Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Επειδή τις τελευταίες μέρες κοίταγα και εγώ για σκούπα να μαζεύω τα πριονίδια είδα και αυτήν την προσφορά του eshop. Επειδή είναι πιο μαζεμένη θα την προτιμήσω μιας και θέλω να την έχω κάτω από το γραφείο που χρησιμοποιώ για τις κατασκευές μέσα σε δωμάτιο διαμερίσματος.

Να βρουμε και να βαλουμε και κανενα ξεχονδριστηρα!!!!!!!!!!!

Βρε τρελοκομειο ειχα την εντυπωση οτι στο νεο σπιτικο σου, εχεις δυνατοτητα δημιουργιας χωρου εργαστηριου στην ταρατσα, ειχα καταλαβει λαθος...???

Βρε τρελοκομειο ειχα την εντυπωση οτι στο νεο σπιτικο σου, εχεις δυνατοτητα δημιουργιας χωρου εργαστηριου στην ταρατσα, ειχα καταλαβει λαθος...???

Μετα το Πασχα θα σας μαζεψω να το υλοποιησουμε....

Μεχρι τωρα δεν εχω τπτ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπα τον πεθερό του τον ειδα καλο και ευγενικό άνθρωπο...
απο την σύντομη συνάντηση που είχα μαζι του...

Sent from my iPad using Tapatalk

Βρείτε χώρο. Έχω σύνθετο και κορδέλα σε ένα υπόγειο. Μπάμπη και Κυριάκο αυτά που σας έλεγε χθες ο πατέρας μου

Σκέφτομαι να πάρω τον γωνιακό τροχό για χρήση αλοιφαδόρου, τι λέτε θα κάνει δουλειά; Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δηλαδή θέλουμε λιγότερες από 3000 στροφές;

Οι αλοιφοδόροι έχουν ρύθμιση από 800-1000 στροφές στην πιο αργή ρύθμιση έως 2800-3000 στην πιο γρήγορη τους, αναλόγως το μοντέλο.

Τελικα το δωρο που θα βρω κατω απο το δεντρο θα ειναι η σκουπα του Lidl. Ειχα αλλα πραγματα στο μυαλο μου, αλλα εκεινα υπαρχουν διαθεσιμα ενω η σκουπα μονο οταν την φερει το lidl. Δεν ειναι να δωσω παραπανω. Αλλος την πληρωνει ετσι κι αλλιως.
Σιγουρα θελω και μια μασκα γιατι οι μιας χρησης τελικα ειναι σπαταλη. Η φτηνια τρωει τον παρα... Χτες λιγο εφαγα με τη ρασπα ενα ξυλο και το πρωι φυσουσα μαυρη σκονη απο τη μυτη μου...

Όπως είπε ο Κυριάκος 0-3000 αλλά σπάνια θα δουλέψει πάνω από 1500 - 1800 επίσης έχουν soft start και αρκετή ροπή σε όλο το εύρος στροφών. Του lidl αν το βάλεις 800 στροφές δεν θα μπορεί να πάρει τα πόδια του.