Δεν ειναι τετοια σκουπα. Δηλαδη που πλενει κιολας. Ειναι για να τραβηξει υγρο που εχει λιμνασει, οχι ποτισει πχ στην ταπετσαρια του αυτοκινητου. Αυτες ειναι αλλες σκουπες.Την σκούπα που έχει την επόμενη Πέμπτη την έχει δοκιμάσει κανένας;
Ενδιαφέρομαι κυρίως για την λειτουργία απορρόφησης υγρών, και πιο συγκεκριμένα για το αν είναι χρηστική στο πλύσιμο ταπετσαρίας καναπέ ή αυτοκινήτου.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ότι δεν πλένει το ξέρω, εφόσον δεν μπορεί να ρουφήξει και το υγρό από υφασμάτινη επιφάνεια τότε όντως δεν κάνει για αυτό που θέλω, ευχαριστώ πολύ.Δεν ειναι τετοια σκουπα. Δηλαδη που πλενει κιολας. Ειναι για να τραβηξει υγρο που εχει λιμνασει, οχι ποτισει πχ στην ταπετσαρια του αυτοκινητου. Αυτες ειναι αλλες σκουπες.
Ότι δεν πλένει το ξέρω, εφόσον δεν μπορεί να ρουφήξει και το υγρό από υφασμάτινη επιφάνεια τότε όντως δεν κάνει για αυτό που θέλω, ευχαριστώ πολύ.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ακριβώς έτσι και εγώ. Με σκούπα στάχτης αυτή τη στιγμή.
Όπως και να έχει, τέτοια σκούπα δεν βρίσκεις σε αυτή τη τιμή. Εμένα η κυρία ερώτηση μου είναι που βρίσκουμε σακούλες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.