Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπέρα

Πήρε το μάτι μου αυτή την φωτογραφία ανεβασμένη σήμερα ,σε μια περιήγηση που είχα στο net.Εχει κάνεις υπόψιν αν ισχύει κάτι τέτοιο,γιατί δεν βρήκα παραπάνω πληροφορίες.
16a574a0d90b764d9364efde5ba8bd3d.jpg

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το έχει επιβεβαιώσει κανείς?

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν "με" αρεσει, δεν "με" αρεσει. Στο 3:14, στο 4:35 και απο 6:00 εως 6:26.

Και δειχνει αυτο που φερνει το λιντλ αυριο, δηλαδη το ptbm500d4 και οχι καποιο που του μοιαζει!
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Σε συνδιασμο με το παρακατω βιντεο του Matthias με το "φτηνο του" δραπανο στο σημειο που βαζει την ζυγαρια.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Μετα απο το video βρηκα τελικα την διαφορα με το C3. Εχει αλλα νευρα κατω απο την βαση. Οπως βλεπουμε σε αυτο το video
https://www.youtube.com/watch?v=eo5x8jygjL0
Εσπασε προσπαθωντας να τρυπησει μεταλλο. Τα νευρα στο C3 ειναι σε σχημα V χωρις να ακουμπουν στο τμημα που δεχοταν τις πιεσεις με αποτελεσμα να σπασει. Στο D4 βλεπουμε οτι τα νευρα ειναι ΙΙ και πιο κοντα μεταξυ τους και πατανε στο σημειο της ενωσης. ΑΛλα παλι βελπουμε αρκετη ελαστικοτητα...

Αυτό που έχω εγώ στο χωριό είχε το stop βάθους στην αριστερή πλευρά. Και βέβαια ήταν ντελώς ψεύτικο, τη δεύτερη φορά που το χρησιμοποίησα έσπασε.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

θα σου ηταν εύκολο να το βγάλεις φωτο και να το ανεβάσεις; Επειδη στην περιοχη μου δεν έφεραν..

Για ποιόν είναι αυτό;

θα σου ηταν εύκολο να το βγάλεις φωτο και να το ανεβάσεις; Επειδη στην περιοχη μου δεν έφεραν..

Τώρα είναι δύσκολο
Πάντος από εργαλεία έχει τό πιστόλι θερμής κόλλησης 5 ευρώ,τό ψηφιακό παχύμετρο καί τήν ψηφιακή γωνία 5 ευρώ,ένα πολυεργαλείο μπαταρίας πού αλλάζει μπροστά εξαρτήματα (δράπανο-σέγα-τριβείο) στά 50 ευρώ,καί ένα κονταροπρίονο μπαταρίας στά 50 ευρώ,αυτά είναι από εργαλεία.

Επειδή καταλαβαίνω,έκατσα καί έβγαλα τώρα φωτογραφίες από τό φυλλάδιο.Καλό βράδυ γιατί αύριο έχει δουλειά.

lidl110.jpg

lidl210.jpg

lidl310.jpg

Last edited by a moderator:
Με 25 δηλαδή παίρνω το φουρνακι μικροκυμάτων κ κάνω τις δοκιμές μου για τον ξύλινο περιστρεφόμενο δίσκο μιας κ δεν μ αρέσει να τον δουλεύω σαν οικιακή ηλεκτρική συσκευή!!!

Με 25 δηλαδή παίρνω το φουρνακι μικροκυμάτων κ κάνω τις δοκιμές μου για τον ξύλινο περιστρεφόμενο δίσκο μιας κ δεν μ αρέσει να τον δουλεύω σαν οικιακή ηλεκτρική συσκευή!!!

:flipout:
Και πουλας τον υπολοιπο ως ανταλλακτικα!

Το πηρα το δραπανο.
Για να δουμε στην πρωτη χρηση.

Περιμένουμε review...αν δεν κανω λαθος εχεις και το παλιοτερο μοντελο της Parkside...αν ναι τοτε θα ηταν ενδιαφερον να μας κανεις ενα συγκριτικό...

Καλημερα παιδια! Πηρα σημερα το σταθερο δραπανο απο τα lidl, μονο σταθερο δεν ειναι, εχει τοσο τζογο που δεν μπορεις να τρυπησεις. Δοκιμασα σε μεταλλο και η αριδα δεν κεντραρει σωστα και δεν ξεκιναει καθολου η τρυπα, οι δοκιμες εγιναν με καλη 4αρα αριδα, επισης μαζεψα τα κενα απο εναν ρεγουλατορο που εχει αλλα δεν βελτιωθηκε πολυ. Πριν λιγο το πακεταρισα και παω για επιστροφη, πιστευω να το παρουν

Καλημερα παιδια! Πηρα σημερα το σταθερο δραπανο απο τα lidl, μονο σταθερο δεν ειναι, εχει τοσο τζογο που δεν μπορεις να τρυπησεις. Δοκιμασα σε μεταλλο και η αριδα δεν κεντραρει σωστα και δεν ξεκιναει καθολου η τρυπα, οι δοκιμες εγιναν με καλη 4αρα αριδα, επισης μαζεψα τα κενα απο εναν ρεγουλατορο που εχει αλλα δεν βελτιωθηκε πολυ. Πριν λιγο το πακεταρισα και παω για επιστροφη, πιστευω να το παρουν

Φυσικα και θα το παρουν πισω...
Σημαντικη η δοκιμή σου σε ευχαριστουμε που την μοιράστηκες μαζι μας...

Εγώ πήρα τις βάσεις εργαλείων τοίχου, τα πολυγωνικά κλειδιά, ένα σετ ροδέλα και 2 σετ νοβοπανοβιδες 6αρες και 4αρες που είχαν ξεμείνει από παλιότερα. Ήθελα να πάρω τους λοστούς, τον οδηγό σεγας με γωνιομετρο και το αλφάδι μέτρου, όμως είμαι Θεσσαλονίκη και δεν χωράνε στην βαλίτσα για Ηράκλειο. Αντέχω μέχρι 50cm και είναι όλα από 70-100cm. Ελπίζω να τα ξαναφέρει...