Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν θα πω οτι εχεις αδικο σε οτι αφορα την μπαταρια...καθως και δεν νομιζω καποιος να το παρει για τετοια χρηση δλδ για φουσκωμα στα λαστιχα του αυτοκινητου σε περιπτωση κλαταρισματος...
Αλλα η αληθεια ειναι οτι δυσκολευομαι να σκεφτω ποια θα ειναι η χρηση του γενικοτερα...και δη της φοριτωτητας λογω μπαταριας...!!!

ποσα στρωματα αερος να φουσκωσεις στην παραλια στο κατω κατω που να δικαιολογει την χρηση τετοιου εργαλειου...

Δεν φουσκωνεις μονο στρωματα με ενα τετοιο κομπρεσσερακι. Kαθαριζεις και φυσας ηπια περα απο τo να φουσκωνεις μπαλες και ροδες που ειναι η κυρια δουλεια του.
Το συγκεκριμενο 18βολτο ειναι καπως αδυναμο με 100psi (7bar) πιεση. Αλλα αντιστοιχα 18βολτα αρχιζουν απο 150 psi.
Παντως μου κανει (θετικη) εντυπωση που η parkside βγαζει ενα τετοιο εξειδικευμενο εργαλειο!

Στα δικά μου μάτια και για τις δικές μου ανάγκες αυτά τα εργαλεία είναι πολυυυυυυυ εξιδηκευμενα...για να μην πω περιττά...

Sent from my A0001 using Tapatalk

Εγώ το έχω μετέφερα πλυντήριο με αυτα αλλά σε ευθεία οταν στρίβεις είναι δύσχρηστο παντος στο βάρος αντέχουν

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος το σετ μεταφοράς επίπλων; Αξίζει;
Προσπαθησα οταν τα προτοπηρα να μετακινησω καποια επιπλα. Δεν ειχα απολυτη επιτυχια, αλλα κατι εγινε. Παντως δεν τα ειχα σε εκτιμηση. Αργοτερα χρειαστηκε να μετακινησω μια σομπα βαρους 160+ κιλων κατα ενα μετρο. Εκει τα βγαλαν τα λεφτα τους!

Τα εχω εγω...το μόνο αρνητικό ειναι οτι γλιστράνε σχετικά τα έπιπλα στην πάνω επιφάνεια...αλλα βάζεις τσόχακια και ολα καλα...
Δεν στρίβουν πανε μόνο ευθεία...
Προσωπικά εχω δυο σετακια και μπορω να πω οτι πχ με την τραπεζάρια και τους καναπέδες που ειναι θηρία στο βάλε βγάλε χαλια τα έχουν βγάλει τα λεφτα τους με το παραπανω...

Δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτε τον λεβιέ ανύψωσης που εχει οπότε δεν ξέρω να πολυ βολεύει...

Sent from my iPad using Tapatalk

Ειχα αγορασει ενα σετ μεταφορας επιπλων πριν 10 χρονια και ειναι πολυ εξυπηρετικο, εχω μετακινησει τα παντα μεσα στο σπιτι
Με τον λεβιε ανυψωσης βγαζεις τις πορτες τσακ μπαμ, χωρις κοπο και χωρις τροπο ...

Εύκολη η κατασκευή βάσης με τροχούς, το πρόβλημα είναι πως θα σηκωθεί το έπιπλο για να ανέβει πάνω. Ο λόγος που τα θέλω είναι για να μετακινήσω μια βιβλιοθήκη με διαστάσεις 2x2 μέτρα. Πιστεύω να με καλύψουν..

Ερχονται!
fbff099c5045ddfe451a5e7c4b806ccb.jpg

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απο 19 ιουνιου!

Κυριως το παλμικο μην χασετε. Τροχος και κατσαβιδι οκ αλλα μονο εαν χρεαστουν και δεν εχεις ΑΛΛΑ εργαλεια.

Το ηλεκτρικο καρφωτικο λεει;

Last edited:
Βλέπω οι μπαταρίες του καινούργιου παλμικού μοιάζουν κάπως με του παλιού. Άραγε να υπάρχει συμβατότητα; Το έχει δοκιμάσει κανείς με τα προηγούμενα εργαλεία της σειράς x20V που έιχε βγάλει πρόσφατα;

Κυρ θα εκτιμούσα πολυ ΑΝ μπορουσες να παρεις για εμενα ενα παλμικο και ενα καρφωτικο...μιας και ως γνωστων μεσα στην εβδομάδα ειμαι εξωτερικο...
Χρηματα στα καταθέτω στον λογαριασμο σου...και σημερα αν θελεις...αλλιώς μεσα στην εβδομάδα...μου λες και το κανονίζω...!!!

ΘΑ ειναι το δωρο μου για τα γεννεθλια μου...!!!

Για απλα βιώματα κανει αυτο το παλαμικό ή ειναι overkill και καλυτερα ενα 10βολτο και αυτο για τα πολυ χοντρά;

Ηθελα το καρφωτικο αέρος που εχει μεγαλύτερες δυνατότητες αλλα μαλλον ειναι μπελάς να ανοίξω το κεφάλαιο αέρας με ενα 25 αρι κομπρεσέρ που εχω ...

Eγω εχω σπασει μικρη ξυλοβιδα (του λιντλ) με 7βολτο παλμικο (makita)!!
Πολυ σωστη η ερωτηση σου, θεωρω οντως και γω οτι ειναι overkill βιδωμα απλων βιδων με 18βολτο παλμικο.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Για απλα βιώματα κανει αυτο το παλαμικό ή ειναι overkill και καλυτερα ενα 10βολτο και αυτο για τα πολυ χοντρά;

Ηθελα το καρφωτικο αέρος που εχει μεγαλύτερες δυνατότητες αλλα μαλλον ειναι μπελάς να ανοίξω το κεφάλαιο αέρας με ενα 25 αρι κομπρεσέρ που εχω ...
Και εγώ ακριβώς στην ιδια σκέψη είναι πες και είσαι στο μυαλό μου εγώ έχω το gdr και σκεφτόμουν να το πάρω για πιο βαριές δουλειές

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk