Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το type 55 διχαλο εχει τις εξης διαστασεις. Μπορεις να βρεις οποιαδηποτε μαρκα με αυτο το πλατος (6μμ)
e3b510096c34e0860ecdc80f2c2ddde70eb161f9c3aac3c89ed6dc1869a6ac98.jpg

Για τα καρφακια type 47 δες εδω τις διαστασεις.
Bosch_Nail_Type_47_1_8_X_1_27_X_23mm_1609200378_1_609_200_378_.1.jpg

H bosch βγαζει και τους δυο παραπανω τυπους.

Για καρφακια χρησιμοποιω της stanley αλλα θα τσεκαρω το παχος της κεφαλης γιατι δεν αναγραφεται εδω http://www.e-shop.gr/ergaleia-antal...C1%CB%C5%C9%D9%CD&filter-5042=1&filter-4270=1

Κατατοπιστικότατος! Σ'ευχαριστω πολύ.
Θα το ψάξω και εγώ να δω πια ταιριαζουν.

Διαβάζω καιρό το thread των εργαλείων, αλλά τώρα μόνο έγινα μέλος. Έχω αγοράσει κατά καιρούς αρκετά από τα εργαλεία του Lidl, με αυτό το thread να έχει βοηθήσει πάρα πολύ.

Αυτή η εβδομάδα είχε αγορά ταινιολειαντήρα, καρφωτικου, πρέσσας ακροδεκτών και του πολύ χρήσιμου mini απογυμνωτή ;)

Ο 600άρης σε σύγκριση με τον γνωστό 900άρη χάνει πολύ σαν απόδοση ; Τον είδα πολύ value for money μηχάνημα πάντως και με καλή ποιότητα κατασκευής για τα χρήματά του.

Kαλως τον!

Συνηθως, αν μιλαμε για παρομοιας κατασκευης μοτερ, η διαφορα της αποδοσης θα ειναι χοντρικα 50%, οπως η διαφορα ισχυς των δυο εργαλειων (600/900watt).
Απο κει και περα εξαρταται που και πως θα χρησιμοποιησεις το τριβειο. Το συγκεκριμενο τριβειο φαινεται οντως για value for money εργαλειο.

Έφυγε το 50κο για πλακα.
Απογυμνωτής καλωδίων
Ηλεκτρικό καρφωτικό
Διάφορες ζώνες εργαλείων
Παντελόνι εργασίας
Κάλτσες.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το σκαπτικο φαίνεται μπόμπα για τα λεφτά του.

Μπομπα ειναι, το σκας και μετα παιρνεις ενα makita!
:flipout:

Καλο ειναι το εχω δουλεψει λιγα λεπτα.
Απλα εχει δυο μειονεκτηματα τουλαχιστον σε σχεση με ενα επωνυμο πολλαπλασιας αξιας.
Καταρχην ειναι βαρυ για τη κατηγορια δυναμης του. Επισης εχει αγρια δυναμη. Δηλαδη το χτυπημα του ειναι αποτομο οποτε δυσκολα ελεγχεις τη κρουση (ως κατεδαφιστηκο).
Επισης το τσοκ του μετα απο αρκετη χρηση θα αποκτησει τζογους. Ακομη ειναι πολυ θορυβωδες.
Αυτα ομως για ενα ερασιτεχνη δεν πρεπει να θεωρουνται σημαντικα κυριως οταν δινει 60 .

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Έφυγε το 50κο για πλακα.
Απογυμνωτής καλωδίων
Ηλεκτρικό καρφωτικό
Διάφορες ζώνες εργαλείων
Παντελόνι εργασίας
Κάλτσες.

Οι καλτσες καναν την ζημια Ηλια, τι τις ηθελες, και μετα παραπονιεσαι για τον λογαριασμο. Καλοριζικα :))

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Γιατί θα αποκτήσει τζόγους; Από ότι βλέπω είναι μεταλλικό.
Και ο τενεκες μεταλλο ειναι, αλλα δεν ειναι οπως πχ το ατσαλι!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Οι καλτσες καναν την ζημια Ηλια, τι τις ηθελες, και μετα παραπονιεσαι για τον λογαριασμο. Καλοριζικα :))

:flipout::flipout:Αν καθόμουν λίγο ακόμα με ένα φίλο τεχνικό θα παίρναμε και το μαγαζί αλλά δεν φταίει κανένας οι κάλτσες φταίνε μες στην ζημιά πρωί πρωί.

Δεν απάντησες γιατί νομίζεις ότι θα έχει τζόγο όμως. Θα χαλάσει το μέταλλο; Σε ρωτώ γιατί πήρα ένα και με ενδιαφέρει τι είδες εσύ που δεν μπορώ εγώ να καταλάβω.

Δεν απάντησες γιατί νομίζεις ότι θα έχει τζόγο όμως. Θα χαλάσει το μέταλλο; Σε ρωτώ γιατί πήρα ένα και με ενδιαφέρει τι είδες εσύ που δεν μπορώ εγώ να καταλάβω.

για ερασιτεχνική χρήση δεν θα έχεις κανένα θέμα

Ειναι θεμα ποιοτητας υλικων και κατασκευης. Ενα οχι και τοσο καλοφινιρισμενο, ευθυγραμμισμενο, προσεγμενο γενικως εργαλειο, θα σε κουρασει και θα φαει τα ψωμια του πολυ πιο γρηγορα απο ενα αντιστοιχο επαγγελματικο. Φυσικα ενας ερασιτεχνης που θα κανει 5 τρυπες σε μια μαντρα για να περασει πασσαλακια, θα καλυφθει απολυτα απο ενα σκαπτικο σαν του lidl. Αν ομως η χρηση ειναι περισσοτερη, η/και βαρυτερη τοτε θα γινουν αυτα που λεει ο Νεκταριος.

Επισης εχει μεγαλη διαφορα να εχει δουλεψει καποιος εστω και λιγες φορε με ενα "επαγγελματικο" εργαλειο. Αντιλαμβανεται διαφορες και κανει συγκρισεις που ουτε που φανταζοταν. Αλλα μην κολλας τοσο στο τελεθταιο. Σκεψου περισσοτερο τι και ποση χρηση θα κανεις.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα σε όλους , κάποιες ερωτήσεις.
Το 1500 D4 δεν έχει επιλογή αριστερόστροφης/δεξιόστροφης λειτουργίας, πόσο κακό να το θεωρήσω τώρα αυτό... ;
Σχετικά με το πολυεργαλείο έχει κανένας καμια άποψη, αξίζει;
Στο κατάστημα μου εδώ κοντά έχει και κάτι PABH 20v που ξέμειναν. Έχω ακούσει καλά λόγια, ποια είναι η γνώμη σας;

Η χρήση του ερασιτέχνη είναι όπως η δική μου ....πάνω από χρόνο έχω πάρει το προηγούμενο μοντέλο και ακόμα είναι μέσα στο κουτί του .... ξέρω όμως ότι όταν θα χρειαστώ κάτι θα είναι εκεί και θα με περιμένει .... γι αυτό αγοράζουμε parkside οι ερασιτέχνες .... αν ήταν να τα χρησιμοποιούσαμε κάθε μέρα ξέραμε τι θα παίρναμε ..... φανταστείτε να είχα σκάσει 500 για σκαπτικό και να ήταν ακόμα στο κουτί του.
Καλό είναι λοιπόν να σκεφτόμαστε πόσο συχνά θα χρησιμοποιηθεί το κάθε "ειδικό" εργαλείο και αν θα προλάβει να έλθει ο "τζόγος".... -bye-

Και για το φίλο Υδροχόο από πάνω ..... ότι βρίσκεις μπροστά σου ...το χρειάζεσαι ή μπορεί να το χρειασθείς ...και υπάρχουν λεφτά .... αγόραζε το. Σε αυτές τις τιμές δεν πρόκειται να βρεις άλλα εργαλεία ...και σιγά σιγά θα έχεις τα βασικά για τον ερασιτέχνη.

Last edited:
Πήα κι εγώ την ραφιέρα και θα τη στ'ησω την Κυριακή. Είχα ´πάρει και 3 dexion από το Leroy και είμαι κομπλέ.

Σήμερα στο Lidl στη Βρυούλων στη Θεσσαλονίκη είχε ταινιολειαντήρα ένα κομμάτι.