SILVERCREST KITCHEN TOOL????:firstprize:
https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=5606
χαχαχαχαχαΝαι φοβερό εργαλείο, κόβει κρέας, τυρί κλπ, κτυπάει κρέμες και άλλα πολλά. Το δεξί χέρι της νοικοκυράς!![]()
Έτσι μπορεί να αγοραστεί πιο εύκολα & να περάσει άνετα από το face control στην πόρτα για την ....ταράτσα.
Καλημέρα παιδιά!Ήρθε η ώρα να πάρω την σκούπα και το εχω μετανιώσει που δεν την πήρα την τελευταία φορά.Εντυπωσεις από εσάς που την έχουν? Κάποια μέλη είχα διαβάσει την προηγούμενη φορά,είχαν παρατηρήσει ότι έλειπε από το καπάκι ένα λάστιχο στεγανοποίησης σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο,αν θυμάμαι καλά.Εχει κάποιος κάποιο παράπονο από την συγκεκριμένη σκούπα?Έχει και καλύτερη τιμή από την τελευταία φορά αν δεν κάνω λάθος.
Ναι, είναι φυσιολογικό, τα καρβουνάκια.Παιδια το δραπ/δο PARKSIDE PABS 20-Li C3 που αγορασα χθες κανει εντονο σπινθηρισμο στο πισω μερος τοσο οταν αρχιζει να δουλευει οσο κι οταν σταματαει. Ειναι λογικο να συμβαινει ή οχι? Ευχαριστω.
Παίδες είναι βαρύ η εμένα μου φένεται το κρουστικο ???
Το ζύγισα σε ζυγαρια ακριβείας και είναι 1775... σαν πολλα δεν είναι ??
Στην δουλεια ενα makita 18v που σκοτωνει στην κυριολεξια ειναι πολυ ποιο ελαφρυ και με μεγαλυτερη μπαταρια whyyy?
:BDBDG54:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.