Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παιδιά τσίμπησα κ εγώ το κρουστικά δράπανο...φαίνεται να έχει πολύ δύναμη!!

Ερωτησούλα: όταν το βάζετε στην τελευταία κλιμακα ροπης, στο σφυρί, ακούγεται κλικ σαν να κουμπώνει;; (όπως κανείς σε όλες τις άλλες θέσεις; )

Σε μένα δεν ακούγεται, ακούγεται μέχρι και το σηματάκι του τρυπανιου και μετά τίποτα, απλά θέλει λίγη δύναμη παραπάνω για να γυρίσει στην κρούση....

Aν πηρατε τον παγκο εργασιας, μην πεταξετε την συσκευασια του πριν βγαλετε το πλαστικο χερουλι, ειναι χρησιμο :)

33741388565_84b471f663_b.jpg

Αυτο το Παλμικο Κατσαβιδι ποτε θα το ξαναφερει...αραγε...???

Γύρω στον Ιούνιο, αλλα τώρα που έβγαλε την 20βολτη σειρα δεν ξέρω. Εχει νέο παλμικό ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παιδιά τσίμπησα κ εγώ το κρουστικά δράπανο...φαίνεται να έχει πολύ δύναμη!!

Ερωτησούλα: όταν το βάζετε στην τελευταία κλιμακα ροπης, στο σφυρί, ακούγεται κλικ σαν να κουμπώνει;; (όπως κανείς σε όλες τις άλλες θέσεις; )

Σε μένα δεν ακούγεται, ακούγεται μέχρι και το σηματάκι του τρυπανιου και μετά τίποτα, απλά θέλει λίγη δύναμη παραπάνω για να γυρίσει στην κρούση....

Μολις το πήρα και εγώ ακριβώς τα ίδια κάνει και σε εμένα οπότε μην το φοβάσε βέβαια δεν το δοκίμασα ακόμη αλλά πιστεύω αξίζει ...

Παίδες είναι βαρύ η εμένα μου φένεται το κρουστικο ???
Το ζύγισα σε ζυγαρια ακριβείας και είναι 1775... σαν πολλα δεν είναι ??
Στην δουλεια ενα makita 18v που σκοτωνει στην κυριολεξια ειναι πολυ ποιο ελαφρυ και με μεγαλυτερη μπαταρια whyyy?
:BDBDG54:

Στην δουλεια ενα makita 18v που σκοτωνει στην κυριολεξια ειναι πολυ ποιο ελαφρυ και με μεγαλυτερη μπαταρια whyyy?

Because 60 .

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ναι όντως είναι βαρύ... έμενα σε αίσθηση μου μοιάζει, λίγο πιο ελαφρύ, από AEG 18V με 4Ah μπαταρία και συγκριτικά με 18V dewalt με 1.5Ah μπαταρία πολύ πιο βαρύ.
Γενικά είναι ογκώδες... chunky....

Μακαρι το μονο μειονεκτιμα να ειναι το βαρος και δεν πειραζει παντως για βιδωμα ποιο πολυ που θελω δεν το πολυ βλεπω τεσπα θα φτιαξω και μπρατσα κα αντιχειρα γυμνασμενο χαχα
Παντως μου εκανε εντυπωση η μπαταρια που με 20 παιρνεις αλλη μια πολυ οικονομικο ελπιζω να αντεχει οπως μια παρομοια απο γνωστη μαρκας ιδιων ΑΗ το ελπιζω και σιγουρα αξιζει με χιλια ..

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ωραία ιδέα για τον πάγκο στο 0:15

Με μια λύση όπως της φωτογραφίας μπορούμε να μεγαλώσουμε τον πάγκο εργασίας στο τραπέζι κλπ κλπ
e9faee026e412cb170a493a598e41812.jpg

Ετσι δουλευα μεχρι τωρα με τον παγκο workmate και το ρουτερ του lidl σε μια αυτοσχεδια βαση που εφτιαξα. Τωρ αειμαι στη φαση που το βελτιωνω, μιας και με το παραπανω κολπο δεν ηταν καθολου ευκολο να ανενοκατεβαζεις το ρουτερ χωρις να το σηκωσεις απο τον παγκο.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά μήπως ξέρουμε σε ποιά καταστήματα φέρνει τα εργαλεία που αναφέρει πως θα είναι σε μερικά καταστήματα;

Παιδιά μήπως ξέρουμε σε ποιά καταστήματα φέρνει τα εργαλεία που αναφέρει πως θα είναι σε μερικά καταστήματα;

Παρε τηλ την εξυπηρετηση πελατων συνήοως μπορουν να σε καθοδηγησουν...

Σε ευχαριστώ φίλε μου.

Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν τα εργαλεία αυτά θα είναι διαθέσιμα μόνο στα Lidl Αττικής γιατί είναι από επαναδιαφήμιση.