Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παιδια σκεφτομαι κι εγω να παρω το δραπ/δο PARKSIDE PABS 20-Li C3 ( https://www.lidl.de/de/parkside-akku-bohrschrauber-pabs-20-li-c3/p257220 ) ομως βλεπω οτι υπαρχει και το PARKSIDE PSBSA 20-Li A1 ( https://www.lidl.de/de/parkside-2-g...kingPageSize=36&searchTrackingOrigPageSize=36 ) το οποιο ειναι και κρουστικο. Τι λετε, αξιζει να περιμενω για το κρουστικο ή οχι? Επισης θα ηθελα να μαθω αν καποιος ξερει ποτε και σε τι τιμη βγαινει το κρουστικο κι αν ειναι οντως η ιδια με το απλο δραπ/βο οπως φαινεται στο Γερμανικο site. Ευχαριστω πολυ.

Παιδια σκεφτομαι κι εγω να παρω το δραπ/δο PARKSIDE PABS 20-Li C3 ( https://www.lidl.de/de/parkside-akku-bohrschrauber-pabs-20-li-c3/p257220 ) ομως βλεπω οτι υπαρχει και το PARKSIDE PSBSA 20-Li A1 ( https://www.lidl.de/de/parkside-2-g...kingPageSize=36&searchTrackingOrigPageSize=36 ) το οποιο ειναι και κρουστικο. Τι λετε, αξιζει να περιμενω για το κρουστικο ή οχι? Επισης θα ηθελα να μαθω αν καποιος ξερει ποτε και σε τι τιμη βγαινει το κρουστικο κι αν ειναι οντως η ιδια με το απλο δραπ/βο οπως φαινεται στο Γερμανικο site. Ευχαριστω πολυ.

Αν έχεις υπομονή, να πας σίγουρα στο κρουστικό...είναι πολύ δυνατό εργαλείο και σίγουρα αξίζει να το περιμένεις. Απο τίμή νομίζω εκάνε κάπου στα 59.

Εξαρτάται τι θελεις να κάνεις...
ΑΝ πχ το 90% των δουλειών σου θα ειναι τρυπημα και βιδωμα εγω θα επερνα αυτο που εχει τωρα...
το κρουστικό θ ειναι και πιο βαρύ...ΙΣΩΣ και λιγο μεγαλυτερο οποτε ποιο δισχριστο...και θα επερνα ενα κρουστικο καλωδιου (που θα σε υπερκαλυψει...) με 20ευρω το οποιο ολο και καπου αλλου μπορει να προσφερει τις υπηρεσιες του πχ τριψιμο κτλ κτλ...

Οταν λες τρυπημα εννοεις σε τοιχο και ξυλο? Διοτι η χρηση που το θελω ειναι κατα κυριο λογο για οικιακες εργασιες (βιδωμα σε επιπλα, συσκευες και γενικοτερα σε οικιακα αντικειμενα) και τιποτα τρυπες σε τοιχους και ξυλα για τοποθετηση ραφιων κλπ. Νομιζεις οτι με καλυπτει και θα κανω καλυτερα τη δουλεια μου μ αυτο ή οπως λενε και στο χωριο μου το περισσιο φως δε βλαπτει, αρα να περιμενω το κρουστικο?

Συμφωνα με αυτα που λες...θα πηγαινα προσωπικά στο απλο (χωρις κρουση)...
Και για κρουση θα επερνα ενα απλο φθηνο ηλεκτρικο για οποτε μπορει να μου χρειαζοταν (το οποιο προσωπικά το εχω χρησιμοποιησει 1-2 φορες)...

Οταν λες τρυπημα εννοεις σε τοιχο και ξυλο? Διοτι η χρηση που το θελω ειναι κατα κυριο λογο για οικιακες εργασιες (βιδωμα σε επιπλα, συσκευες και γενικοτερα σε οικιακα αντικειμενα) και τιποτα τρυπες σε τοιχους και ξυλα για τοποθετηση ραφιων κλπ. Νομιζεις οτι με καλυπτει και θα κανω καλυτερα τη δουλεια μου μ αυτο ή οπως λενε και στο χωριο μου το περισσιο φως δε βλαπτει, αρα να περιμενω το κρουστικο?

Με αυτα που λες, το νορμαλ δραπανακι θα σε καλυψει πληρως. Η κρουση ειναι αποκλειστικα για τρυπες σε μπετον.

Οι τρυπες στον τοιχο γινονται χωρις κρουση γιατι αλλιως -με κρουση- μπορει να σπασεις το τουβλο και να μην πιασει καλα το ουπατ (μου εχει συμβει...)
Εαν η τρυπα στον τοιχο ειναι μεγαλουτσικη, ειτε ειναι ζορικη λογω τουβλου, βοηθα να προτρυπησεις με λεπτο τρυπανακι 3-4μμ και μετα να τρυπησεις κανονικα με 6/8μμ τρυπανι.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

.. είχα μιλήσει και με το σέρβις και μου είχαν στείλει άλλο χωρίς να ζητήσουν το χαλασμένο πίσω, έτσι έχω 2 τώρα.

Οπως ακριβώς μου περιγράψατε έγινε. Σήμερα πήρα τηλ στο Service, με παρέπεμψαν να πάρω στο 8001113333 και αφού μου ζήτησαν ΙΑΝ του προϊόντος και τα στοιχεία μου, με κάλεσαν στο τέλος της ημέρας και μου είπαν ότι μου στέλνουν καινούριο στο σπίτι με ACS !!! Εντυπωσιάστηκα πραγματικά

Ευχαριστω πολυ παιδια, με πεισατε οτι για τις αναγκες μου ειναι αρκετο το μη κρουστικο δραπ/δο PARKSIDE PABS 20-Li C3 και τελικα το αγορασα. Μοιαζει πολυ ποιοτικο παντως για την τιμη του απο μια πρωτη ματια που του εριξα.
Μια ακομα ερωτηση. Λετε οτι αξιζει να παρω μια δευτερη μπαταρια με μολις 20 ευρω που την εχει ή να κανω υπομονη οταν βγαλει καποιο αλλο εργαλειο απ τη σειρα αυτη που χρησιμοποιει την ιδια μπαταρια να το παρω ωστε να εχω και το εργαλειο και τη μπαταρια? Ξερετε μηπως ποσο κανει το φθηνοτερο της σειρας αυτης?
Ευχαριστω.

Πάντως καιρό έχουμε να δούμε δισκοπρίονο ρεύματος και ρούτερ, μάλλον ασχολούνται πλέον περισσότερο με τα εργαλεία μπαταρίας.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Στα 50 είχε βγάλει το πολυεργαλειο της 20v σειράς πριν κανένα μήνα. Δεν είναι κακή ιδέα αν βρεις κανένα ξεχασμένο κομμάτι.

μολις θα εγραφα το ιδιο. Αν δεν βιαζεσαι την μπαατρια, αξιζει να το περιμενεις κανενα τριμηνο (αν υποθεσουμε οτι το βγαζει 2 φορες το χρονο)

Τον σκεφτομουν και εγω αυτον τον διδυμο τροχο. Υπαρχει περιπτωση να παιρνει και απο εκεινους τους μαλλιαρους δισκους που χρησιμοποιουνται για γυαλισμα, η δεν ειναι συμβατος με τιποτα;

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τον σκεφτομουν και εγω αυτον τον διδυμο τροχο. Υπαρχει περιπτωση να παιρνει και απο εκεινους τους μαλλιαρους δισκους που χρησιμοποιουνται για γυαλισμα, η δεν ειναι συμβατος με τιποτα;

Ο ενας απο τους δυο τροχους που εχει επανω του ειναι αυτης της λογικης!

Απο φασαρια πως παει; Ειναι οκ για μεσα σε δωματιο η θα ειναι σαν το τανκ που θελει να βγεις σε πεδιο βολης και με ωτοασπιδες;