Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το σκαπτικο δράπανο της πέμπτης μπορεί να σκάψει τρύπα στο χώμα για τοποθέτηση πασάλου?

Στάλθηκε από το SM-G800H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν εννοείς να το χρησιμοποιήσεις σαν τριβέλα, προφανώς και όχι.
Μόνο με αναδευτήρα χρωματών και αυτό όχι και τόσο σίγουρο καθώς δεν έχει τόσο μεγάλη ισχύ.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Γειά χαρά, ξέρει κανείς για το καρφωτικό PARKSIDE® Ηλεκτρικό καρφωτικό PET 25 C2 https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=3011

Επίσης καρφάκια και δίχαλα θα βρίσκονται εύκολα για αγορά ?

Ευχαριστώ.

Ειναι πολυ καλο,διχαλα βρηκα,καρφακια δεν εψαξα γιατι δεν τα ξοδεψα ολα αλλα το θεωρω απιθανο να μην βρεις.
Το εργαλειο ειναι ρυθμιζομενης δυναμης και στο τερμα αφηνε σημαδια σε τελαρα πορτας/παραθυρων οπου εβαλα σιτες.Οσο με αφορα παρτο με κλειστα τα ματια...ουτε μια φορα δεν φρακαρε .
Να πω ομως οτι δεν το χρησιμοποιησα σε σκληρα ξυλα.

Γενικά, υπάρχει περίπτωση να βρεί κανείς διάφορα ανταλλακτικά ή αναλώσιμα που υπάρχουν σε συσκευές που πουλιούνται αραιά και που στο Lidl?
Συγκεκριμένα τώρα με ενδιαφέρουν βουρτσάκια για μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα παρόμοια της Oral B. Αν δε βρεθούν αχρηστεύεται μια αρκετά χρήσιμη συσκευή

δεν παίζεις κανα lotto;
Στόκαρε.

https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?id=217&week=2

Η ραφιέρα αύριο τι λέει; Είναι η ίδια με αυτή https://www.youtube.com/watch?v=lX5DXzF9ZYg&t=224s γιατί ο τύπος την βγάζει άχρηστη. Κουνιέται τόσο πολύ; Έχει ξύλο αντί για μέταλλο; Μήπως μπορεί να δεθεί με παξιμάδια για να είναι πιο σταθερή;
Ξέρω οτι έχει συζητηθεί και παλαιότερα αλλά κάντε ένα κόπο να πείτε δυο λόγια μην τρέχω τζάμπα αύριο στα lidl.

Ο παράδεισος του μάστορα στη Λυκόβρυση. Είχε πολύ πράμα, και από προηγούμενες προσφορές. Κοντά στον ένα διάδρομο μόνο εργαλεία!

δεν παίζεις κανα lotto;
Στόκαρε.

https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?id=217&week=2

ευχαριστώ για την πληροφορία, θα στοκάρω σίγουρα

Για το φίλο που ρωτάει,
Όχι, τα βουρτσάκια είναι διαφορετικά (αν και ποιοτικά μου φαίνονται παρόμοια)
έχω δοκιμάσει τα βουρτσάκια της Οραλ Β στο μηχανάκι του Lidl και δεν ταιριάζουν,
το αντίστροφο δεν το έχω δοκιμάσει αλλά μάλλον είναι απίθανο

Καλημέρα παιδιά!
Πήρα το καρφωτικο σήμερα (και όχι μόνο...) και από το λίγο που το δοκίμασα φαίνεται μια χαρά,ειδικά για τα χρήματα του.Διαβασα σε προηγούμενα post ότι βρίσκεις στο εμπόριο διχάλα και καρφιά για το συγκεκριμένο καρφωτικο αλλά ψάχνοντας στο ίντερνετ με τον τύπο καρφιών και διχαλων που παίρνει δεν βρήκα κάτι από Ελλάδα.
Ξέρει κανένας σε Αττικη που μπορώ να βρω για να στοκαρω?
Αν δεν έκανα βλακεία και δεν τα είδα στην βιασύνη μου,δεν είχε σημερα το lidl αναλώσιμα καρφιά και διχάλα για το καρφωτικο.

Δες στο μανουαλ τι τυπο αναλωσιμων γραφει για τα καρφακια και τα διχαλα. Αν θες αναρτησε την πληροφορια εδω να σε βοηθησουμε.
Δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση να μην βρισκονται στην Ελλαδα. Ακομα και το eshop εχει μεγαλη ποικιλια.

Θυμαται κανεις αν ειχε αναλωσιμα γυαλοχαρτα για το τριβειο τανκ?
Επειδη κανουν και για αλλα παρομοια τριβεια, ελεγα να δοκιμασω την ποιοτητα τους.

Δεν είχε,εγώ παρήγγειλα από κεντρο βιδας Bosch βέβαια κάνουν 2 ευρώ το ένα αλλά πρεπει να είναι κορυφή

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δες στο μανουαλ τι τυπο αναλωσιμων γραφει για τα καρφακια και τα διχαλα. Αν θες αναρτησε την πληροφορια εδω να σε βοηθησουμε.
Δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση να μην βρισκονται στην Ελλαδα. Ακομα και το eshop εχει μεγαλη ποικιλια.

Διχαλα type 55 15-25mm και καρφιά type47 15,20,25,32mm.
Σε σχέση με τα mm (προφανώς εννοεί το μήκος) έβρισκα αντιστοίχηση απλά το type 55 στα διχάλα και type 47 με προβλημάτισε που δεν βρήκα "τουλάχιστον εγώ" κάτι στην αναζήτηση στο ίντερνετ από Ελλάδα.

Διχαλα type 55 15-25mm και καρφιά type47 15,20,25,32mm.
Σε σχέση με τα mm (προφανώς εννοεί το μήκος) έβρισκα αντιστοίχηση απλά το type 55 στα διχάλα και type 47 με προβλημάτισε που δεν βρήκα "τουλάχιστον εγώ" κάτι στην αναζήτηση στο ίντερνετ από Ελλάδα.

Type 47 στα καρφιά

Ρε παιδιά, κάτι περίεργο είδα στη Λυκόβρυση σήμερα. Τα πολύπριζα που είχαν φέρει ήταν για Εγγλέζικες πρίζες... Κουφό.
Μάλλον έκαναν λάθος και μπέρδεψαν τις αποστολές αλλά γιατί να τα βγάλουν στο ράφι;

Ρε παιδιά, κάτι περίεργο είδα στη Λυκόβρυση σήμερα. Τα πολύπριζα που είχαν φέρει ήταν για Εγγλέζικες πρίζες... Κουφό.
Μάλλον έκαναν λάθος και μπέρδεψαν τις αποστολές αλλά γιατί να τα βγάλουν στο ράφι;

Με τα λεφτά που παίρνουν οι υπάλληλοι, μάλλον δουλεύουν ρομποτικά.

Το type 55 διχαλο εχει τις εξης διαστασεις. Μπορεις να βρεις οποιαδηποτε μαρκα με αυτο το πλατος (6μμ)
e3b510096c34e0860ecdc80f2c2ddde70eb161f9c3aac3c89ed6dc1869a6ac98.jpg

Για τα καρφακια type 47 δες εδω τις διαστασεις.
Bosch_Nail_Type_47_1_8_X_1_27_X_23mm_1609200378_1_609_200_378_.1.jpg

H bosch βγαζει και τους δυο παραπανω τυπους.

Για καρφακια χρησιμοποιω της stanley αλλα θα τσεκαρω το παχος της κεφαλης γιατι δεν αναγραφεται εδω http://www.e-shop.gr/ergaleia-antal...C1%CB%C5%C9%D9%CD&filter-5042=1&filter-4270=1