερ , 100 έκανε, 2 χρόνια έχει ακόμη εγγύηση....λες να το βάλω αγγελία και να της το πάρω ε?
Αν είναι έτσι, πες της, σου πήρα πέρσι, αυτό τι θα το κανουμε;;

Str κ εσύ πέρυσι πήρες δραπανοκατσάβιδο Parkside αλλά φέτος αναβαθμίστηκες με Dewalt.

Φίλε δεν σε παίρνει. Μάλλον θα πρέπει να το υποστείς !

Str κ εσύ πέρυσι πήρες δραπανοκατσάβιδο Parkside αλλά φέτος αναβαθμίστηκες με Dewalt.

Φίλε δεν σε παίρνει. Μάλλον θα πρέπει να το υποστείς !
ειδικά τώρα που ο Τσίπρα-πρα -πρα, Τσίπρα-πρα-πρα...θα δώσει και 13 βοήθημα στους χαμηλοσυνταξιούχους δεν με σώνει τίποτα....

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

ειδικά τώρα που ο Τσίπρα-πρα -πρα, Τσίπρα-πρα-πρα...θα δώσει και 13 βοήθημα στους χαμηλοσυνταξιούχους δεν με σώνει τίποτα....

Τι σε πειράζει.
Θα πας στην τράπεζα και θα βγάλεις!

Την σκούπα της Δευτέρας (35 ) την έχει ξαναβγάλει? Αξίζει? Την έχει κανείς?

Αν ειναι η κοκκινη κυκλωνικη, κανει θορυβο και χρειαζεται συχνα καθαρισμα για να κρατα τη περιορισμενη αναρροφηση της. Για 35 ομως μια χαρα!

Εγω εχω προβλημα στο εργαστήριο . Δεν μπορω να βάλω σκούπα μαζί με το ρουτερ. Δεν τα σηκώνει η ασφάλεια . Θα πρεπει η σκούπα να ειναι λίγα watt. Οποτε μετα κάθομαι και μαζεύω ο,τι έριξα κατω . Υπαρχει σκούπα στερεών υγρών στα 600 watt οπως ειναι η οικιακή που έχουμε; του Lidl ποσα ειναι ;

Εγω εχω προβλημα στο εργαστήριο . Δεν μπορω να βάλω σκούπα μαζί με το ρουτερ. Δεν τα σηκώνει η ασφάλεια . Θα πρεπει η σκούπα να ειναι λίγα watt. Οποτε μετα κάθομαι και μαζεύω ο,τι έριξα κατω . Υπαρχει σκούπα στερεών υγρών στα 600 watt οπως ειναι η οικιακή που έχουμε; του Lidl ποσα ειναι ;

H ασφαλεια πεφτει με το που ξεκινας το ρουτερ ή τη σκουπα? Και για τι watt μιλαμε αυτα τα 2?
Λογικα εχεις 10αρα ασφαλεια η οποια πεφτει με την εκκινηση του ρουτερ ή της σκουπας. Το bosch 1600w που εχω εχει σοφτ σταρτ και τραβαει λιγο στην εκκινηση αλλα οι σκουπες οχι.
Νομιζω πως μπορεις να βαλεις μεγαλυτερη ασφαλεια για αυτον τον συνδιασμο, μιας και η σκουπα θα τραβαει πολυ λιγοτερα watt εν λειτουργια (σε σχεση με την εκκινηση) σε συνδιασμο με το ρουτερ (θα ρουφας σε κενο) , αλλα και το ρουτερ δυσκολα θα φτασει στο Max.
To καλυτερο ομως ειναι να αλλαξεις και τα καλωδια για να μπορεις να εχεις και μια μελλοντικη δυνατοτητα για κατι περισσοτερο.

Του λιντλ οι υγρων-στερεων ξεκινανε απο 1300 εως 1500w

Μην βάλεις μεγαλύτερη είναι λάθος.
Άλλαξε την έχει γεράσει.
Αν δεν συνεχισει να πέφτει βάλε βραχείας πτώσης
Έλεγξε και το ρελε διαρροης...

Ναι 10αρα ειναι και δεν σηκώνει μεγαλύτερη. Εχει λεπτά καλώδια . Δεν ειναι δικό μου το σπιτι για να μπω στη διαδικασία να αλλάξω τα καλώδια απο τον πίνακα στον πρώτο όροφο μεχρι την σοφίτα...οποτε απο οςο ξερω οριακά ταυτόχρονα να τραβήξει πανω απο 2000watt πριν πεςει η αςφαλεια.η σκούπα ηταν 2200 watt παλια. Την βάζω μπρος και το ρουτερ δεν γυρνάει μεχρι να την κλεισω. Ειναι του Lidl 1200watt ρουτερ. Λέω για 600watt γιατι έχουμε σκούπα Siemens που ταυτόχρονα δουλεύει με το ρουτερ , αλλα ειναι η οικιακή και δεν ειναι για αυτες τις δουλειές . Δεν θα ηθελα να χαλάσω σκούπα 200 ...

Ναι 10αρα ειναι και δεν σηκώνει μεγαλύτερη. Εχει λεπτά καλώδια . Δεν ειναι δικό μου το σπιτι για να μπω στη διαδικασία να αλλάξω τα καλώδια απο τον πίνακα στον πρώτο όροφο μεχρι την σοφίτα...οποτε απο οςο ξερω οριακά ταυτόχρονα να τραβήξει πανω απο 2000watt πριν πεςει η αςφαλεια.η σκούπα ηταν 2200 watt παλια. Την βάζω μπρος και το ρουτερ δεν γυρνάει μεχρι να την κλεισω. Ειναι του Lidl 1200watt ρουτερ. Λέω για 600watt γιατι έχουμε σκούπα Siemens που ταυτόχρονα δουλεύει με το ρουτερ , αλλα ειναι η οικιακή και δεν ειναι για αυτες τις δουλειές . Δεν θα ηθελα να χαλάσω σκούπα 200 ...

Η παλια σκουπα κανει την ζημια. Μπορει και με 1300 να κανεις δουλεια αν δοκιμασεις.
Η EINHELL νομιζω εχει σκουπα τετοια με 900W
http://www.e-shop.gr/ilektriki-skoypa-stereon-kai-ygron-einhell-th-vc-1930sa-2342190-p-HAP.436617

Eπιβεβαωσε τα watt γιατι αλλου την γραφουν 1500w

Αφου δεν μπορει να ξεκινησει υπαρχει μεγαλη πτωση τασης που δεν διορθωνεται με την ασφαλεια και την αλλαγη της. Αν ξεκιναγε αλλα επεφτε σε λογο χρονο, αντικαθιστωντας την με μια ιδια Α, αλλα βραδειας θα μπορουσες να δουλευεις για καποια λεπτα πριν πεσει.
Οποτε το προβλημα θα μπορουσε να λυθει με αντικατασταση καλωδιων για αρχη με μεγαλυτερα και φυσικα ελεγχο της τασης στην εισοδο του πινακα και στα ακρα της εγκαταστασης.