Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγω "τρώγομαι" για το σφυρί μαραγκού/ξυλουργού γιατι νομίζω οτι κατι ξέρω. Στην πραγματικότητα δεν ξέρω που παν τα 4, ούτε καν πως χρησιμοποιείται και γιατι διαφέρει απο ενα κανονικό σφυρί. Θα ζητήσω τη βοήθεια του κοινού λοιπόν.

Τη βαριοπούλα την εχω κι εγω και ειναι μια χαρά για τα λεφτα της.
Ενα κιλό ειναι άλλωστε δεν ειναι για κατεδάφιση.

Sent from my iPad using Tapatalk

επειδή όλα αυτά τα σφυριά είναι κινέζικα , να σας θυμήσω την δική μου ιστορία με ένα αντίστοιχο κινέζικο σφυρί , το είχα αγοράσει έξι euros από makro , και έβγαλα τρία (3) καρφιά μικρομεσαίου μεγέθους . Ε, μετά έπασε ο λαιμός , βγήκε 2 ευρώ το καρφί , λίγο ..........ακριβά εδώ που τα λέμε . Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο του lidl αξίζει , απλά το αναφέρω , γιατί το αντίστοιχο της Stanley έχει πάνω από 20 ευρώνια.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

επειδή όλα αυτά τα σφυριά είναι κινέζικα , να σας θυμήσω την δική μου ιστορία με ένα αντίστοιχο κινέζικο σφυρί , το είχα αγοράσει έξι euros από makro , και έβγαλα τρία (3) καρφιά μικρομεσαίου μεγέθους . Ε, μετά έπασε ο λαιμός , βγήκε 2 ευρώ το καρφί , λίγο ..........ακριβά εδώ που τα λέμε . Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο του lidl αξίζει , απλά το αναφέρω , γιατί το αντίστοιχο της Stanley έχει πάνω από 20 ευρώνια.

Ετσι...
Εγω εχω ενα maco (made in germany) του κιλου απο τους ολυμπιακους (8 ) δουλεμενο καργα, και δεν εχει παθει τιποτα. Δεν πιστευω να υπαρχει αντιστοιχο σφυρι κατω απο 10 πλεον. Οποτε για διακοσμητικα καλα θα ειναι, αντε για καν καρφι που κ που.

Πάντως η λαβή της βαριοπούλας ειναι απο σκληρό ξυλο και με στάμπα hickory ή ash αν θυμαμαι καλα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Το σφυρί ξυλουργού και η βαριοπούλα είναι vfm. Τα έχω και τα δύο και έχω κάνει αρκετές δουλειές με αυτά.

Το σίδερο είναι κινέζικο αλλά η λαβή είναι Hickory που σημαίνει ότι είναι αξιόπιστη.
Εγώ τα έχω ζορίσει ορισμένες φορές σε καλέμισμα και δεν έχουν κάνει κιχ.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ετσι...
Εγω εχω ενα maco (made in germany) του κιλου απο τους ολυμπιακους (8 ) δουλεμενο καργα, και δεν εχει παθει τιποτα. Δεν πιστευω να υπαρχει αντιστοιχο σφυρι κατω απο 10 πλεον. Οποτε για διακοσμητικα καλα θα ειναι, αντε για καν καρφι που κ που.

Δοκίμασε και αυτά και μετά τα λέμε.
Δεν είναι έτσι όπως τα λες...

Καλημέρα σε όλους.
Γωνιόμετρο και παχύμετρο δεν τα έφερε το λιντλ λυκόβρυσης.
Ρώτησα και μου είπαν ότι δεν ξέρουν αν θα έρθουν μέσα στην μέρα.

Πήρα το παντελόνι. Φαίνεται πολύ ανθεκτικό υλικό και αρκετά χοντρό σαν την παραλαγή του στρατού.
Εκτός απο εργασίας νομίζω οτι είναι οτι πρέπει και για κυνήγι, βουνά, κάμπινγκ, εξερεύνηση, ορειβασίες, κατάβαση φαραγγιών, σπηλιές και γενικά όποιος ασχολείται με τέτοια και τρίβεται σε βράχια, πέτρες και λάσπες.

Εδώ στην Σύρο δίδυμο τροχό δεν έφερε τελικώς.:furious3: :tdown:. Αλλού τον είδατε;

Σημερα πηγα και πηρα γωνιομετρο , παχυμετρο και ενα σπρει αχρωμο ματ. Ειχαν μεινει αρκετα πραγματα απο τη Δευτερα. Οι βιδες ειχαν καλη τιμη για την ποσοτητα , αλλα δεν μου γεμισαν το ματι ειδικα οι μεγαλες και ετσι δεν πηρα.

Το γωνιομετρο αψογο. Μου ελυσε τα χερια που παιδευομουν με μοιρογνωμονια.

Το παχυμετρο, εχμ... Ευκολια το ψηφιακο δε λεω, αλλα η ποιοτητα του ειναι υποδεεστερη απο manual που εχω και κοστισε 20 . Η ραγα για την μετρηση βαθους ειναι πολυ ελαστικη και ηδη εχει καμπυλωτητα ακομη και κλειστη, Ο μηδενισμος ειναι δυσκολη υποθεση... Αλλες φορες μου δειχνει 0 αλλες -0.01. Ισως το δωσω στον πατερα μου που εχει πρεσβυωπια και δεν βλεπει τις γραμμες στο αναλογικο :p

Πήρα τον battery tester, δουλευει μέχρι 9V, συστήνεται.
Πήρα και τον multi-purpose detector κατά βάση για ανίχνευση 220v. Δείχνει την ύπαρξη ρεύματος αν τον ...ακουμπήσεις στο ρεύμα. Επιστρέφεται αύριο.

Πήρα και τον multi-purpose detector κατά βάση για ανίχνευση 220v. Δείχνει την ύπαρξη ρεύματος αν τον ...ακουμπήσεις στο ρεύμα. Επιστρέφεται αύριο.
Μόλις τώρα το δοκίμασα και εγώ, σε καλώδιο μέσα στον σοβά άσε τίποτα (υπόψη υποτίθεται ότι πρέπει να είναι ανοικτός ο διακόπτης).
Σε καλώδιο ακάλυπτο πχ πορτατίφ, από 5 πόντους το βλέπει.
Και εγώ έλεγα να το πάω πίσω αλλά μετά είδα ότι στην θέση για μέταλλα βλέπει τον χαλκό των αγωγών μια χαρά μέσα στον τοιχο. Μάλλον θα το κρατήσω.