Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Nαι, ταιριαζουν σε ολα τα dremel.
H ποιοτητα τους βεβαια δεν εχει καμμια σχεση με τα αναλωσιμα της dremel.

Σίγουρα δεν αμφιβάλλω για την ποιότητα και ούτε τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στα αναλώσιμα Parkside και Dremel,αλλά μιας και έχω ακόμα μερικα απο αυτα που είχε το Parkside dremel μαζι και δεν έχω δοκιμάσει ποτέ τα γνήσια της Dremel,δεν νομίζω να μου κακοφανει.

Εχω την εντυπωση (διορθωστε με αν κανω λαθος) οτι και το ρουτερ και ο ανιχνευτης πολλαπλων χρησεων (που δεν ειναι και πολυ σοι ειδικα για αποστασιομετρο) ειναι τσιμπημένες οι τιμες...
νομιζω οτι το ρουτερ ηταν στα 30ευρω και ο ανιχνευτης στα 20ευρω...???

Εγώ Ευγένιε τον Φεβρουάριο του 2015 το ρούτερ το είχα πάρει 39,99 ...για το άλλο δεν ξέρω. -bye-

O μετρητης αποστασης με ...υπερηχους, δεν ειναι και η τελευταια λεξη της τεχνολογιας και μπορει να δωσει λανθασμενες μετρησεις εαν υπαρχει καποιο εμποδιο τριγυρω. Για την λειτουργια του σαν ανιχνευτη μεταλλων/ρευματος, μαλλον θα τον χρησιμοποιουσα μονο για να βρισκω καρφια σε παλετες. Κατα την γνωμη μου δεν αξιζει ουτε για τα λεφτα του, ουτε σαν αγορα γενικοτερα.

Τα έχουμε ξαναπεί για τα αναλώσιμα του lidl.
Αλλά ρε μπαγάσηδες,τουλάχιστον στις φωτογραφίες δεν μπορούσατε να τα κάνετε πιό ψαρωτικά;;;;
Όλα τα βουρτσάκια στις φωτογραφίες είναι "της τρελλής τα μαλλιά"...Όχι να τα χρησιμοποιήσεις,ούτε να τα κοιτάξεις δεν θα προλάβεις!
(Τα διαμαντάκια πάντως,μιά-δυό φορές που τα χρειάστηκα,μου την έκαναν την χάρη και θα μου την ξανακάνουν σίγουρα).

Για πείτε όποιος γνωρίζει, μου έδωσε κάποιος φίλος αυτή την σκούπα αλλά και αυτός δεν ήξερε πολλά. Παίρνει σακούλα; Γιατί το φίλτρο γέμισε με σκόνη γρήγορα.
Έχει και μια μπριζα επάνω για να συνδέσεις κάποιο εργαλείο.
Μπορεί να καταλάβει κάποιος ποιο μοντέλο είναι;
02d0c73fa5549f3042a75de16a305bd6.jpg
cd41d623dccae2dedd323eaa57e30d56.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για πείτε όποιος γνωρίζει, μου έδωσε κάποιος φίλος αυτή την σκούπα αλλά και αυτός δεν ήξερε πολλά. Παίρνει σακούλα; Γιατί το φίλτρο γέμισε με σκόνη γρήγορα.
Έχει και μια μπριζα επάνω για να συνδέσεις κάποιο εργαλείο.
Μπορεί να καταλάβει κάποιος ποιο μοντέλο είναι;
02d0c73fa5549f3042a75de16a305bd6.jpg
cd41d623dccae2dedd323eaa57e30d56.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=Qd6CxS8Ce7M

Γενικά περί αναλώσιμων lidl

Στα αναλώσιμα του lidl μου φαίνονται πολύ καλά το σετ με τρυπάνια ξύλου που έχω πάρει. Τα μετάλλου και "μπετού" δεν είναι καλά.
Επίσης έχω πάρει τα forstner τρυπάνια τα οποία κόβουν με δυσκολία...

Το σετ με τις γωνίες, μόνο ορθογωνίες δεν είναι και ειδικά η μεγάλη (50cm είναι για κλάματα)

Οι γωνίες του Lidl ρυθμίζονται; Γιατί θέλω να τις πάρω όταν τις φέρει, έχω και το γωνιόμετρο για να τις ρυθμίσω με σχετικά καλή ακρίβεια. Τα forstner δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, λογικά με λίγο τρίψιμο με μια καλή λίμα, θα βελτιωθούν.

Αυτή που έχω έχει μεταλλικό κάδο και είναι το pnts 30/7e.
Έχουν ίδιες σακούλες ή κάθε μοντέλο που έβγαλε παίρνει την δική του;
Ένα τηλέφωνο του σέρβις στην Αθήνα;

Αυτή που έχω έχει μεταλλικό κάδο και είναι το pnts 30/7e.
Έχουν ίδιες σακούλες ή κάθε μοντέλο που έβγαλε παίρνει την δική του;
Ένα τηλέφωνο του σέρβις στην Αθήνα;

http://houston-service.com

http://www.diamantisparts.gr/προϊόν/σακούλα-σκούπας-rowenta?category_id=247

http://www.kourlaba.gr/eshop/product_info.php?products_id=6145

https://kambas-shop.gr/index.php/ta-proionta-mas/σακουλεσ/1300-detail

Αυτη η σκουπα της αλλης βδομάδας είναι ίδια με αυτήν στο black friday; πρεπει να είναι ενα μοντέλο καλύτερη. Αξίζει να γυρίσω την παλιά (δεν εχει ανοιχτεί ακόμα) και να πάρω αυτήν 10 ευρώ ακριβότερα;

Αυτη η σκουπα της αλλης βδομάδας είναι ίδια με αυτήν στο black friday; πρεπει να είναι ενα μοντέλο καλύτερη. Αξίζει να γυρίσω την παλιά (δεν εχει ανοιχτεί ακόμα) και να πάρω αυτήν 10 ευρώ ακριβότερα;
Καλύτερη είναι, αλλά δεν παίρνει ηλεκτρικό εργαλείο πάνω της όπως η προηγούμενη. Πάντως αν αποφασίσεις να την γυρίσεις πίσω, την θέλω εγώ.

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Οι γωνίες του Lidl ρυθμίζονται; Γιατί θέλω να τις πάρω όταν τις φέρει, έχω και το γωνιόμετρο για να τις ρυθμίσω με σχετικά καλή ακρίβεια. Τα forstner δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, λογικά με λίγο τρίψιμο με μια καλή λίμα, θα βελτιωθούν.

μια χαρα ρυθμιζονται (οι 2 μεγαλες η μικρη οχι)

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλύτερη είναι, αλλά δεν παίρνει ηλεκτρικό εργαλείο πάνω της όπως η προηγούμενη. Πάντως αν αποφασίσεις να την γυρίσεις πίσω, την θέλω εγώ.

Για ποιο λόγο ρε παιδιά η σκούπα της ερχόμενης εβδομάδας να είναι καλύτερη από αυτήν της black Friday ακριβώς; Έχουν πάνω-κάτω τα ίδια παρελκόμενα και χαρακτηριστικά, για να μην πω πως και στα παρελκόμενα αλλά και στα χαρακτηριστικά στα χαρτιά τουλάχιστον αυτή που είχε την black Friday, δείχνει και πιο δυνατή (1500watt vs 1400watt), και ποιο ολοκληρωμένη από πλευράς εξαρτημάτων... Χάνω κάτι εγώ που γνωρίζεται εσείς;

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Για ποιο λόγο ρε παιδιά η σκούπα της ερχόμενης εβδομάδας να είναι καλύτερη από αυτήν της black Friday ακριβώς; Έχουν πάνω-κάτω τα ίδια παρελκόμενα και χαρακτηριστικά, για να μην πω πως και στα παρελκόμενα αλλά και στα χαρακτηριστικά στα χαρτιά τουλάχιστον αυτή που είχε την black Friday, δείχνει και πιο δυνατή (1500watt vs 1400watt), και ποιο ολοκληρωμένη από πλευράς εξαρτημάτων... Χάνω κάτι εγώ που γνωρίζεται εσείς;

Της black friday ειναι η καλυτερη σκουπα που βγαζει το lidl. H ισχυροτερη, με πριζα, inox καδο και τελευταιο μοντελο σχεδιαστικα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Της black friday ειναι η καλυτερη σκουπα που βγαζει το lidl. H ισχυροτερη, με πριζα, inox καδο και τελευταιο μοντελο σχεδιαστικα.

Και εγώ έτσι πιστεύω, εκτός και εάν όπως προανέφερα χάνω κάτι...

εδώ μιλάτε για εργαλεία κλπ. αν μπορεί καποιος ομως ας μου απαντησει...
χθες ειδα σε lidl σκουπακι μπαταριας χρωματος μαυρο και μπλε με εξαρτηματα σε τιμη 69,99
το εχει αγορασει κανεις; ειναι αποδοτικο;