Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

το PABH 20 Li B2 μπορεί να δουλέψει και ως σκαπτικο για ελαφριές δουλειές; η είναι μόνο ένα καλό δραπανοκατσαβιδο;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Eιναι ιδανικο για τρυπες σε μπετον.

Σαν σκαπτικο, η δυναμη ενεργειας στο 1 joule ειναι ελαχιστη για σκαπτικες εργασιες. Αντε να βγαλεις κανα πλακακι απο τον τοιχο και να σκαψεις σοβα.
Εχω το αντιστοιχο ryobi που ειναι ισχυροτερο απο αυτο αλλα να σκαψεις σε τσιμεντο ειναι σχεδον αδυνατο.

Για πιστολετο/σκαπτικο μπαταριας που θα το χρησιμοποιεις ως σκαπτικο θες ενεργεια τουλαχιστον 2- 2.5 joule και πανω.

Την σκούπα που έχει την επόμενη Πέμπτη την έχει δοκιμάσει κανένας;

Ενδιαφέρομαι κυρίως για την λειτουργία απορρόφησης υγρών, και πιο συγκεκριμένα για το αν είναι χρηστική στο πλύσιμο ταπετσαρίας καναπέ ή αυτοκινήτου.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Την σκούπα που έχει την επόμενη Πέμπτη την έχει δοκιμάσει κανένας;

Ενδιαφέρομαι κυρίως για την λειτουργία απορρόφησης υγρών, και πιο συγκεκριμένα για το αν είναι χρηστική στο πλύσιμο ταπετσαρίας καναπέ ή αυτοκινήτου.

Δεν ειναι τετοια σκουπα. Δηλαδη που πλενει κιολας. Ειναι για να τραβηξει υγρο που εχει λιμνασει, οχι ποτισει πχ στην ταπετσαρια του αυτοκινητου. Αυτες ειναι αλλες σκουπες.

Αυριο θα τιμησω το σετ με το αλφαδι φαινετα αρκετα καλο για τα χρηματα του και σκεφτομαι να παρω και το σετ με τα κατσαβιδια ωραιο φενεται :)

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν ειναι τετοια σκουπα. Δηλαδη που πλενει κιολας. Ειναι για να τραβηξει υγρο που εχει λιμνασει, οχι ποτισει πχ στην ταπετσαρια του αυτοκινητου. Αυτες ειναι αλλες σκουπες.
Ότι δεν πλένει το ξέρω, εφόσον δεν μπορεί να ρουφήξει και το υγρό από υφασμάτινη επιφάνεια τότε όντως δεν κάνει για αυτό που θέλω, ευχαριστώ πολύ.

καλημερα.πηρα το πολυεργαλειο απο τα λιντλ που ειναι στο μπουρναζι.επισης ειχε το κωλονατο 3 τεμαχια στα 60 αν θυμαμαι.

Το ίδιο και στης Λυκόβρυσης, έχει 3 κολωνάτα. Επίσης δεν έχει πολλά πολύ εργαλεία, όσοι πιστοί προσέλθετε.

Καλησπέρα, αξίζει ρε παιδιά το κολωνατο; Απ'οσο θυμάμαι διάβαζα ότι είχε αρκετά θέματακια... Επίσης, μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάπου το φλογιστρο; Ευχαριστώ!

Εγω που το εχω για βασικες απλες εργασιες ειμαι ευχαριστημενος. Ποσο μαλλον τωρα που ειναι και στα 60 απ'οτι διαβαζω

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ότι δεν πλένει το ξέρω, εφόσον δεν μπορεί να ρουφήξει και το υγρό από υφασμάτινη επιφάνεια τότε όντως δεν κάνει για αυτό που θέλω, ευχαριστώ πολύ.

Αξιζει να δεις την 4100 Karcher!!!!!!!!!!!!!!

Μήπως κάποιος έχει την απόδειξη από το φορτιστή αυτοκινήτου? Τον είχαν βάλει πριν κάποιο καιρό (διαφορετικό μοντέλο από τον Μάιο)

20170728_130735.jpg20170728_130740.jpg

Καλημέρα το πολυμηχάνημα 4σε1 που έχει από Πέμπτη είναι καλό ; το έχει κανένας ; βασικά θέλω να τρίψω κάτι παλιά ντουλάπια κουζίνας για να τα βάζω θα κάνει δουλειά λέτε ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ρε παιδιά για πείτε εντυπώσεις για τη σκούπα που βγάζει αύριο. Τη θέλω καθαρά για χρήση εργαστηρίου (σύνδεση με τριβείο, φαλτοπρίονο, πριονίδι, λεπτή ξυλόσκονη κτλ) μιας και τώρα βολεύομαι με μια μικρή στάχτης που δεν... Σκεφτόμουνα να πάρω μια φτηνή einhell και να τη μετατρέψω σε κυκλωνική αλλά θα μου στοιχίσει το ίδιο συν τη φασαρία - αμφίβολο αποτέλεσμα. Η σακούλα της χωράει αρκετά; στουπώνει εύκολα; έχει μακρύ σωλήνα και καλώδιο;

Ακριβώς έτσι και εγώ. Με σκούπα στάχτης αυτή τη στιγμή.

Όπως και να έχει, τέτοια σκούπα δεν βρίσκεις σε αυτή τη τιμή. Εμένα η κυρία ερώτηση μου είναι που βρίσκουμε σακούλες.

Ακριβώς έτσι και εγώ. Με σκούπα στάχτης αυτή τη στιγμή.

Όπως και να έχει, τέτοια σκούπα δεν βρίσκεις σε αυτή τη τιμή. Εμένα η κυρία ερώτηση μου είναι που βρίσκουμε σακούλες.

Κουρλαμπάς στά Σεπόλια,έχει τά πάντα γιά ότι ηλεκτρική συσκευή.

Σακούλες συμβατές γιά σκούπα Parkside

http://www.kourlaba.gr/eshop/product_info.php?products_id=6145

Εγώ έχω το παλιότερο μοντέλο και δεν χρησιμοποιώ σακούλα , κάπου εδώ μέσα είχα δει μια ωραία πατέντα την χρησιμοποιησα και με βόλεψε απίστευτα. Αντί για σακούλα έχω βάλει πάνω από το φίλτρο ένα γυναικείο καλσόν !!!