Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Για ρώτησε εδώ.Ειναι το επίσημο service της Parkaside.
http://houston-service.com/

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω!

Δηλαδή κυριολεκτικά παίρνεις τηλέφωνο και λες:

"Houston we have a problem"! :flipout:

Πολύ καλό για να είναι τυχαίο!!!!

Παραβλέποντας το ότι δεν έδωσε κανένας απολύτως σημασία για την ανακοίνωση μου !!! :grinning-smiley-043

Εγώ συνεχίζω την ενημέρωση παραθέτοντας φωτογραφίες για να σας τραβήξουν την προσοχή και εντυπώσεις από την χρήση του εργαλείου.

View attachment 151559View attachment 151560View attachment 151561

Ο δέκτης στην τελευταία φωτό ήταν επάνω στο γραφείο μέσα στο εργαστήριο 8-10 μέτρα μακρυά από την ψησταριά.

Τελικό αποτέλεσμα !!! Ωραίο ψήσιμο ...μαλακό και ζουμερό αποτέλεσμα ...σίγουρα καλύτερο από ότι "με το μάτι"
Καλή χώνεψη -bye-

Το είδα το εργαλείο,σκέφτηκα να το πάρω αλλά έχω ενα καρφωτο θερμόμετρο και δεν το χρησιμοποιώ.
Εφόσον λες ότι κάνει δουλειά,θα το πάρω.

Δοκίμασε να ψησεις με κέδρο(αν δεν έχεις ψήσει)...

Τώρα που θα οργανωθώ πάλι Πάνο με ειδικό κλειστό μπάρμπεκιου και όλα τα εξαρτήματα θα ξαναγυρίσω στο ξύλο ...έχω μαζεμένα αμέτρητα λιόκλαδα ξεραμένα 10-20 χρόνια τώρα σχεδόν κάρβουνα έχουν γίνει ... έχει να πέσει πολύ ψητό !!!!
Κέδρο θα μου βρει ο Κώστας που είναι ειδικός !!!

Θα παραγγείλω κάποια μέρα και μερικά τέτοια .... Ε και μετά ...τα έχουμε κάνει όλα πλέον !!!

https://www.farmabralou.gr/shop/beef-black-angus/rib-eye-2/

Last edited:
Ο κέδρος μυρίζει υπέροχα, μέχρι...... παρεξηγήσεως λέμε.

Αν σου φέρω απλά τον μεσάζοντα θα κάνω.

Τώρα που θα οργανωθώ πάλι Πάνο με ειδικό κλειστό μπάρμπεκιου και όλα τα εξαρτήματα θα ξαναγυρίσω στο ξύλο ...έχω μαζεμένα αμέτρητα λιόκλαδα ξεραμένα 10-20 χρόνια τώρα σχεδόν κάρβουνα έχουν γίνει ... έχει να πέσει πολύ ψητό !!!!
Κέδρο θα μου βρει ο Κώστας που είναι ειδικός !!!

Θα παραγγείλω κάποια μέρα και μερικά τέτοια .... Ε και μετά ...τα έχουμε κάνει όλα πλέον !!!

https://www.farmabralou.gr/shop/beef-black-angus/rib-eye-2/
Σωστός!!!

Έχουμε και χοληστερίνη όμως..........

Χαχαχαχα.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ο κέδρος μυρίζει υπέροχα, μέχρι...... παρεξηγήσεως λέμε.

Αν σου φέρω απλά τον μεσάζοντα θα κάνω.

Εμ Κώστα,γι'αυτό έχουν γίνει κάμποσοι πόλεμοι για τα "μάτια" του..

Aν καί είμαι γνωστός Proxxoνίστας,δέν μπορώ να μήν βοηθάω συναδέλφους όταν κάτι πέφτει στήν αντίληψη μου.

Εχει πάλι Giga Bazzar στήν οδό Νιρβάνα 84 στά Κάτω Πατήσια,ανεβάζω φωτό από τό φυλλάδιο

pros110.jpg

pros210.jpg

pros310.jpg

pros410.jpg

Aν καί είμαι γνωστός Proxxoνίστας,δέν μπορώ να μήν βοηθάω συναδέλφους όταν κάτι πέφτει στήν αντίληψη μου.

Εχει πάλι Giga Bazzar στήν οδό Νιρβάνα 84 στά Κάτω Πατήσια,ανεβάζω φωτό από τό φυλλάδιο

ναι έχεις αυτό το καλό. γι αυτό σε εκτιμούμε ιδιαιτέρως :worshippy:

Το κολλητηρι μπαταρίας μετά από 15 κολλήματα τα έπαιξε.Σταματησε να ζεσταίνεται η μύτη ενώ ενω το υπόλοιπο δουλεύει.επειδη δεν άντεξα και το άνοιξα να δω μήπως είναι κάτι απλό αλλά δεν...στην αρχή είπα μήπως δεν κάνει καλή επαφή η μύτη η μήπως έπεσε η μπαταρία αλλά τίποτα. Το μέτρησα με το πολυμετρο στην εξοδο της μύτης και δίνει 4.2v.εκει στην πλακετιτσα γράφει κάπου 94v. Μάλλον κάτι τα έπαιξε αλλά δυστυχώς οι γνώσεις μου δεν φτάνουν τόσο ώστε να πω τι.την απόδειξη δεν νομίζω να την κράτησα για να το πάω πίσω.κριμα γιατί ήταν βολικό.
e64abc491c786b10137036c3032caf6b.jpg
9e8a6636a38584b7e0e2b964f078c20a.jpg
ef9350878224703f7182844b680ed901.jpg

Κρίμα....
Το δικό μου ακόμα δουλεύει & όντως βολεύει. Για να δούμε & στο μέλλον τι θα κάνει.

δεν χρειάζεται πάντα απόδειξη.
η ιστορία έχει δείξει ότι αν το εργαλείο δεν έχει περάσει τα 3 χρόνια στην αγορά, τότε στο αλλάζουν.

Λες να τους πάρω ένα τηλέφωνο?τι έχω να χάσω?

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Λες να τους πάρω ένα τηλέφωνο?τι έχω να χάσω?

Να τους πάρεις.

Να καποιος σκέφτεται να περάσει από το bazaar για Εργαλεία, να μην κάνει τον κόπο. Μόνο το βοήθημα για να ανοίγεις τρύπες στα πλακάκια έχει.

Λοιπόν το πήρα όπως είχα πει το Radial.φασαριοζικο πολύ το άτιμο και αν και δεν δοκίμασα λόγω της ώρας να κόψω κάτι,από βιντεακια που έχω δει το ροκανιδι πάει σύννεφο ακόμα και με σκούπα. Κοίταξα κατευθείαν τα γωνιασματα του και τα έφερα όπως πρέπει και κάθετα και οριζόντια.δεν ήταν δύσκολο.τωρα όταν θα κόψω κάτι θα δω τι γωνιασματα έκανα.πηρα ακόμα ένα πακέτο δεματικα,μια απ όλα απο τις γωνιές και το σετάκι με τους δίσκους για το Radial.
8a719f0e385f1f94c1d8f32da46f5dc7.jpg

Ευχαριστώ πολύ Νίκο!ωτοασπίδες θα πάρω και για εμένα αλλά και για τους γείτονες...μην λένε ότι δεν τους σκέφτομαι...:)