Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ρε καταλαβαίνεται Ελληνικά ή όχι ???
Το έχω γράψει δέκα φορές ...δεν κάνετε τον κόπο να το διαβάσετε .... έχουν λάθος στράβωμα τα μάγουλα του μπροστινού ράουλου. Πάμφθηνα εργαλεία είναι που τα εξαρτήματα κατασκευάζονται από 100 διαφορετικούς κατασκευαστές και κάποιος στο τέλος τα μοντάρει.
Άμα δεν θέλετε να δώσετε λεφτά για κάτι καλύτερο και θέλετε να το παίζετε μάστορες ... ε τότε αποδείξτε το. Λύστε το μπροστινό σύστημα και στραβώστε λίγο προς τα δεξιά δηλ προς την κόκκινη βίδα τα στηρίγματα του ραουλου και τελειώσατε... Το θέμα είναι το μπροστινό ράουλο να πάρει μια μικρή κλήση ούτως ώστε να μην πετάει την ταινία έξω. Ξέρω αυτό έπρεπε να το έχει κάνει ο κατασκευαστής ...ε ωραία ...δεν το έκανε ... δώστε το πίσω και τελειώσαμε πάρτε τα λεφτά σας και πάρτε bosch ...θα ασχοληθούμε κανα δυό βδομάδες με το θέμα.
Και αυτές οι Π@π@ριές περί του όλα είναι άχρηστα ...το είπατε μια φορά δυο φορές ...φτάνει .... εγώ τα έχω όλα και κάνω μια χαρά δουλειά μου... σήμερα όλη μέρα κλάδευα 5-10 πόντους κορμούς με την 18V σπαθοσέγγα ...καπνούς έβγαζε το πριόνι αλλά δεν τα παιξε.
Ο άνθρωπος πιο πίσω έγραψε ότι αν δεν αγόραζε αυτά τα εργαλεία που είναι φτηνά ...δεν θα είχε καν ασχοληθεί με τις κατασκευές. Δηλαδή τι προσπαθείτε να του πείτε ...ότι είναι ηλίθιος και πρέπει να πάρει bosch ... σας βαρέθηκα ρε μάγκες ...όλο φούμαρα και τουπέ ...

Νίκο χαλάρωσε.

Αυτό που ανακάλυψες εσύ έπρεπε όφειλε καλύτερα να γράψω να το έχει βρει το τμήμα ελέγχου της Parkside.

Απαράδεκτοι μάλιστα καθώς αυτό είναι νέο μοντέλο.
Δλδ άλλαξαν τα πλαστικά και την λαμακια που βγάζει άχρηστο το εργαλείο, που ταλαιπωρεί τον κόσμο και το επισκευαστικο τους κέντρο την άφησαν αδιόρθωτη.

Θεωρείς εσύ ότι ο καθένας που το αγοράζει θα μπει στην διαδικασία?

Καλά χρυσά τα Parkside αλλά κάποια που βγάζει είναι για τα μπάζα εντελώς.

Ως συνήθως δεν έγιναν κατανοητά αυτά που γράφω και κυρίως αυτά που υπονοώ .... και να ξέρεις κάτι ...είμαι πολύ χαλαρός αλλά ευχαριστώ που με έβαλες στην θέση μου.
Κάνε τον κόπο και διάβασε από πάνω τι λέει ο Βαγγέλης.
Εγώ δεν έγραψα πουθενά τι κάνει το νεό εργαλείο και αν αυτό είναι το πρόβλημα του,μιλάω για αυτό που έχω εγώ και προτείνω όταν έκανα το σχολιο μου τότε, οποιος θέλει ας το δοκιμάσει.
Αν το τμήμα μελετων και επισκευών της Parkside έκανε αυτή την δουλειά δεν θα είχε καμι αδιαφορά πλέον από την ντεβαλτ και βέβαια δεν έκανε 39 ευρώ.

Last edited:
..........

Και εχεις δικιο...η αποψη μου ειναι μηχανικου και οχι χρηστη ταινιολειαντηρα.
Εντάξει με την τελευταια φράση σου με καλυψες , ειναι ανωφελο να συνεχίσω το οτιδήποτε (λάθος που μπήκα και απο την αρχική στην διαδικασία) .
Μια συμβουλη θα σου δώσω , όχι σαν επαγγελματίας αλλα σαν φυσικομαθηματικος . Η θεωρεία απέχει πολυ απο την πράξη , ακόμα και στην φυσική .. "Ιδανικές συνθήκες" , "ασταθμητοι παράγοντες" , "μεταβολές" ...

Πω, πω, πω !
"Μάστορες & Παλληκάρια" γίναμε μαλλιά κουβάρια.

Καλημέρα & ψυχραιμία. Διαβάζει πολύ κόσμος είπαμε ........................................

Eιναι παραδοση πλεον, δυο φορες το χρονο να ανοιγουμε την ιδια, εποικοδομητικη θα ελεγα, ζητηση για την αξια των parkside!

Kανενα προβλημα εφ´οσον το τραινο δεν εκτροχιαζεται :))

Ρε καταλαβαίνεται Ελληνικά ή όχι ???
Το έχω γράψει δέκα φορές ...δεν κάνετε τον κόπο να το διαβάσετε .... έχουν λάθος στράβωμα τα μάγουλα του μπροστινού ράουλου. Πάμφθηνα εργαλεία είναι που τα εξαρτήματα κατασκευάζονται από 100 διαφορετικούς κατασκευαστές και κάποιος στο τέλος τα μοντάρει.
Άμα δεν θέλετε να δώσετε λεφτά για κάτι καλύτερο και θέλετε να το παίζετε μάστορες ... ε τότε αποδείξτε το. Λύστε το μπροστινό σύστημα και στραβώστε λίγο προς τα δεξιά δηλ προς την κόκκινη βίδα τα στηρίγματα του ραουλου και τελειώσατε... Το θέμα είναι το μπροστινό ράουλο να πάρει μια μικρή κλήση ούτως ώστε να μην πετάει την ταινία έξω. Ξέρω αυτό έπρεπε να το έχει κάνει ο κατασκευαστής ...ε ωραία ...δεν το έκανε ... δώστε το πίσω και τελειώσαμε πάρτε τα λεφτά σας και πάρτε bosch ...θα ασχοληθούμε κανα δυό βδομάδες με το θέμα.
Και αυτές οι Π@π@ριές περί του όλα είναι άχρηστα ...το είπατε μια φορά δυο φορές ...φτάνει .... εγώ τα έχω όλα και κάνω μια χαρά δουλειά μου... σήμερα όλη μέρα κλάδευα 5-10 πόντους κορμούς με την 18V σπαθοσέγγα ...καπνούς έβγαζε το πριόνι αλλά δεν τα παιξε.
Ο άνθρωπος πιο πίσω έγραψε ότι αν δεν αγόραζε αυτά τα εργαλεία που είναι φτηνά ...δεν θα είχε καν ασχοληθεί με τις κατασκευές. Δηλαδή τι προσπαθείτε να του πείτε ...ότι είναι ηλίθιος και πρέπει να πάρει bosch ... σας βαρέθηκα ρε μάγκες ...όλο φούμαρα και τουπέ ...

Το χαλαρωσε Νικο ειναι για τα πορτοκαλι.

Αυτα που λες τα εχω πει και εγω αν δεις τα γραφομενα μου.

Επισης δεν απευθυνεται μονο σε εσενα αλλα και σε εκεινους που αν το εργαλειο δεν ειναι μαρκα κορυφης δε το πιανουν στα χερια τους.

Εγώ δεν έγραψα πουθενά τι κάνει το νεό εργαλείο και αν αυτό είναι το πρόβλημα του,μιλάω για αυτό που έχω εγώ και προτείνω όταν έκανα το σχολιο μου τότε, οποιος θέλει ας το δοκιμάσει.
Αν το τμήμα μελετων και επισκευών της Parkside έκανε αυτή την δουλειά δεν θα είχε καμι αδιαφορά πλέον από την ντεβαλτ και βέβαια δεν έκανε 39 ευρώ.

ΚΑΙ το νεο εργαλειο εχει την ιδια συμπεριφορα με το παλιο.
Επισης μονο χαμενη βγαινει η Parkside κληρονομοντας στο νεο εργαλειο το ιδιο προβλημα.

Λαθος??????????

Και με αυτές τις φράσεις της απλής καθομιλουμένης κρίνεις ότι έχω ξεφύγει ??
Ωραία ζητάω συγνώμη από τους αγαπητούς συναδέλφους για την εκτροπή του λόγου μου η οποία έφερε σε δύσκολη θέση την διαχείριση.
Στο μέλλον όταν αγανακτώ θα εκφράζομαι με γλυκά λόγια αρεστά σε όλους .... -bye-

Καμια δυσκολη θεση και καμια παρεξηγηση και κακοκαρδισμα.

Ειμαστε ολοι μια παρεα και για αυτο πρεπει να κραταμε χαμηλα τους τονους.

Γραφω παραπανω πως καποιοι πρεπει να ξεφυγουν απο τον οπαδισμο στις μαρκες εργαλειων και πως επισης πρεπει να σταματησουμε να υπερασπιζομαστε μεχρο θανατου τις επιλογες μας οταν καποιες δεν εχουν βγει στο 100% των προσδοκιων μας.

Οσο για τα Parkside δεν ξερω αν διαβασες την αποψη μου οποτε την παραθετω ξανα.

Εχουμε γραψει εκατονταδες φορες τοσο σε αυτο το νημα οσο και στο
http://avclub.gr/forum/showthread.p...ιλεξω-Συζητηση-περι-εργαλειων-απο-ερασιτεχνες

Πως πολλοι απο εμας ξεκινησαμε ψαχνωντας με εργαλεια απο το LIDL.
Γιατι?

Επειδη ειναι οικονομικα και σε βαζουν στο παιχνιδι!!!

Αν δεις οτι γουσταρεις το αθλημα και σε καλυπτερι το εργαλειο εισαι αρχοντας.
Αν δεις οτι δεν γουσταρεις το αθλημα το επιστρεφεις.
Αν δεις οτι γουσταρεις το αθλημα και δεν σε καλυπτει προχωρας σε επιστροφη και αγοραζεις ποιοτικοτερο καλυτερο εργαλειο.

Αυτη την επιλογη ΔΕΝ στην δινει ΚΑΝΕΙΣ!!!

Ώρες ώρες απορώ, και περνάνε οι ώρες απορώντας... Και μετά μένω με την απορία γιατί απορούσα τόσες ώρες!
Καλημέρα σας συνάδελφοι από Σέρρες!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παμαλ παμαλ!
Ολα ειναι δρομος και η αληθεια ειναι σε ολες τις κουβεντες παραπανω! Απλα ειναι τοσα τα αρνητικα γενικα στα παρκσαντ που επισκιαζουν τα θετικα, αποψη μου.
Παρολαυτα δεν κρυβω και το χω πει οτι εχει βγαλει εργαλεια σκυλια και αξιολογα αλλα ΟΧΙ αυτα των προσφατων ελαχιστων ετων! Και ειδικοτερα στα εργαλεια ακριβειας και χειρος ειναι τενεκεδες και σε αυτο δεν αλλαζω γνωμη! Μπορει μια πενσα να κανει 1.99 καλυτερα να τα φας σε σοκοφρετες βιολαντα!
Οσο για τις αντιλογιες, ειμαστε ανθρωποι με αποψη ολοτε θα υπαρχουν. Απλα προσοχη, μετα να ριχνουμε και ενα χαμογελο γιατι ετσι θα καναμε και στην τετατετ συζητηση! Δεν θα παιζαμε ξυλο...σκεφτειτε το λιγο αυτο!
ΥΣ Νικο οσατοσαποσα, :flipout: δεν μου εχεις θυμωσει?:BDGBGDB55:

Οχι βεβαια, ο Νικος ειναι σοφος ανθρωπος.

Ο Βουδας ελεγε μια φορα κι εναν καιρο οτι το να κρατας το θυμο σου ειναι σαν να κρατας ενα αναμμενο κάρβουνο για να το πεταξεις, αλλα αυτος που καιγεται εισαι εσυ :grandpa:

Kαι για να επανελθουμε στην γλυκια θαλπωρη της ρουτινας του νηματος, βλεπω οτι το Lidl Ιταλιας εβγαλε αυτη την βδομαδα λαχταριστα εργαλεια!

Και κολωνατο δραπανο με 79 ευρουδακια και φαλτσοπριονο και πολυεργαλειο και μικρο τριβειο και πολυμετρο με 12 ευρω και αλλα πολλα!
https://www.lidl.it/it/non-food.htm?id=312&week=1

Kαι για να επανελθουμε στην γλυκια θαλπωρη της ρουτινας του νηματος, βλεπω οτι το Lidl Ιταλιας εβγαλε αυτη την βδομαδα λαχταριστα εργαλεια!

Και κολωνατο δραπανο με 79 ευρουδακια και φαλτσοπριονο και πολυεργαλειο και μικρο τριβειο και πολυμετρο με 12 ευρω και αλλα πολλα!
https://www.lidl.it/it/non-food.htm?id=312&week=1

Τα έχουμε ανεβάσει την προηγούμενη εβδομάδα αυτά πατριωτακι αλλά χάθηκαν πίσω από σελίδες φιλικής αντιπαράθεσης.

Όλα καλά συνεχίζουμε δυναμικα!!!!!!!!

Και με αυτές τις φράσεις της απλής καθομιλουμένης κρίνεις ότι έχω ξεφύγει ??
Ωραία ζητάω συγνώμη από τους αγαπητούς συναδέλφους για την εκτροπή του λόγου μου η οποία έφερε σε δύσκολη θέση την διαχείριση.
Στο μέλλον όταν αγανακτώ θα εκφράζομαι με γλυκά λόγια αρεστά σε όλους .... -bye-
Κράτα γερά Νικόλα!
Δεν αλλ'αζουμε μάρκα εμείς...:grinning-smiley-043-bye-

Πάντως είναι και λίγο κουραστικά αυτά τα του lidl...άλλαξα σήμερα 36 μεντεσέδες σε 6 μπαλκονόπορτες με το 10.8 parkside και πιαστηκε ο καρπός μου...:flipout::worshippy:

Osatosa αληθεύει ότι σε ζήτησε η Parkside για το τμήμα βελτιώσεων της ? :flipout:
:SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εχει κανεις γνωμη για το φαλτσοπριονο?

Ναι !
Το έχω πάρει εδώ και ένα χρόνο! Για ερασιτεχνική χρήση είναι μια χαρά!
Χάνει περίπου μία μοίρα, αλλά οκ, αυτό το μαθαίνεις και το δουλεύεις με λίγο offset δλδ θέλεις 25 μοίρες; το βάζεις στις 26 :)

Άν όμως έβρισκα θα προτιμούσα να έπαιρνα το Parkside PKS 1700 γιατί μπορεί να κόψει πιο μεγάλο πλάτος ξυλείας.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πάντως είναι και λίγο κουραστικά αυτά τα του lidl...άλλαξα σήμερα 36 μεντεσέδες σε 6 μπαλκονόπορτες με το 10.8 parkside και πιαστηκε ο καρπός μου...:flipout::worshippy::SFGSFGSF:

Να κατι τετοια γραφεις κι εσυ και θα μπει να γραψει κανενας επαγγελματιας οτι αλλαξε 48 μεντεσεδες σε 8 μπαλκονοπορτες με το 10.8 BOSCH και ΔΕΝ πιαστηκε ο καρπος του !!!! :flipout: