evoxslay13
AVClub Enthusiast
Δεν ξέρω αν είχαν θέμα με μοτέρ. Με την ευθυγραμμιση της ταινίας ήξερα ότι έπασχαν.Ενω οι αλλες δεν ειχαν κανενα προβλημα....![]()
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξέρω αν είχαν θέμα με μοτέρ. Με την ευθυγραμμιση της ταινίας ήξερα ότι έπασχαν.Ενω οι αλλες δεν ειχαν κανενα προβλημα....![]()
Τον ζορισες καθόλου η απλά τα κακαρωσε?Τον έχω πάρει και εγώ και σήμερα τον δούλεψα καμιά 10αρια λεπτά αλλά σε χαμηλή ταχύτητα,ανάποδα στον πάγκο και χωρίς ιδιαίτερο ζόρι.Μου φάνηκε δυνατός αλλά με προβλημάτισε αυτο που σου έπαθε.Ελπιζω να μην είναι προβληματική η έκδοση αυτή.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μάλιστα.Θα δούμε και ο δικός μου προσεχώς τι θα μας βγει.Τι σημαίνει τον "ζόρισα"; Για εμένα όχι δεν τον ζόρισα.
Ζόρι εννοώ το να τον δουλεύω επι 30 λεπτά συνεχόμενα με πίεση να τρίβει.
Τον είχα δουλέψει 3-4 λεπτά με ελαφριά πίεση σε κάτι δοκάρια και άρχισε να μυρίζει καμένο μέχρι που τα κακάρωσε.
Προβλεπω αλλη μια α...επιτυχια της parkside!
Μην συγκρινετε καποιοι τα παλια σας parkside με τα νεα και λετε « το εχω δεκα χρονια και δεν εχει παθει τιποτα», τα καινουργια ουτε δεκα μηνες και αυτοι οι μηνες στο ραφι!
:helmet::music-smiley-006::violent-smiley-008:
Δεν πειθομαι, ειδικα αν δεν μιλησει ο μαστερ γιονγα osatosaposa!
![]()
Ναι αλλά γραφεις στη συζητηση για το τανκ για "αλλη μια α...επιτυχια της parkside"
Αραγε πως θα εκλαβει καποιος ερασιτεχνης την τοποθετηση σου !!!!!
Το μόνο που κάνετε όσοι σχολιάζετε κατ´αυτό τον τρόπο τα συγκεκριμένα εργαλεία ....είναι να αποθαρρύνετε τους ανθρώπους που θέλουν να ξεκινήσουν να ασχολούνται με τις κατασκευές και δεν έχουν την δυνατότητα ούτε θέλουν να "σκλαβώσουν" χρήματα για κάτι ακριβότερο και ποιοτικότερο χωρίς να είναι σίγουροι ότι πράγματι θα το χρειασθούν.
Και αυτό είναι το χειρότερο φίλοι μου ....![]()
Έτσι ακριβώς.Και τις περισσότερες φορές σου δίνουν το καινούργιο μοντέλο γιατί δεν υπάρχει πια το δικό σου.Πλεον ακόμα και επώνυμα εργαλεια των ερασιτεχικων σειρών των εταιρειών χαλάνε πολύ συχνά.Αρα γιατί να μην πάρω τα Parkside αν με συμφέρει η τιμή?και λέω αν ,γιατί κάποιες φορές με τα ίδια χρήματα ή με 10-20 παραπάνω παίρνεις κάποιο επώνυμο(που μπορεί να σου βγει καλό,μπορεί και οχι).Όπως και να έχει προσωπικά εγώ αν δεν είχα αρκετά Parkside,θα είχα 6-7 καλά εργαλεία τα οποία δεν θα είχαν βγάλει τα λεφτά τους με την χρήση που τους κάνω γιατί ''δεν είμαι επαγγελματιας'' δεν τα δουλεύω κάθε μέρα και όλη μέρα αλλά όταν χρειαστώ κάτι το έχω να δουλέψω.Τωρα έχω 15 εργαλεία και ότι και να χρειαστώ να φτιάξω αν προκύψει έχω το αντίστοιχο εργαλείο.Τωρα οποιος έχει απαιτήσεις και ακόμα και χομπιστας να είναι και κάποια εργαλεια τα δουλεύει πάρα πολύ η θέλει ακρίβεια ας πάρει κάτι ακριβό και καλό.Δεν μας αναγκάζει έτσι κι αλλιώς κανένας να αγοράζουμε τα εργαλεία του Lidl,επιλογή μας είναι.Αρκει να είμαστε συνειδητοποιημενοι και να ξέρουμε τι απαιτήσεις έχουμε από αυτό που αγοράζουμε.Και με την υποστήριξη που έχουν δεν σε νοιάζει κιόλας αν βγει μάπα το καρπούζι,γτ πολύ απλά το πας πίσω και στο αλλάζουν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.