Ρε καταλαβαίνεται Ελληνικά ή όχι ???
Το έχω γράψει δέκα φορές ...δεν κάνετε τον κόπο να το διαβάσετε .... έχουν λάθος στράβωμα τα μάγουλα του μπροστινού ράουλου. Πάμφθηνα εργαλεία είναι που τα εξαρτήματα κατασκευάζονται από 100 διαφορετικούς κατασκευαστές και κάποιος στο τέλος τα μοντάρει.
Άμα δεν θέλετε να δώσετε λεφτά για κάτι καλύτερο και θέλετε να το παίζετε μάστορες ... ε τότε αποδείξτε το. Λύστε το μπροστινό σύστημα και στραβώστε λίγο προς τα δεξιά δηλ προς την κόκκινη βίδα τα στηρίγματα του ραουλου και τελειώσατε... Το θέμα είναι το μπροστινό ράουλο να πάρει μια μικρή κλήση ούτως ώστε να μην πετάει την ταινία έξω. Ξέρω αυτό έπρεπε να το έχει κάνει ο κατασκευαστής ...ε ωραία ...δεν το έκανε ... δώστε το πίσω και τελειώσαμε πάρτε τα λεφτά σας και πάρτε bosch ...θα ασχοληθούμε κανα δυό βδομάδες με το θέμα.
Και αυτές οι Π@π@ριές περί του όλα είναι άχρηστα ...το είπατε μια φορά δυο φορές ...φτάνει .... εγώ τα έχω όλα και κάνω μια χαρά δουλειά μου... σήμερα όλη μέρα κλάδευα 5-10 πόντους κορμούς με την 18V σπαθοσέγγα ...καπνούς έβγαζε το πριόνι αλλά δεν τα παιξε.
Ο άνθρωπος πιο πίσω έγραψε ότι αν δεν αγόραζε αυτά τα εργαλεία που είναι φτηνά ...δεν θα είχε καν ασχοληθεί με τις κατασκευές. Δηλαδή τι προσπαθείτε να του πείτε ...ότι είναι ηλίθιος και πρέπει να πάρει bosch ... σας βαρέθηκα ρε μάγκες ...όλο φούμαρα και τουπέ ...
Νίκο χαλάρωσε.
Αυτό που ανακάλυψες εσύ έπρεπε όφειλε καλύτερα να γράψω να το έχει βρει το τμήμα ελέγχου της Parkside.
Απαράδεκτοι μάλιστα καθώς αυτό είναι νέο μοντέλο.
Δλδ άλλαξαν τα πλαστικά και την λαμακια που βγάζει άχρηστο το εργαλείο, που ταλαιπωρεί τον κόσμο και το επισκευαστικο τους κέντρο την άφησαν αδιόρθωτη.
Θεωρείς εσύ ότι ο καθένας που το αγοράζει θα μπει στην διαδικασία?
Καλά χρυσά τα Parkside αλλά κάποια που βγάζει είναι για τα μπάζα εντελώς.