Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αν το δεις από κοντά και το γυρίσεις το πολυμπριζο από κάτω λογικά θα γράφει τα μέγιστα watts που μπορεί να σηκώσει. Κάνε τους υπολογισμούς στα watts που καταναλώνουν οι συσκευές που θέλεις να συνδέσεις και περίπου θα δεις αν σου κάνει.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντως εγώ αγόρασα το ασύρματο θερμόμετρο για ψητά ποιότητος και είναι μια χαρά ... θα τρώμε πλέον με θερμοκρασίες Master Chef !!!
Μάλιστα πήρα δύο να κάνω και ένα δώρο στον φίλο μου τον Μάκη ( Μπάμπη ξέρεις) να βγάλουμε τις υποχρεώσεις :flipout::flipout:

Γιατι να εχει προβλημα το πολυμπριζο, προβλημα εχει το ρευμα δικτυου.
Δηλαδη τα επωνυμα ειναι καλυτερα? Ενα legrand που εχω αρπαξε καποια στιγμη και μετα απο αναβαθμιση που του εκανα δουλευει μια χαρα.
Ασε που σε αυτη την τιμη, με 8 θεσεις δεν υπαρχει αλλο.

Σ' αυτό έχεις δίκιο, όντως δεν υπάρχει.

Θεωρώ όμως ότι ένα επώνυμο δοκιμασμένο, με καλές κριτικές και κάμποση εγγύηση (μερικά δίνουν και εφ όρου ζωής) θα είναι 90% καλύτερο και ασφαλέστερο αν θέλει κάποιος να βάλει συσκευές ενεργοβόρες και ευαίσθητες όπως ένα pc κ.λ.π.
Δεν μπορείς να βάλεις pc, ενισχυτή, tv και να συνδέσεις και ένα θερμοπομπό των 2000 watt

Δεν γνωρίζω τι εγγύηση δίνει το Lidl μιας και δεν αναγράφει, αλλά για μικροσυσκευές σίγουρα θα είναι οκ
Βέβαια πρέπει να το δεις από κοντά, να δεις τι διάμετρο καλώδιο έχει κ.λ.π.

Γτ Γιωργο???
Και εκει μια χαρα θα ειναι.

μπορεί αλλά εγώ δεν θα το ρίσκαρα ρε Κυριάκο.
εγώ θα προτιμούσα αυτό https://www.e-shop.gr/apc-pm5-gr-essential-surgearrest-5-oulets-230v-white-p-PER.664334
όχι ότι θα είσαι 100% σίγουρος σε διακυμάνσεις ρεύματος, υπερτάσεις κ.λ.π. (άποψή μου φυσικά. μπορεί να είμαι και λάθος)

Εμενα προσωπικα δεν μου λεει τιποτα αυτου του ειδους η προπαγανδα για την επικρατηση στις πωλησεις. Την εκμεταλευομαι πλεον μονο οταν θελω να κανω μια δουλεια και να μην μου μεινει το ειδος (πχ να σκουπισω μπαζα με μια ηλεκτρικη για να μην χαλασω την δικια μου).
Οταν θελω κατι που θα το βαλω στην πριζα και θα κανει αυτο που εικαζει, χωρις να φαω τον χρονο μου σε ρυθμισεις, βελτιωσεις, πατεντες, και ξερω οτι αυτο θα γινει, θα το πληρωσω και ας εχει ενα χρονο μονο.
Τι να την κανω την εγγυηση οταν μεινει η δουλεια μου (αυτη που πηρα το εργαλειο για να την κανω ευκολα, γρηγορα και με ακριβεια) μεινει πισω;
Θα περιμενω ποτε θα σηκωσει τα τηλεφωνα το Χιουστον, και ποτε θα θυμηθουν να στειλουν πισω το αντικειμενο;
Οχι βεβαια.

Δεν αμφισβητω οτι κατα καιρους (πιο παλια) εχουν βγει και καλα για την ποιοτητα τους κομματια. Αλλα πλεον ειμαι πολυ δυσπιστος και μεχρι να υπαρξει αποδειξη της αθωοτητας υπαρχει το τεκμηριο της ενοχης.

Αλλα αυτος ειμαι εγω, και φυσικα δεν προσπαθω να πεισω κανεναν για την ορθοτητα ή μη των γραφωμενων μου.

Μαζι σου Δημήτρη! Περιγραφεις τη πχιοτητα. Ολα εεχουν ξαναειπωθει αυτα και ο καθενας καμει τις επιλογες του.

Παραβλέποντας το ότι δεν έδωσε κανένας απολύτως σημασία για την ανακοίνωση μου !!! :grinning-smiley-043

Πάντως εγώ αγόρασα το ασύρματο θερμόμετρο για ψητά ποιότητος και είναι μια χαρά ... θα τρώμε πλέον με θερμοκρασίες Master Chef !!!
Μάλιστα πήρα δύο να κάνω και ένα δώρο στον φίλο μου τον Μάκη ( Μπάμπη ξέρεις) να βγάλουμε τις υποχρεώσεις :flipout::flipout:

Εγώ συνεχίζω την ενημέρωση παραθέτοντας φωτογραφίες για να σας τραβήξουν την προσοχή και εντυπώσεις από την χρήση του εργαλείου.

IMG_1365.jpgIMG_1372.JPGIMG_1373.JPG

Ο δέκτης στην τελευταία φωτό ήταν επάνω στο γραφείο μέσα στο εργαστήριο 8-10 μέτρα μακρυά από την ψησταριά.

Τελικό αποτέλεσμα !!! Ωραίο ψήσιμο ...μαλακό και ζουμερό αποτέλεσμα ...σίγουρα καλύτερο από ότι "με το μάτι"
Καλή χώνεψη -bye-

Η λειτουργια taste στο μπιφτεκομετρο τι ειναι; Παντα τα γουσταρα αυτα τα θερμομετρα μαγειρικης. Να βγαινει το μπιφτεκι και το κοτοπουλο η ακομα περισσοτερο το ρολο ζουμερο και καλοψημενο "τοσο-οσο" που λεμε... ;-)

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Aν θες να κανεις σωστη δουλεια θα παρεις ενα Bosch να βλεπεις βαθεια μεσα στο μπιφτεκι. Ολα τα αλλα ειναι ημιμετρα.

Bosch-GTC-230-C-Professional-Thermo-Camera-Thermal-Imaging-Camera.jpg

Το Τaste είναι για να αλλάζεις βαθμό ψησίματος ...Καλοψημένο -μέτριο - αιματηρό κλπ. Επίσης είναι και start για το ενσωματωμένο χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης που έχει.
Στα μπιφτέκια και στα κοτόπουλα δεν δίνει άλλες επιλογές γιατί πρέπει να τρώγονται καλοψημένα μόνο.

Αυτό κάνει 12,99 Μιχάλη ??? -bye-

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το Τaste είναι για να αλλάζεις βαθμό ψησίματος ...Καλοψημένο -μέτριο - αιματηρό κλπ. Επίσης είναι και start για το ενσωματωμένο χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης που έχει.
Στα μπιφτέκια και στα κοτόπουλα δεν δίνει άλλες επιλογές γιατί πρέπει να τρώγονται καλοψημένα μόνο.

Αυτό κάνει 12,99 Μιχάλη ??? -bye-

Ώπα ρε μάστορα... Μου ξέφυγε αυτό.
Από Lidl το πήρες; Λες να υπάρχει και αύριο;

Σίγουρα θα υπάρχει Μπάμπη ... είναι λίγοι οι γκουρμέ ψήστες !!! Να ετοιμάσεις και κανένα στυλό για τον χορηγό του ξύλου ...εγώ του πήρα ένα τέτοιο θερμόμετρο.

Σώφρονα εννοείς από αυτά τα αμαρτωλά παϊδάκια με την τραγανή πετσούλα ... του χρόνου το Πάσχα θα περιμένεις ...:flipout::flipout:

Να ετοιμάσεις και κανένα στυλό για τον χορηγό του ξύλου ...εγώ του πήρα ένα τέτοιο θερμόμετρο.

:a0210:

Ξύλινο ή ακρυλικό; Ελιά ή ρίκι;

Παραβλέποντας το ότι δεν έδωσε κανένας απολύτως σημασία για την ανακοίνωση μου !!! :grinning-smiley-043

Εγώ συνεχίζω την ενημέρωση παραθέτοντας φωτογραφίες για να σας τραβήξουν την προσοχή και εντυπώσεις από την χρήση του εργαλείου.

Ο δέκτης στην τελευταία φωτό ήταν επάνω στο γραφείο μέσα στο εργαστήριο 8-10 μέτρα μακρυά από την ψησταριά.

Τελικό αποτέλεσμα !!! Ωραίο ψήσιμο ...μαλακό και ζουμερό αποτέλεσμα ...σίγουρα καλύτερο από ότι "με το μάτι"
Καλή χώνεψη -bye-

Καλή χώνεψη Νικόλα,αλλά θά σέ "μαλώσω" στα μπιφτεκάκια σού βγάζω τό καπέλο,είσαι αυθεντία επιστημονικού πλέον επιπέδου μέ επιστημονικά όργανα μέτρησης,αλλά πίσω βλέπω τά αγριόχορτα έχουν γίνει λιβάδι. :flipout:-bye-

... Σώφρονα εννοείς από αυτά τα αμαρτωλά παϊδάκια με την τραγανή πετσούλα ... του χρόνου το Πάσχα θα περιμένεις ...:flipout::flipout:

Οχι αυτα τα μικρα ρε φιλε, τα αλλα λεω τα πιο μεγαλα, τα μαλλιαρα ντε ... βγαινουν και σε παϊδακια :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

:a0210:

Ξύλινο ή ακρυλικό; Ελιά ή ρίκι;

Ότι θες εσύ αγόρι μου -bye-

-------------------------------------------------
Δημήτρη άμα δεν τελειώσω το "κάτω" (πιστεύω ότι κοντεύω) βλέπεις 11:15 βράδυ και εγώ στοκάρω τις μπαλκονόπορτες !!! Μετά θα ασχοληθώ με το "δάσος" -bye-

Last edited:
Μήπως γνωρίζετε εαν υπάρχουν κάπου ανταλλακτικά για parkside ? Πιο συγκεκριμένα είχα αγοράσει μια σκούπα με τον ανοξείδωτο κάδο. Την χρησιμοποίησα μία μοναδική φορά και την άφησα στο γκαράζ.... Όταν πήγα να την χρησιμοποιήσω ξανά χθες το απόγευμα, είδα πως η σύζυγος κάποια φορά είχε παρκάρει το αυτοκίνητο χτυπώντας την. Την πίεσε προφανώς επάνω σε κάτι ράφια και ο κάδος παραμορφώθηκε. Είναι κρίμα να την πετάξω, γιατί εκτός από τον παραμορφωμένο κάδο, είναι ολοκαίνουργια. Μήπως γνωρίζετε εαν μπορώ να προμηθευτώ κάδο?
Ευχαριστώ

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μήπως γνωρίζετε εαν υπάρχουν κάπου ανταλλακτικά για parkside ? Πιο συγκεκριμένα είχα αγοράσει μια σκούπα με τον ανοξείδωτο κάδο. Την χρησιμοποίησα μία μοναδική φορά και την άφησα στο γκαράζ.... Όταν πήγα να την χρησιμοποιήσω ξανά χθες το απόγευμα, είδα πως η σύζυγος κάποια φορά είχε παρκάρει το αυτοκίνητο χτυπώντας την. Την πίεσε προφανώς επάνω σε κάτι ράφια και ο κάδος παραμορφώθηκε. Είναι κρίμα να την πετάξω, γιατί εκτός από τον παραμορφωμένο κάδο, είναι ολοκαίνουργια. Μήπως γνωρίζετε εαν μπορώ να προμηθευτώ κάδο?
Ευχαριστώ
Για ρώτησε εδώ.Ειναι το επίσημο service της Parkaside.
http://houston-service.com/

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk