Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Την έχει δοκιμάσει κανεις με μακρυά λάμα παιδιά;

Την έχω δοκιμάσει με λάμες 10εκ μήκος
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=6429#perigrafi

Δεν έχω με τι να την συγκρίνω μιας και είναι η μοναδική σέγα που είχα ποτέ, αλλά μια χαρά μου φαίνεται και εχω κάνει όλες μου τις (απλές) δουλειές απροβλημάτιστα.
Επίσης, από την στιγμή που το εργαλείο από την φύση του δεν είναι για δουλειές ακριβείας θεωρώ υπερβολικό να πληρώσεις τα πενταπλάσια για κάτι επώνυμο, όταν προορίζεται για περιστασιακή χρήση.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

μη τρελαθουμε τελειως
διαβασε καλυτερα την περιγραφη (στο site)
οι προνολαμες ειναι swiss made και οχι η σεγα
Τη διάβασα πολύ καλά πριν γράψω. Αν διαβάσεις το μήνυμά μου ξανά θα δεις τι έγραψα (...Και για τις λάμες στην περιγραφή αλλά και κάτω-κάτω στην εικόνα (υποθέτω για το εργαλείο)...

Κάτω-κάτω στην εικόνα έχει ένα Swiss made αλλά δεν διευκρινίζει αν εννοεί τη σέγα ή τις λάμες. Τέλος πάντων η σέγα για τα λεφτά της είναι σούπερ.

Εχεις δικιο.
Εκει κατω που εχει γραψει ο 'υπευθυνος μαρκετινγκ' το 'swiss made' υπονοει οτι και το εργαλειο ειναι made in switzerland και οχι μονο οι λαμες.
Πραγμα που τεινει προς παραπληροφορηση καθως το εργαλειο δεν ειναι swiss made..και ευκολα ενας μη σχετικος με το αθλημα θα μπορουσε να μπερδευτει.

Η σεγα parkside κατα τα αλλα οντως αξιζει τα λεφτα της και με το παραπανω.

Πήγα από λιντλ μια βόλτα και πήρα και το φυλλάδιο της επόμενης εβδομάδας και για να ενημερώσω όσους δεν το έχουν είναι διαφορετικό με του ίντερνετ . Λοιπόν έχει σκούπα υγρών στερεών απο στα 70 από 75 έτσι λέει και ένα φαλτσοπριονο 1500w απλό από 70 στα 50 μοντέλα δεν λέει τίποτα αλλο μόνο όνομα και τιμή οπότε δεν ξέρω χαρακτηριστικά και μοντέλο. Λέω να τσιμπήσω και ένα φαλτσοπριονο στα 50 αν είναι 210mm δεν είναι κι άσχημα. Όποιος το έχει δει και καταλαβαίνει ποιο ακριβώς είναι ας πει. Για σκούπα το σκέφτομαι αν είναι η περσινή τις black friday σίγουρα θα την πάρω .

Αναφορικά με τη σπαθόσεγα του Lidl, έχει δοκιμάσει κάποιος λάμες μεγαλύτερου μήκους από τις παρεχόμενες ; Μέχρι τι μήκος σηκώνει ικανοποιητικά - για ξύλο κυρίως ;

Όντως έτσι είναι τα πράγματα. Μίλησα με ένα ξάδερφό μου και εκείνος μου είπε τα ίδια (τον ενδιαφέρει γάζωμα σε δερματίνη και καραβόπανο - τέντα) οπότε απορρίπτω τη ραπτομηχανή του Lidl. Διάβασα μερικά reviews της πρακτικά ίδιας Singer Brilliance 6180 με πολλά αρνητικά σχόλια.

Θα δω μήπως επισκευάσω μια παλιά μηχανική Singer των συγχωρεμένων γονιών μου με την οποία ο πατέρας μου είχε γαζώσει πολλές δερματίνες και καλύμματα.
Ευχαριστώ ξανά.

Τελικά την αγόρασα την ραπτομηχανή του Lidl και η πρώτη ημέρα πέρασε με γνωριμία των βασικών λειτουργιών σε ύφασμα όπου όλα πήγαν καλά.

Αλλά μετά είδα ότι το ένα από τα παρεχόμενα ποδαράκια το έδινε για μαλακό η άγριο δέρμα!
Όποτε άμεσα έγινε η δοκιμή σε ένα κομμάτι δέρματος από παλιό μπουφάν πάχους 0.90mm.

Στην αρχή έκανα μια ραφή σε ένα φύλλο αλλά όταν είδα ότι πήγε καλά έβαλα 2 κομμάτια δηλαδή πάχος πλέον 1.80 mm.

Η εμπειρία μου με ραπτομηχανές και τα σχετικά είναι μηδαμινή αλλά είδα ότι την δουλειά την έκανε χωρίς ζόρισμα και ούτε έσπασε η στράβωσε η βελόνα η κάτι άλλο.
Βέβαια δεν μπορώ να ξέρω τι θα κάνει σε μεγαλύτερο πάχος η μήκος αλλά νομίζω ότι για κάτι όχι ακραίο, ίσως να τα βγάλει πέρα.

Attachments

• Leather.jpg
    Leather.jpg
    254.6 KB · Views: 514
Ε φανταζομαι δεν τη θες να ραβεις συνεχεια! Οποτε μετα τη δοκιμη και τη κριτικη σου εναντι αυτης, μαλλον αξιζει τα λεφτα της ωστε να υπαρχει στην ακρη για μπαλωματα και μικροδουλειες.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πήγα από λιντλ μια βόλτα και πήρα και το φυλλάδιο της επόμενης εβδομάδας και για να ενημερώσω όσους δεν το έχουν είναι διαφορετικό με του ίντερνετ . Λοιπόν έχει σκούπα υγρών στερεών απο στα 70 από 75 έτσι λέει και ένα φαλτσοπριονο 1500w απλό από 70 στα 50 μοντέλα δεν λέει τίποτα αλλο μόνο όνομα και τιμή οπότε δεν ξέρω χαρακτηριστικά και μοντέλο. Λέω να τσιμπήσω και ένα φαλτσοπριονο στα 50 αν είναι 210mm δεν είναι κι άσχημα. Όποιος το έχει δει και καταλαβαίνει ποιο ακριβώς είναι ας πει. Για σκούπα το σκέφτομαι αν είναι η περσινή τις black friday σίγουρα θα την πάρω .

Μπορούμε να έχουμε μια φωτογραφία του φυλλαδίου γιατί το Lidl είναι 1ωρα μακριά :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μπορούμε να έχουμε μια φωτογραφία του φυλλαδίου γιατί το Lidl είναι 1ωρα μακριά :(

Ήμουν όλη μέρα στο πόδι αν και το πρωί την ανέβασα κατευθείαν από κάμερα αλλά δεν την ποσταρα δεν ξέρω γιατί ίσως ξέχασα να πατισω να δημοσιευθεί. Με την πρώτη ευκαιρία θα την βάλω.

Την βρήκα τελικά.
5627ae67b1d7a56d4b7117b0c6e5085c.jpg

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Την βρήκα τελικά.[/IMG]
Χίλια ευχαριστώ !!! Και είναι για Παρασκευή 9 ;

Πάντως το φυλλάδιο που πήρα χτες απο Αγ. παρασκευή δεν είχε μέσα αυτά της φωτογραφίας. Είναι το ίδιο με αυτό που έχει στο site τους.
Από εργαλεία είχε μόνο μια σκάλα στα 70 ευρώ (-10 ευρώ) .

μηπως ειναι προσφορες του συγκεκριμενου καταστηματος??

η σκουπα την εχει παρει κανεις?
αν ναι αξιζει για συνδεση με μηχανηματα για πριονιδια κτλ?

την προηγουμενη φορα δυστυχως δεν την ειχα προλαβει

Την εχω εγω.είμαι πολυ ευχαριστημένος.σε δισκοπριονο παγκου την χρησιμοποιώ συνήθως.

Μιά χαρά είναι η σκούπα, κι εγώ τη χρησιμοποιώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Κάνει θόρυβο όμως.

τελικα ξερει κανεις αν βγαινει σε καποιο φυλλαδιο οπως ειπε ο φιλος πιο πανω?
την εχασα μια φορα, μην την παθω και δευτερη,πρεπει να ειμαι σε ετοιμοτητα :flipout:

να πω την αληθεια για υγρα δεν με ενδιαφερει και τοσο ,οσον αφορα για συνδεση με μηχανηματα και να μπορω να καθαριζω και το αμαξι απο μεσα,αν αξιζει

οποτε με καλυψατε

Από Δευτέρα 12/11 το 20v δραπανοκατσαβιδο

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από Δευτέρα 12/11 το 20v δραπανοκατσαβιδο

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

που τα βρισκετε ρε παιδια τα φυλλαδια και ψαχνω στο ιντερνετ και δεν μπορω?
ειναι το κρουστικο δραπανοκατσαβιδο αυτο που εγραψες?