Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν είναι μόνο η φασαρία , αλλά και οι κραδασμοί κυρίως . Άσε που όλοι οι δίδυμοι τροχοί θέλουν σετάρισμα οι τροχοί τους με κλειδί .

Ο πορτοκαλι δισκος που εχει στην αριστερη του πλευρα δηλαδη ειναι για στιλβωση οπως λεει; Ειναι σπογγωδης;
Το μεγεθος τωρα που το ειπες το προσεξα, το ειδα σε συγκριση με το στελεχος για περιστροφικα λειαντικα που εχει, Οντως ειναι για μικροκατασκευες.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο τροχός είναι όντως μινιατούρα, ο αριστερός τροχός είναι πέτρα για τρόχισμα και ο δεξιός τροχός είναι σπογγώδης για γυάλισμα.
Δεν έχει κραδασμούς ούτε θόρυβο, στο τέρμα γκάζι όμως ακούγεται κάμποσο. Αδύναμο μηχανάκι γενικά, αυτό που περιμένεις δηλαδή από είναι μοτεράκι των 120W.
Νομίζω οτι με την τριπλή του λειτουργία και το μέγεθος είναι μια πολύ καλή λύση για περιορισμένο χώρο.

Παιδια το δραπ/δο PARKSIDE PABS 20-Li C3 που αγορασα χθες κανει εντονο σπινθηρισμο στο πισω μερος τοσο οταν αρχιζει να δουλευει οσο κι οταν σταματαει. Ειναι λογικο να συμβαινει ή οχι? Ευχαριστω.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ναι φοβερό εργαλείο, κόβει κρέας, τυρί κλπ, κτυπάει κρέμες και άλλα πολλά. Το δεξί χέρι της νοικοκυράς! :flipout::flipout::flipout::flipout:
χαχαχαχαχα

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έτσι μπορεί να αγοραστεί πιο εύκολα & να περάσει άνετα από το face control στην πόρτα για την ....ταράτσα.

Μπορεί να αγοραστεί πιο εύκολα & να περάσει άνετα από το face control στην πόρτα αλλά θα πάει και εκεί για τον σκοπό που αγοράστηκε "Kitchen tool" είπαμε...:flipout::flipout::flipout:

Καλημέρα παιδιά!Ήρθε η ώρα να πάρω την σκούπα και το εχω μετανιώσει που δεν την πήρα την τελευταία φορά.Εντυπωσεις από εσάς που την έχουν? Κάποια μέλη είχα διαβάσει την προηγούμενη φορά,είχαν παρατηρήσει ότι έλειπε από το καπάκι ένα λάστιχο στεγανοποίησης σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο,αν θυμάμαι καλά.Εχει κάποιος κάποιο παράπονο από την συγκεκριμένη σκούπα?Έχει και καλύτερη τιμή από την τελευταία φορά αν δεν κάνω λάθος.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλημέρα παιδιά!Ήρθε η ώρα να πάρω την σκούπα και το εχω μετανιώσει που δεν την πήρα την τελευταία φορά.Εντυπωσεις από εσάς που την έχουν? Κάποια μέλη είχα διαβάσει την προηγούμενη φορά,είχαν παρατηρήσει ότι έλειπε από το καπάκι ένα λάστιχο στεγανοποίησης σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο,αν θυμάμαι καλά.Εχει κάποιος κάποιο παράπονο από την συγκεκριμένη σκούπα?Έχει και καλύτερη τιμή από την τελευταία φορά αν δεν κάνω λάθος.

Η λέξη Black Friday τα λέει όλα για την τιμή.

Παιδια το δραπ/δο PARKSIDE PABS 20-Li C3 που αγορασα χθες κανει εντονο σπινθηρισμο στο πισω μερος τοσο οταν αρχιζει να δουλευει οσο κι οταν σταματαει. Ειναι λογικο να συμβαινει ή οχι? Ευχαριστω.
Ναι, είναι φυσιολογικό, τα καρβουνάκια.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=5606
Αυτο εννοουσα. Στα 30 ευρω ειναι οσο η μπαταρια με τον φορτιστη. Το δε εργαλειο ειναι πολυ χρησιμο για πολλες δουλιες ( τριψιμο, κοψιμο κλπ)

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παίδες είναι βαρύ η εμένα μου φένεται το κρουστικο ???
Το ζύγισα σε ζυγαρια ακριβείας και είναι 1775... σαν πολλα δεν είναι ??
Στην δουλεια ενα makita 18v που σκοτωνει στην κυριολεξια ειναι πολυ ποιο ελαφρυ και με μεγαλυτερη μπαταρια whyyy?
:BDBDG54:

Το βαρος αυτο ειναι με την μπαταρια ή χωρις? Το μη κρουστικο PABS 20-Li C3 ειναι 1122 χωρις τη μπαταρια και 1538 με αυτην, δηλαδη περιπου 250 γραμμαρια λιγοτερο απ το κρουστικο.

παιδια, οποιος αγορασει το πολυεργαλειο αυριο να φροντισει να παρει και ωτοασπιδες.
15 λεπτα το δουλεψα και τα αυτια μου βουιζουν