Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δε θα το είχα σαν επιχείρημα ότι λανσάρει νέα σειρά για να επενδύσεις σε σύστημα του Lidl.
Μπορεί ακόμα και την άλλη εβδομάδα να βγάλει νέα σειρά.

Παλαιότερα όταν έφερε όντως "σειρά" τα είχε όλα μαζί και διαφήμιζε ότι άλλαζαν μπαταρία.

Να μου πείς για τις μεγάλες εταιρίες ΟΚ, αλλά όχι στο Lidl. Αν σου κάτσει καλώς φυσικά :)

Ε ενταξει , τι εργαλεια 12v χρειαζεται καποιος; Ενα δραπανο, ενα κατσαβιδι και κατι να κοβει; Τροχακι εχει, αν βγαλει και πολυεργαλειο με την ιδια μπαταρια τι αλλο να θες;

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Και κοινη μπαταρια οπως βλεπω και με το 12v δραπανοκατσαβιδο. Δεν ξερω αν ειναι συμβατη ομως με το προηγουμενο που δεν εχει αποσπωμενο τσοκ. Αλλα ως νεοτερο προιον το τροχουδακι, θεωρω οτι αυτη ειναι η νεα σειρα 12v μπαταριων της parkside.

Αξιζει αυτο το 12v δραπανοκατσαβιδο για χρηση κυριως βιδωματος και οχι τοσο τρυπηματος;
Να το πάρεις. Βρήκα αυτό το review-συγκριτικο σε σχέση με το 12βολτο που πήρα και αυτό που φέρνει δείχνει ότι τα πάει καλύτερα.
https://youtu.be/Gv7CFq0ZDkg

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν το προλάβω θα το πάρω κ εγώ το τροχακι την Δευτέρα.
Πάλι σε έξοδα μπαίνουμε συνονόματε.. :)

Θα το παλέψουμε μωρέ.....
Να έχουμε την υγειά μας να μαστορευουμε που κ που.
Έτσι... :)

Αφού οι Συντονιστές δεν κάνουν καμιά σύναξη όπως παλιά τι άλλο να πω ή να κάνω ...........!

Ο ένας εξελίσσει μέχρι εκεί που δεν πάει το υπόγειο.
Ο άλλος έχει κάνει επιστήμη τα ξύλινα γυαλιά κ ο τρίτος κάνει κρουαζιέρες στο Αιγαίο.

Οπότε ας μαστορευουμε να ξεχνάμε τον πόνο μας.

Αν το προλάβω θα το πάρω κ εγώ το τροχακι την Δευτέρα.

Κωστα, επειδη ειχες καποιους ενδοιασμους στο αλλο νημα για την ασφαλεια του λεπτου δισκου κοπης μεταλλων της dremel, να ξερεις οτι το δισκακι μεταλλων του τροχου της parkside των 76μμ εχει παχος 1μμ, δηλαδη ακομα λεπτοτερο απο το δισκακι μεταλλων της Dremel των 38μμ που εχει παχος 1.2μμ.

Μιχάλη με το Dremel επιμένω ότι δεν κάνεις δουλειά με ασφάλεια σε κόψιμο όταν φύγεις έστω κ λίγο προς τα πάνω σε πάχος κ σε διάμετρο.
Λίγο να σου φύγει ή να το πας λοξά κ σου μαγκωσει τα πετάει όλα στον αέρα κ μένει το αξονάκι στην φωλιά να γυρίζει μόνο του κ τα κομματάκια από το δισκάκι να έχουν σφηνωσει παντού γύρω, τριγύρω.

Για μικρό ερασιτεχνική χρήση είναι (για εμένα) κ μόνο κ αν έχεις μεγαλύτερο τροχό χρησιμοποίησε τον.

Ούτε κ με λιγότερες στροφές μπορείς να κόψεις το μέταλλο γιατί γονατίζει το μοτεράκι του.

Έχω κόψει 100δες μέτρα σίδερο στον επαγγελματικό μου βίο κ έχω δει πολλά..........

Ο καθένας κρίνει κ αποφασίζει.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Προτιμάς να μαγκώσει ο μεγάλος δίσκος ή του dremel αν ήταν να διαλέξεις έναν απο τους δύο?

Προτιμώ να κάνω την δουλειά μου ΠΑΝΤΑ με την μεγαλύτερη ασφάλεια. Μέχρι εδώ.

Καλό μεσημέρι σε όλους.

Οι προδιαγραφες του τροχου ειναι για κοπη εως 14μμ, παχος που επιτρεπει ο τροχος και δινει και η ιδια dremel.

Στο dremel επισης εχεις πολυ καλυτερο ελεγχο του εργαλειου απο οποιονδηποτε γωνιακο τροχο χειρος. Το λεω μετα λογου γνωσεως γιατι το dremel το εχω 'σκισει' σαν εργαλειο και ποτε δεν ειχα αστοχια με αυτα τα συγκεκριμενα τροχακια.

Αν ξεφυγεις βεβαια απο τα ορια οποιουδηποτε τροχου, τοτε υπαρχει θεμα ασφαλειας. Τα ορια τα βαζει η λογικη, οι κανονες προσωπικης ασφαλειας του καθενος και οι προδιαγραφες του εργαλειου -και αν τα ξεπερνας, μονο η πειρα.

Δεν μπορουμε να συγκρινουμε το dremel με τα 1-2 χιλιοστα παχους κοπης και το λεπτο τροχακι των 38μμ, με τα εργαλεια και τα σιδερα που κοβουμε στη δουλεια μας και εσυ και εγω που δουλευα στο εργοστασιο επεξεργασιας σιδηρου στη Ρουμανια. Αλλα τα μεγεθη, αλλα τα ρισκα.

Συμφωνω απολυτα στο οτι ο καθενας πρεπει να κρινει και να αποφασιζει. Η ασφαλεια ειναι υποκειμενικη υποθεση οπως και τα ρισκα που μπορει να παρει ο καθενας για την χρηση οποιουδηποτε εργαλειου. Τα specs και τα ορια του εργαλειου ειναι ομως αντικειμενικα, οπως τα δινει ο κατασκευαστης, εκει εστιαζω το θεμα.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Οι προδιαγραφες του τροχου ειναι για κοπη εως 14μμ, παχος που επιτρεπει ο τροχος και δινει και η ιδια dremel.

Στο dremel επισης εχεις πολυ καλυτερο ελεγχο του εργαλειου απο οποιονδηποτε γωνιακο τροχο χειρος. Το λεω μετα λογου γνωσεως γιατι το dremel το εχω 'σκισει' σαν εργαλειο και ποτε δεν ειχα αστοχια με αυτα τα συγκεκριμενα τροχακια.

Αν ξεφυγεις βεβαια απο τα ορια οποιουδηποτε τροχου, τοτε υπαρχει θεμα ασφαλειας. Τα ορια τα βαζει η λογικη, οι κανονες προσωπικης ασφαλειας του καθενος και οι προδιαγραφες του εργαλειου -και αν τα ξεπερνας, μονο η πειρα.

Δεν μπορουμε να συγκρινουμε το dremel με τα 1-2 χιλιοστα παχους κοπης και το λεπτο τροχακι των 38μμ, με τα εργαλεια και τα σιδερα που κοβουμε στη δουλεια μας και εσυ και εγω που δουλευα στο εργοστασιο επεξεργασιας σιδηρου στη Ρουμανια. Αλλα τα μεγεθη, αλλα τα ρισκα.

Συμφωνω απολυτα στο οτι ο καθενας πρεπει να κρινει και να αποφασιζει. Η ασφαλεια ειναι υποκειμενικη υποθεση οπως και τα ρισκα που μπορει να παρει ο καθενας για την χρηση οποιουδηποτε εργαλειου. Τα specs και τα ορια του εργαλειου ειναι ομως αντικειμενικα, οπως τα δινει ο κατασκευαστης, εκει εστιαζω το θεμα.

-bye- :a0210:

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Προτιμώ να κάνω την δουλειά μου ΠΑΝΤΑ με την μεγαλύτερη ασφάλεια. Μέχρι εδώ.

Καλό μεσημέρι σε όλους.

Δε με κατάλαβες αλλά δε πειράζει.
Συμφωνούμε εξάλλου σε όλα :)

Εσύ τα βλέπεις απο τη μία πλευρά εγώ τα βλέπω απο την άλλη μετά το ατύχημα ;)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δε με κατάλαβες αλλά δε πειράζει.
Συμφωνούμε εξάλλου σε όλα :)

Εσύ τα βλέπεις απο τη μία πλευρά εγώ τα βλέπω απο την άλλη μετά το ατύχημα ;)

-bye- :a0210:

https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=11931 και το πιστόλι Θέρμου μου φαίνεται καλη ευκαιρία!εχει κανενας προηγούμενη έκδοση να πει καμιά γνώμη?

ειχα ενα προηγουμενο και καηκε στο πρωτο 5λεπτο.Το εστειλα χιουστον και μου στειλαν αλλο μετα απο κανα 3μηνο.Στο ενδιαμεσο πηρα αλλο και το parkside δε το χω ξαναδουλεψει.

Eγω εχω ακομα το πρωτο θερμοπιστολο που ειχε βγαλει το Lidl πριν πολλα χρονια.
Eιμαι πολυ ευχαριστημενος με την αποδοση και τα αξεσουαρ που εχει.

Πήρα το θερμοπιστολο πριν κάνα χρόνο. Το έχω δουλέψει μόνο μια φορά, αλλά για περίπου 15 με 20 λεπτά σχεδόν συνεχόμενα και δεν έχω παράπονο από την απόδοση του.

Μια ερώτηση για το δραπανοκατσαβιδο που έχει τη Δευτέρα. Βλέπω ότι είναι το μοντέλο Β1 και έχουν ήδη βγει Β2 και Β3, άρα είναι παλιό μοντέλο, με ότι αυτό σημαίνει για μελλοντική συμβατότητα της μπαταρίας με άλλες καινούριες συσκευές, σωστά;

Πήρα το θερμοπιστολο πριν κάνα χρόνο. Το έχω δουλέψει μόνο μια φορά, αλλά για περίπου 15 με 20 λεπτά σχεδόν συνεχόμενα και δεν έχω παράπονο από την απόδοση του.

Μια ερώτηση για το δραπανοκατσαβιδο που έχει τη Δευτέρα. Βλέπω ότι είναι το μοντέλο Β1 και έχουν ήδη βγει Β2 και Β3, άρα είναι παλιό μοντέλο, με ότι αυτό σημαίνει για μελλοντική συμβατότητα της μπαταρίας με άλλες καινούριες συσκευές, σωστά;
Καλησπέρα.Δεν νομίζω ότι έχει βγει Β2 και Β3 που λες.Και στο γερμανικό lidl σαν Β1 το εχει.Αν έχεις link ανέβασε το σε παρακαλώ γιατί δεν βρήκα κάτι.