Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μην ξεχναμε οτι η σεγα γενικα ως εργαλειο κοπης εχει σχεδιαση τετοια ωστε να μπορει να στριβει. Ο ρολος της δεν ειναι να κανει ισιες κοπες, αντιθετως ειναι η πιο καταλληλη επιλογη για καμπυλες. Για ισια κοπη παμε στο δισκοπριονο, η ακομα καλυτερα παγκοπριονο.
Ασχετα με αυτο, τα αναλωσιμα του lidl οντως δεν φερνουν καλο αποτελεσμα. Με αντιστοιχα bosch, makita, dewalt, το εργαλειο θα κανει πιο καθαρες κοπες. Και παλι ομως μην περιμενετε να ειναι ισιες.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το προβλημα με την σεγα σε μένα ειναι οτι δεν κανει κάθετες κοπές. Με το παραμικρό ζόρι αφου εχει ζεσταθεί η λάμα λυγίζει και παει άλλου για άλλου .

Το προβλημα με την σεγα σε μένα ειναι οτι δεν κανει κάθετες κοπές. Με το παραμικρό ζόρι αφου εχει ζεσταθεί η λάμα λυγίζει και παει άλλου για άλλου .
ακριβώς, ίσια μπορεί να κόψει με λίγη προσοχή στο χειρισμό.....κάθετα όμως ειδικά σε ξύλα παχιά και σκληρά, είναι σχεδόν αδύνατον...

Το διαπίστωσα και εγώ,Τώρα Δεν ξέρω αν έκανα κάτι λάθος και καιγόταν πάνω πάνω η λαμα και μαυριζε

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και γω θα τον παρω Βασιλη, μου φαινεται καλος και χρησιμος.
Αν περιμενεις κανα τριωρο να παω να τον αγορασω, θα σου πω και εντυπωσεις.

Τον αγόρασα το πρωί από Σπάτα για ένα φίλο που δεν μπορούσε να πάει.
Δεν τον άνοιξα αλλά είναι αρκετά βαρύς. Καλό αυτό.
Έχει και είκοσι στηρίγματα μέσα για την διατρητη επιφάνεια.
Αν είχα χώρο θα έπαιρνα και εγώ έναν.

Πηγα και γω ανετος με τη μηχανη να παρω τον παγκο και γυρισα οπως πηγα...δεν χωρουσε με τιποτα -και βαρυς και ογκωδης!! :))

Μολις τον πηρα .οπως ειπε και ο κυριακος ειναι πολυ βαρυς αρα πιστευω να ειναι καλος .φυσικα με αυτη την ζεστη ουτε που σκεφτικα να τον στησω .απ οτι ειδα εχει βαθος 60 cm και μετρησα το συρομενο φαλτσοπριονο απ την βαση εμπρος εως το τερμα της διαδρομης πισω και ειναι περι τα 70 cm. Σκεφτομαι λυση και μαλλον θα κοψω μια τρυπα στην διατριτη πλατη ωστε να μπαινει ο οδηγος του συρομενου .θα το δω οταν το στησω.

Μολις τον πηρα .οπως ειπε και ο κυριακος ειναι πολυ βαρυς αρα πιστευω να ειναι καλος .φυσικα με αυτη την ζεστη ουτε που σκεφτικα να τον στησω .απ οτι ειδα εχει βαθος 60 cm και μετρησα το συρομενο φαλτσοπριονο απ την βαση εμπρος εως το τερμα της διαδρομης πισω και ειναι περι τα 70 cm. Σκεφτομαι λυση και μαλλον θα κοψω μια τρυπα στην διατριτη πλατη ωστε να μπαινει ο οδηγος του συρομενου .θα το δω οταν το στησω.
Γιατι εχω την εντυπωση οτι ο παγκος αυτος βιδωνεται στον τοιχο και διπλωνει για να μην παινει χωρο; Αν ειναι ετσι , δεν ξερω αν εχει δυνατοτητα να στηριχθει μονος τους χωρις βιδωμα.

Πηγα και γω ανετος με τη μηχανη να παρω τον παγκο και γυρισα οπως πηγα...δεν χωρουσε με τιποτα -και βαρυς και ογκωδης!! :))
Δεν έχεις το σωστό μηχανάκι. Χε χε χε

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

χαχαχα, οντως εσενα σκεφτηκα Αντωνη και τη μαγικη σου βεσπα :)))

Kριτηριο βασικο για τη νεα μηχανη πλεον θα ειναι πλεον η μεταφορικη της ικανοτητα!!

Μα καλά πήγες να αγοράσεις πάγκο του Lidl με το μηχανάκι .... δεν έχεις καταλάβει οτι μιλάμε για ποιότητα, όγκο και βάρος !!!:flipout:
Τρικυκλο Ζουνταπ ...και πάλι λίγο είναι !!!:flipout:-bye-

Το ειχα διαισθανθει Νικο, αλλα το μοτο μου ειναι 'ο τολμων νικα' :flipout:
Eιχα την ελπιδα οτι η πλατη θα ηταν σπαστη οποτε ογκος θα ηταν μικροτερος, ασε που ηταν πανω απο 25 κιλα!!
Καμμια σχεση με τον παγκο που μου ηρθε απο το αμαζον. Δεν πειραζει ομως γιατι πηρα λαχταριστη παρμεζανα!
Το προβλημα ηταν το λιοπυρι.. 3 χιλιομετρα μπρος πισω :))

Βασιλη, αν δεν σου κανει ο παγκος τον αγοραζω εγω, μονο πες το μου πριν τις 7.

Mιχαλη μεχρι της 7 αποκλειεται να τον ανοιξω να τον δω λογο ζεστης.αν και θα τον κρατησω .αρχικη μου σκεψη ηταν να βαλω το φαλτσοπριονο πανω αλλα και να μην τον χωραει ενας παγκος ποτε δεν παει χαμενος και αυτος μου φαινεται καλος!