costas_
Supreme Member
Δεν γνωρίζω διαφορές, ούτε ποια είχες πάρει. Εγώ έχω την Parkside PSTD 800 B1 η οποία καλή για τα χρήματά της
ακριβώς, ίσια μπορεί να κόψει με λίγη προσοχή στο χειρισμό.....κάθετα όμως ειδικά σε ξύλα παχιά και σκληρά, είναι σχεδόν αδύνατον...Το προβλημα με την σεγα σε μένα ειναι οτι δεν κανει κάθετες κοπές. Με το παραμικρό ζόρι αφου εχει ζεσταθεί η λάμα λυγίζει και παει άλλου για άλλου .
Γιατι εχω την εντυπωση οτι ο παγκος αυτος βιδωνεται στον τοιχο και διπλωνει για να μην παινει χωρο; Αν ειναι ετσι , δεν ξερω αν εχει δυνατοτητα να στηριχθει μονος τους χωρις βιδωμα.Μολις τον πηρα .οπως ειπε και ο κυριακος ειναι πολυ βαρυς αρα πιστευω να ειναι καλος .φυσικα με αυτη την ζεστη ουτε που σκεφτικα να τον στησω .απ οτι ειδα εχει βαθος 60 cm και μετρησα το συρομενο φαλτσοπριονο απ την βαση εμπρος εως το τερμα της διαδρομης πισω και ειναι περι τα 70 cm. Σκεφτομαι λυση και μαλλον θα κοψω μια τρυπα στην διατριτη πλατη ωστε να μπαινει ο οδηγος του συρομενου .θα το δω οταν το στησω.
Δεν έχεις το σωστό μηχανάκι. Χε χε χεΠηγα και γω ανετος με τη μηχανη να παρω τον παγκο και γυρισα οπως πηγα...δεν χωρουσε με τιποτα -και βαρυς και ογκωδης!!)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.