Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μπάμπη ούτε το GSR στέκεται. Πάρε μια μπαταρία 4Ah όμως και στέκονται όλα. :a0210:

:a0210:
Καινθα χω συντομα μια σε πολυ καλη τιμη!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μπάμπη ούτε το GSR στέκεται. Πάρε μια μπαταρία 4Ah όμως και στέκονται όλα. :a0210:

Α πα πα...
Εντελώς αντιαισθητικές αυτές οι μπαταρίες σε 12-v εργαλείο ρε Νικόλα... Δε τις γουστάρω με τίποτε.

Ένα δίκιο το έχεις, πάντως με την 4άρα ζυγίζεις καλύτερα το εργαλείο κατά τη χρήση, καθώς με τις μικρές είναι πανωμπροστόβαρα (αδόκιμος όρος αλλά κατάλαβες τι εννοώ).

Επειδη τις κυριακες δεν μου αρεσει παντα η ψησταρια για ορθια φαση, ειπα να σκαψω σε ενα σημειο το χωραφι, να βαλω κατι τουβλα+πυροτουβλα που χα κειθε, και ιδου.

Παντα με την βοηθεια του θερμου αεροπιστολου απο το λιντλ για να δυναμωσει η θρακα το οποιο δουλευει εξαιρετικα, τσιπουρο μαζι κλπ.

jc7txVp.jpg

wcwhddj.jpg

79YZhM0.jpg

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Επειδη τις κυριακες δεν μου αρεσει παντα η ψησταρια για ορθια φαση, ειπα να σκαψω σε ενα σημειο το χωραφι, να βαλω κατι τουβλα+πυροτουβλα που χα κειθε, και ιδου.

Παντα με την βοηθεια του θερμου αεροπιστολου απο το λιντλ για να δυναμωσει η θρακα το οποιο δουλευει εξαιρετικα, τσιπουρο μαζι κλπ.

Αυτά είναι κουμάντα...!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

To Σάββατο το απόγευμα είχε δύο κομμάτια μινι δισκοπρίονο στο Ιλιον. Αν δεν βαριέσαι και είσαι κοντά μπορεί να έχουν μείνει

μοιάζει να παίρνει την ίδια μπαταρία με το 12V τρυπάνι το οποίο είναι superβολικό

Sent from my SM-G800H using Tapatalk

Έχει μπει στα ελληνικά μανιουαλ άρα θα έρθει κι εδώ. Ελπίζω να μην έχει τρίτη διαφορετική σειρά δωδεκαβολτων μπαταριών και να ταιριάζουν με μια από τις άλλες 2 γιατί μόνο με μια μπαταρία 2αρα θα τελειώνει στο τέταρτο.
Να δούμε βέβαια και την τιμή στην Ελλάδα...

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Νέο εργαλείο 12V Parkside! Λαχταριστό τροχουδάκι όπως θα έλεγε και ο αγαπητός Χιώτης!

χεχε, οχι μονο λαχταριστο τροχουδακι, αλλα και δισκακια 76μμ που ταιριαζουν στο αντιστοιχο 12βολτο της bosch!
https://www.lidl.ie/en/special-offers.htm?articleId=9275

Aν ειναι καλα τα δισκακια, θα προμηθευτουμε oλοι, ειναι και φτηνα.
Αν δεν ειναι καλα, οι κατοχοι του parkside μπορουν να αγορσουν τα δισκακια της bosch συν αυτα για πετρα/κεραμικα και τα δισκακια λειανσης που δεν φαινεται να τα βγαζει ακομα η parkside.

Παντως η τιμη των 40 ευρω με φορτιστη και μπαταρια ειναι σουπερ! Χτιζεται σιγα σιγα η 12βολτη σειρα του λιντλ.

Ο ταινιολειαντήρας που θα βγάλει την Πέμπτη αξίζει? Τον έχετε χρησιμοποιήσει ?

Ο ταινιολειαντήρας που θα βγάλει την Πέμπτη αξίζει? Τον έχετε χρησιμοποιήσει ?

Ο ταινιολειαντηρας είναι το χειρότερο εργαλείο της lidl που έχω δοκιμάσει! Μου έχουν χαλάσει ήδη τρεις.

Πρώτη φορά χρειάστηκα το service του Lidl και πραγματικά με εντυπωσίασαν!
Είχα θέμα με το κολλητήρι μπαταρίας που είχα πάρει πριν λίγο καιρό.
Δευτέρα απόγευμα τελικά αποφάσισα να τους πάρω τηλ. χωρίς να έχω την απόδειξη,σημείωσαν τα στοιχεία μου και κατευθείαν με συνδεσαν με HOUSTON οι οποίοι μου έστειλαν με ACS μωλις τώρα καινούργιο.Ειναι βέβαια το προηγούμενο μοντέλο το Α1 όχι το Α2 που είχα πάρει αλλά δεν με πειράζει.
Και το αστείο είναι ότι τελικά δεν έφταιγε το κολλητηρι αλλά η μύτη.Μωλις έβαλα την μύτη αυτού που μου έστειλαν στο δικό μου,δούλεψε τέλεια.Τωρα έχω 2 κολλητήρια μπαταρίας αλλά με 1 μύτη.Θα παραγγείλω άλλη μια μύτη λοιπόν από Houston να έχω ενεργά και τα 2.
Μπορεί να λένε ότι θέλουν για τα εργαλεία του Lidl αλλά το service τους είναι ανώτερο από πολλών επωνύμων εταιρειών που τους σκας ένα σκασμό λεφτά και μετά όταν τους χρειαστείς κάνουν ότι δεν σε ξέρουν και σε ταλαιπωρούν.
47afde141faa511fc101a16b1b2a6f19.jpg

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από την άλλη, αγόρασα τον Νοέμβριο του 2017 δυο ίδια εργαλεία.
Από το ένα έλειπε ένα τμήμα του(ναι ήταν σφραγισμένη η συσκευασία) τους ενημέρωσα και από τότε με παίρνουν κάθε μήνα για να μου πουν ότι δεν έχει έρθει ακόμη!!
Δεν μπορώ να πω, ευγενέστατοι μεν αλλά...

Τι θέλω και περνάω από τα lidl αφού έχουν γίνει σαν τα jumbo.Για να δώσεις 5-10 μπαίνεις με 40-50 το λιγότερο πιο ελαφριά τσέπη βγαίνεις.Ενα κάλυμμα πλυντηρίου που ήθελε η γυναίκα μου πήγα να πάρω που το είχε σήμερα και είδα 7-8 κομμάτια από το 12V δραπανοκατσαβιδο που έλεγε ότι θα διατίθεται σε μερικά καταστήματα και το πήρα.το κάλυμμα πλυντηρίου δεν το είχε η δεν το είδα μιας και κοίταγα πάλι για εργαλεία.Το άνοιξα και το κοντραρισα λίγο πε το χέρι πιστεύοντας ότι στα 12V θα είναι ψιλοψοφιο σε σχέση με τα 18V αλλά μπορώ να πω ότι δείχνει αρκετά δυνατό.Για να δούμε στην πράξη... Βολικό πάντως είναι.
167d88b232f160ad3d411f883b1d2013.jpg

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk