Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ενω οι αλλες δεν ειχαν κανενα προβλημα.... :flipout::flipout:
Δεν ξέρω αν είχαν θέμα με μοτέρ. Με την ευθυγραμμιση της ταινίας ήξερα ότι έπασχαν.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τον ζορισες καθόλου η απλά τα κακαρωσε?Τον έχω πάρει και εγώ και σήμερα τον δούλεψα καμιά 10αρια λεπτά αλλά σε χαμηλή ταχύτητα,ανάποδα στον πάγκο και χωρίς ιδιαίτερο ζόρι.Μου φάνηκε δυνατός αλλά με προβλημάτισε αυτο που σου έπαθε.Ελπιζω να μην είναι προβληματική η έκδοση αυτή.

Τι σημαίνει τον "ζόρισα"; Για εμένα όχι δεν τον ζόρισα.
Ζόρι εννοώ το να τον δουλεύω επι 30 λεπτά συνεχόμενα με πίεση να τρίβει.
Τον είχα δουλέψει 3-4 λεπτά με ελαφριά πίεση σε κάτι δοκάρια και άρχισε να μυρίζει καμένο μέχρι που τα κακάρωσε.

Τι σημαίνει τον "ζόρισα"; Για εμένα όχι δεν τον ζόρισα.
Ζόρι εννοώ το να τον δουλεύω επι 30 λεπτά συνεχόμενα με πίεση να τρίβει.
Τον είχα δουλέψει 3-4 λεπτά με ελαφριά πίεση σε κάτι δοκάρια και άρχισε να μυρίζει καμένο μέχρι που τα κακάρωσε.
Μάλιστα.Θα δούμε και ο δικός μου προσεχώς τι θα μας βγει.

Προβλεπω αλλη μια α...επιτυχια της parkside! :flipout:

Μην συγκρινετε καποιοι τα παλια σας parkside με τα νεα και λετε « το εχω δεκα χρονια και δεν εχει παθει τιποτα», τα καινουργια ουτε δεκα μηνες και αυτοι οι μηνες στο ραφι!
:helmet::music-smiley-006::violent-smiley-008:

Προβλεπω αλλη μια α...επιτυχια της parkside! :flipout:

Μην συγκρινετε καποιοι τα παλια σας parkside με τα νεα και λετε « το εχω δεκα χρονια και δεν εχει παθει τιποτα», τα καινουργια ουτε δεκα μηνες και αυτοι οι μηνες στο ραφι!
:helmet::music-smiley-006::violent-smiley-008:

Φιλε μην τα τσουβαλιαζεις ολα. Απλα ισως παρατηρειται αστοχια σε ορισμενα εργαλεια, σε σχεση με αλλες εταιρειες, αλλά η τιμη τους και τα 3 χρονια εγγυηση προσελκυει τους ερασιτεχνες (και οχι μονο). Και ειναι πολλοι οι ευχαριστημενοι "ερασιτεχνες".
Εχω την πρωτη πλανη Parkside και δουλευει ακομα παρα πολυ καλα.
Εχω και το περσινο τανκ, χωρις να εχω θεμα με την ευθυγραμμιση του γυαλοχαρτου, του εχω πιει το αιμα στο τριψιμο και δεν καταλαβαινει τιποτα.
Εσυ εχεις αγορασει το τανκ?

Και το δικο μου (περσινο) τανκ δουλευει μια χαρα. Μια φορα μου εκανε το προβλημα με την ταινια, αλλα μαλλον αυτη εφταιγε, ειχε φαει τα ψωμια της, την αλλαξα και ολα οκ.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

παιδια εγω με το περσινό τανκ το μικρο ετριψα 2 πορτες χωρίς να κανει κιχ Πάντος τα λεφτα του τα έβγαλε

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι αλλά γραφεις στη συζητηση για το τανκ για "αλλη μια α...επιτυχια της parkside"
Αραγε πως θα εκλαβει καποιος ερασιτεχνης την τοποθετηση σου !!!!!

Εντάξει, μην λέμε πάλι τα ίδια.....
Ποιο άλλο τανξ έχει κοντά στα 40 και σε 3 χρόνια στο αλλάζουν δίχως μανούρες; Προφανώς κάποιο που κοστίζει 70+ θα είναι καλύτερο...

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ναι αλλά γραφεις στη συζητηση για το τανκ για "αλλη μια α...επιτυχια της parkside"
Αραγε πως θα εκλαβει καποιος ερασιτεχνης την τοποθετηση σου !!!!!

Δηλαδη για να σχολιασει καποιος τα προβληματικα (Αποδεδειγμενα το προηγουμενο μοντελο τανκ) parkside θα πρέπει πρώτα να τα αγοράσει?

Παιδια δεν χρειαζεται ενταση.
Τα εχουμε συζητησει και στο παρελθον και μαλιστα πολυ προσφατα.

Ισως καποιες σειρες βγηκαν προβληματικες αλλα αλλες σκιζουν.
Ειναι στο χερι του καθενος η επιλογη.

Το μόνο που κάνετε όσοι σχολιάζετε κατ´αυτό τον τρόπο τα συγκεκριμένα εργαλεία ....είναι να αποθαρρύνετε τους ανθρώπους που θέλουν να ξεκινήσουν να ασχολούνται με τις κατασκευές και δεν έχουν την δυνατότητα ούτε θέλουν να "σκλαβώσουν" χρήματα για κάτι ακριβότερο και ποιοτικότερο χωρίς να είναι σίγουροι ότι πράγματι θα το χρειασθούν.
Και αυτό είναι το χειρότερο φίλοι μου .... -bye-

Το μόνο που κάνετε όσοι σχολιάζετε κατ´αυτό τον τρόπο τα συγκεκριμένα εργαλεία ....είναι να αποθαρρύνετε τους ανθρώπους που θέλουν να ξεκινήσουν να ασχολούνται με τις κατασκευές και δεν έχουν την δυνατότητα ούτε θέλουν να "σκλαβώσουν" χρήματα για κάτι ακριβότερο και ποιοτικότερο χωρίς να είναι σίγουροι ότι πράγματι θα το χρειασθούν.
Και αυτό είναι το χειρότερο φίλοι μου .... -bye-

Πες τα Νικόλα!
Εδώ καταντησαμε εμείς,να χαζεύουμε τα bosch στις βιτρινες,που μεγαλώσαμε με τα ανατολικά εργαλεία...

Και με την υποστήριξη που έχουν δεν σε νοιάζει κιόλας αν βγει μάπα το καρπούζι,γτ πολύ απλά το πας πίσω και στο αλλάζουν.
Έτσι ακριβώς.Και τις περισσότερες φορές σου δίνουν το καινούργιο μοντέλο γιατί δεν υπάρχει πια το δικό σου.Πλεον ακόμα και επώνυμα εργαλεια των ερασιτεχικων σειρών των εταιρειών χαλάνε πολύ συχνά.Αρα γιατί να μην πάρω τα Parkside αν με συμφέρει η τιμή?και λέω αν ,γιατί κάποιες φορές με τα ίδια χρήματα ή με 10-20 παραπάνω παίρνεις κάποιο επώνυμο(που μπορεί να σου βγει καλό,μπορεί και οχι).Όπως και να έχει προσωπικά εγώ αν δεν είχα αρκετά Parkside,θα είχα 6-7 καλά εργαλεία τα οποία δεν θα είχαν βγάλει τα λεφτά τους με την χρήση που τους κάνω γιατί ''δεν είμαι επαγγελματιας'' δεν τα δουλεύω κάθε μέρα και όλη μέρα αλλά όταν χρειαστώ κάτι το έχω να δουλέψω.Τωρα έχω 15 εργαλεία και ότι και να χρειαστώ να φτιάξω αν προκύψει έχω το αντίστοιχο εργαλείο.Τωρα οποιος έχει απαιτήσεις και ακόμα και χομπιστας να είναι και κάποια εργαλεια τα δουλεύει πάρα πολύ η θέλει ακρίβεια ας πάρει κάτι ακριβό και καλό.Δεν μας αναγκάζει έτσι κι αλλιώς κανένας να αγοράζουμε τα εργαλεία του Lidl,επιλογή μας είναι.Αρκει να είμαστε συνειδητοποιημενοι και να ξέρουμε τι απαιτήσεις έχουμε από αυτό που αγοράζουμε.

Η ίδια κουβέντα κρατάει (και θα κρατάει χρόνια).
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι η τρελή υποστήριξη στα Lidl όταν αποδεδειγμένα μας κλέβουν.
Τι εννοώ: Δραπανοκατσάβιδο 39 στην Ελλάδα, 29 στην Γερμανία και σε άλλες χώρες. (Πολλά τα παραδείγματα, απλά αυτό θυμάμαι πρόχειρα)
Απ την άλλη, έχει ένα ελληνικό μαγαζί κάτι 3 ακριβότερο απ το amazon πχ, τρέχουμε να κάνουμε μια ομαδική για να γλιτώσουμε τα 3 .
Ας αφήσουμε όλα αυτά, μιας είναι δικαίωμα του καθενός να αγοράζει ότι θέλει.
Πάμε στο θέμα ποιότητας.
Πήρα το τελευταίο μοντέλο της Parkside που έβγαλε για κάθετο δράπανο επειδή είχα δει το παλιότερο το οποίο ήταν σαφώς ανώτερο. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να το πάω πίσω (στο τρίμηνο) και το έχω και κάθεται. Θα μου πείτε ας πρόσεχα. Ναι, αλλά αυτό που είπε και κάποιος λίγα μηνύματα πριν, όπως μου το έχουν πει και άλλοι. Όσο περνάει ο καιρός, πέφτει η ποιότητα. Οπότε αν με ρωτήσει κάποιος να πάρει Parkside, θα τον συμβουλέψω να μην το κάνει, ακόμα και ας μην έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο εργαλείο. Για δε τα παρελκόμενα που φέρνει κατά καιρούς, καλύτερα να τα πάρω στραγάλια.