Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ξέρω ότι δεν σχετίζεται με το Lidl, αλλά μια και πολλοί φαίνεται πως έχουμε το μεράκι με τα εργαλεία, θα ήθελα τη γνώμη σας για το Black & Decker Multievo 18V

Ρωτώ για το συγκεκριμένο, επειδή μπορώ να το πάρω δωρεάν από το bonus της alpha bank.
Ερασιτεχνική χρήση, με δυνατότητα να προσθέσεις κεφαλές και ν' αλλάξεις τη χρήση του, φαίνεται αρκετά χρήσιμο.
Ευχαριστώ

Off topic:
Επειδή έχω κι'εγώ alpha bank bonus, από που μπορούμε να πάρουμε εργαλεία με τους πόντους;

Ξέρω ότι δεν σχετίζεται με το Lidl, αλλά μια και πολλοί φαίνεται πως έχουμε το μεράκι με τα εργαλεία, θα ήθελα τη γνώμη σας για το Black & Decker Multievo 18V

Ρωτώ για το συγκεκριμένο, επειδή μπορώ να το πάρω δωρεάν από το bonus της alpha bank.
Ερασιτεχνική χρήση, με δυνατότητα να προσθέσεις κεφαλές και ν' αλλάξεις τη χρήση του, φαίνεται αρκετά χρήσιμο.
Ευχαριστώ

Τσέκαρε με την B&D πριν το αποφασίσεις, γιατι ενώ ειναι ωραίο και πρακτικό μηχανάκι για ερασιτεχνική χρήση, δεν νομίζω οτι το φέρνουν πια στην Ελλαδα. Το ειχαν φέρει στο παρελθόν και όσοι έμποροι το στοκαραν, το σπρώχνουν πλέον.
Επιβεβαίωσε το όμως.

Sent from my iPad using Tapatalk

όπως είχε πει σε ένα Ποστ και ένας φίλος, που δυστυχώς δεν μπορώ να το βρω, προσοχή με το ντριμελάκι το 12βολτο. Οπωσδήποτε προστατευτικά γυαλιά..Χρησιμοποιούσα τις συρματόβουρτσες για να καθαρίσω κάτι εργαλεία και πραγματικά στο τέλος έμεινα καμιά 10αρια τρίχες..

Προσοχή λοιπόν!

Μεταξυ αλλων το εχω γραψει και εγω, οπωσδηποτε γυαλια με ολα τα περιστροφικα ντρεμελοειδη. Ειτε δουλευετε με βουρτσακι, ειτε καποια πετρα, και κυριως με κοπτικα δισκακια. Προσωπικα θα ημουν μονοφθαλμος αν δε φοραγα γυαλια, μου εχει σκασει θραυσμα απο δισκακι κοπης πανω στο γυαλι και ουτε που ειχα καταλαβει πως και γιατι εσπασε. Δουλευτε τα και γυμνοι αμα θελετε, αλλα οπωσδηποτε και σε καθε περιπτωση με γυαλια.

Ασχετα με το παραπανω, σημερα εκανα και την πρωτη μικροδουλιτσα με το τανκ. Πιασμενο αναποδα σε τραπεζακι στο μπαλκονι, λειανα κατι παλετοξυλα για μια γρηγορη κατασκευη που εκανα. Τα εφαγε πολυ ωραια και γρηγορα. Ομολογω οτι δεν το περιμενα τοσο καλο, τα καθαρισε πολυ ευκολα χωρις ευτραπελα. Η ταινια προς το παρον παραμενει σταθερη στη θεση της, η πρωτη ρυθμιση φαινεται οτι ηταν αρκετη.
Το μονο προβλημα ειναι ο πολυς θορυβος που κανει, παρ'ολο που ημουν σε ανοιχτο χωρο, τα αυτια μου ζοριστηκαν. Οποτε χρηση μονο με ωτοασπιδες απο την επομενη φορα.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited:
Την έχω πάθει αρκετές φορές με σπασμένα δισκάκια, ειδικά με τα κινέζικα χαμηλής ποιότητας, ευτυχώς πάντα φορούσα γυαλιά. Επίσης μου έχει τύχει σε κοπή ενός περίεργου πλαστικού, να πετάγονται θραύσματα/γρέζια με μεγάλη ταχύτητα, τα οποία είχαν και πολύ υψηλή θερμοκρασία.

Μετά από ένα.χρονο με.αρκετη χρήση του ταινιολειαντηρα χάλασε ο διακόπτης και τον έστειλα στο service.

Η εξυπηρέτηση άριστη!!!!

όπως είχε πει σε ένα Ποστ και ένας φίλος, που δυστυχώς δεν μπορώ να το βρω, προσοχή με το ντριμελάκι το 12βολτο. Οπωσδήποτε προστατευτικά γυαλιά..Χρησιμοποιούσα τις συρματόβουρτσες για να καθαρίσω κάτι εργαλεία και πραγματικά στο τέλος έμεινα καμιά 10αρια τρίχες..

Προσοχή λοιπόν!

Παρών Γιώργη!Και παθών......

Καλημέρα παιδιά Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ξανά υπάρχει το site για παραγγελία ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες που φέρνει το Lidl και μπαταριών για τα εργαλεία,Από αριστερά διαλέγεις την μάρκα και μετά το μοντέλο που έχεις https://www.kompernass.com/index.php?_route_=Parkside

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλημέρα παιδιά Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ξανά υπάρχει το site για παραγγελία ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες που φέρνει το Lidl και μπαταριών για τα εργαλεία,Από αριστερά διαλέγεις την μάρκα και μετά το μοντέλο που έχεις https://www.kompernass.com/index.php?_route_=Parkside

Παίρνεις τηλέφωνο ή πας από το service ξέροντας το ΙΑΝ της συσκευής.

HOUSTON SERVICE (Καλοθανάση Αμαλία Γ.)

Θυατείρων 10-12, Πευκάκια - Ινέπολη, 142 31 Νέα Ιωνία Αττικής Τηλ. 2102790865

http://www.vrisko.gr/details/map/4edc67503c252_6jadd66cag4_dbag_5?LogEntryType=ShowMap

Την έχω πάθει αρκετές φορές με σπασμένα δισκάκια, ειδικά με τα κινέζικα χαμηλής ποιότητας, ευτυχώς πάντα φορούσα γυαλιά. Επίσης μου έχει τύχει σε κοπή ενός περίεργου πλαστικού, να πετάγονται θραύσματα/γρέζια με μεγάλη ταχύτητα, τα οποία είχαν και πολύ υψηλή θερμοκρασία.

Εγώ παρήγγειλα ένα προστατευτικό για χρήση με δίσκο κοπής από Banggood.
Κόστος γύρω στο 1.8 ευρώ.

Εντυπώσεις όταν έρθει (αν και έχω το Bosch GRO).

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Γνωρίζει κανείς αν φερνει το Service του Lidl μπαταρία μεγαλύτερη για το 12βολτο το τελευταίο το δραπανοκατσαβιδο που έβγαλε;

Μετά από ένα.χρονο με.αρκετη χρήση του ταινιολειαντηρα χάλασε ο διακόπτης και τον έστειλα στο service.

Η εξυπηρέτηση άριστη!!!!
join the club mate ! the same problem, the same time, the same chinese!

εγώ τέλος του μήνα περιμένω την δωρεάν αντικατάσταση(και την δωρεάν αποστολή με courier σπίτι μου) με καινούργιο.
από ότι μου είπαν στο τηλέφωνο οι αντικαταστάσεις απαιτούν 20-25 εργάσιμες μέρες.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Γνωρίζει κανείς αν φερνει το Service του Lidl μπαταρία μεγαλύτερη για το 12βολτο το τελευταίο το δραπανοκατσαβιδο που έβγαλε;
το houston θα σου απαντήσει υπεύθυνα και σίγουρα.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ευχαριστώ θα πάρω την Δευτέρα Γιατί σημερα είναι κλειστά

Εγώ παρήγγειλα ένα προστατευτικό για χρήση με δίσκο κοπής από Banggood.
Κόστος γύρω στο 1.8 ευρώ.

Εντυπώσεις όταν έρθει (αν και έχω το Bosch GRO).
Έχω δει το προστατευτικό από banggood, αλλά νομίζω ταιριάζει μόνο σε dremel/bosch. Δεν βρίσκω κάτι για τα parkside ρεύματος/μπαταρίας που έχω.

αντρέα βάλε το λινκ αυτό στα χρησιμα λινκ, είναι πολύ καλό και δεν το ήξερα...οι τιμές πάνω κάτω είναι σαν του houston.

Έχω δει το προστατευτικό από banggood, αλλά νομίζω ταιριάζει μόνο σε dremel/bosch. Δεν βρίσκω κάτι για τα parkside ρεύματος/μπαταρίας που έχω.

Λογικά θα είναι το ίδιο Δημήτρη.
Αντιγραφές dremel είναι και τα parkside.

Με 1.8 ευρώ νομίζω ότι το ρίσκο είναι μικρό και αν δεν κάνει το χαρίζεις σε έναν φίλο που έχει κάτι από τα 2. ;)

Έχουν διαφορετικό σπείρωμα για τα προσαρτήματα, γι'αυτό δεν ταιριάζει και καμία από τις πολλές βάσεις dremel στα parkside.

Δεν ταιριάζει το guard. Η λυση ειναι ενα DIY guard που θα βγάζεις το πλαστικό παξιμάδι απο το parkside , θα το περνάς και θα το σφίγγεις ξανα με το πλαστικό παξιμάδι . Επιλογές , απο plexiglas μεχρι πλαστικά καπάκια απο μπιμπερό...

Τσέκαρε με την B&D πριν το αποφασίσεις, γιατι ενώ ειναι ωραίο και πρακτικό μηχανάκι για ερασιτεχνική χρήση, δεν νομίζω οτι το φέρνουν πια στην Ελλαδα. Το ειχαν φέρει στο παρελθόν και όσοι έμποροι το στοκαραν, το σπρώχνουν πλέον.
Επιβεβαίωσε το όμως.

Sent from my iPad using Tapatalk
Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά τι θάπρεπε να τσεκάρω με B&D;
Την διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών κεφαλών;
Το ότι υπάρχει διαθεσιμότητα της συσκευής καθαυτής είναι δεδομένο, το έχει και μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρικών...