Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Φαινεται να κανει. Εγω για αυτο τον λογο θα τον αγορασω παντως, σαν σφιγκτηρα κυριως οχι σαν οδηγο.

Και εγώ 1-2 θα τους τιμήσω σίγουρα!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Νεκ κάποτε είχε ένα 10άρικο και τώρα το ανέβασαν στα 12 ευρώ.

Εγώ το είχα και το δούλεψα 1-1.5 χρόνο. Το design του σε κουράζει πολύ σε σχέση με τον κλασικό ψεκαστήρα πλάτης και εκτός αυτού σου πονάει και το χέρι από το πολύ "τρομπάρισμα".

Καλύτερα να βολευτείς με τον κλασικό πλάτης μισογεμάτο (σου κάνω ειδική τιμή αν θες).
Ευχαριστω για το μινι ρεβιου. Εχω πλατης και ισα ισα αυτος για τη δουλεια, ποσοτητα και χρονο που το θελω βολευει καλυτερα. Ο της πλατης ειναι για αλλες δουλειες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ευχαριστω για το μινι ρεβιου. Εχω πλατης και ισα ισα αυτος για τη δουλεια, ποσοτητα και χρονο που το θελω βολευει καλυτερα. Ο της πλατης ειναι για αλλες δουλειες.

Θα σου φάει το χέρι να ξέρεις. Δεν κάνει λόγω design.
Πάρε έναν μονόλιτρο - δίλιτρο για τις γλάστρες και είσαι άρχοντας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορ

Θα σου φάει το χέρι να ξέρεις. Δεν κάνει λόγω design.
Πάρε έναν μονόλιτρο - δίλιτρο για τις γλάστρες και είσαι άρχοντας.

Αυτοι παλι, ειναι δοκιμασμενοι και χαλανε στο πιτς φυτιλι. Κατι παθαινουν οι τσιμουχες τους και ειδικα μετα απο χρηση με "δυνατο" φαρμακο χαλανε.
:damnyou:

παιδια το 20 βολτο κρουστικο δραπανοκατσαβιδο αξιζει στα 60 ??
το εχει παρει κανεις σε παλιοτερη προσφορα να μας πει εντυπωσεις?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορ

Αυτοι παλι, ειναι δοκιμασμενοι και χαλανε στο πιτς φυτιλι. Κατι παθαινουν οι τσιμουχες τους και ειδικα μετα απο χρηση με "δυνατο" φαρμακο χαλανε.

Τα μικρα με τη φλαντζα ειναι λιγο μπελας αλλα βολικα, θα πρεπει να τα ξεπλενεις πολυ καλα μετα απο καθε χρηση.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Υπάρχει μια διαφορά μεγάλη σε αυτό που λέει ο Ευγένιος !!!!
Δεν το αγοράζεις ....το φτιάχνεις ...και είσαι μέσα στο πνεύμα της ύπαρξης του forum.... εκτός και αν δεν πρόκειται για μαστορικό forum αλλά για οδηγό αγοράς όλων των πιθανών εργαλείων που κυκλοφορούν και μάλλον εκεί βαδίζουμε !!!!-bye-

Συμφωνω απολυτα, αλλα το θεμα σηκωνει μεγαλη συζητηση. Σκεψου ομως και εκεινους που μπορει να τους ευχαριστει περισσοτερο η αγορα ενος εργαλειου παρα η αξιοποιηση του!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προ

Πάρε έναν επώνυμο (Volpi) και μετά από κάθε χρήση ξέπλυμα με καθαρό νερό!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προ

Καλησπέρα,

Θα πάρω σίγουρα το δραπανοκατσάβιδο (μαζί με ένα 12V που έχω νομίζω θα είμαι κομπλέ) και τον πάγκο εργασίας, σκέφτομαι το δισκοπρίονο και τον οδηγό/σφιγκτήρα.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αν τα πάρω όλα Πάσχα θα κάνω με κοτοπουλάκι... χαχαχαχαχαχα!

Νεκ,τον έχω,είναι εξυπηρετικός.

Μετά πλύσιμο με σαπουναδα σε όλα τα ψεκαστηρια.
dfe346f3727773cb7dcf3354407fe657.jpg

Γεια χαρά μετά από καιρο.
Και εγώ πήγα να το πάρω για φυτοφάρμακα αλλα λέει ότι δεν ... Υπερβολικό;;;

Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ΚΑλησπέρα παλικάρια έχει κανείς το 20volt δραπανοκατσαβιδο που θα εχει απο εβδομαδα λεει οτι εχει ισχυρο μοτερ και καλη μπαταρια λεω να το τιμησω για κανα τρυπημα αλλα ποιο πολυ βιδωμα
Καποια αποψη ??

Ευχαριστώ μακή και εμενα μου φαινεται πολυ καλο οποτε το αγοραζω
βασικα αυτο θελω και εγω να ρωτησω...
Πως γινεται να παρω αλλη μια μπαταρια και ποσο ?

Καλησπέρα παιδιά! Για το πριόνι τι λέτε.... Αξιζει; βασικά ήθελα με ρεύμα αλλά δεν ξέρω αν το βγάλει.

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ξερουμε ποτε περιπου φερνει το κρουστικο μπαρταριας?

Κρουστικό είναι αυτό που φέρνει ....το παλμικό θα εννοείς μάλλον ...ε λογικά θα ακολουθήσει μαζί με τα υπόλοιπα για να συμπληρώνει την X-20V σειρά

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ευχαριστώ μακή και εμενα μου φαινεται πολυ καλο οποτε το αγοραζω
βασικα αυτο θελω και εγω να ρωτησω...
Πως γινεται να παρω αλλη μια μπαταρια και ποσο ?

Ρωτας στο σερβις (Χιούστον, τηλ. Απο την εξυπηρέτηση πελατών, αλλιως το έχουμε βάλει κι εδω στο παρελθόν). Κόστος καπου στα 25γιουρια.