Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πάνο :worshippy:

Κυριάκο το διάβασα πάλι αυτό με τους τζόγους ...γίνε πιο σαφής για να βοηθήσεις τον άνθρωπο που θέλει να αγοράσει. Δηλαδή πιάνεις τον άξονα και πάει πέρα-δώθε ...είναι θέμα ρουλεμάν ή κάτι άλλο ?

Ο τζόγος Νικόλα είναι στο σώμα με τους 2 παράλληλους κάθετους οδηγούς , καμία σχέση με το παλιότερο μοντέλο . Μην φανταστείς κάτι το τραγικό αλλά υπάρχει αυτός ο τζόγος που δεν ενδικνεται για ακρίβεια 100% .

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Όλη αυτή η σειρά με τα performance brushless είναι μόνο για online αγορά .
Εγώ λέω να χτυπήσω κανένα performance τώρα που θα πάω Τσεχία

Στάλθηκε από το CUBOT KING KONG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι ένα το παντρεύτηκα!

Στάλθηκε από το CUBOT KING KONG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό το lidl έχει αρχίσει να με ξενερώνει. Με το σταγονόμετρο φέρνει εργαλεία και όλο ιδια και τα ίδια.

Αφού ξερει οτι ακομα και καταναλωτικό δάνειο θα παίρναμε για να ψωνισουμε. Τι μας τυρραναει;

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Όντως το Lidl στο εξωτερικό φέρνει πολύ καλά εργαλεία που σε εμάς δεν τα έχει φέρει.

https://www.youtube.com/watch?v=l0E6LLx69VM&t=410s
Από την άλλη όμως φίλε μου φίλε στο Black Friday πολλά ελληνικά μαγαζιά με εργαλεία είχαν φοβερές τιμές.

Παει το δωρο θα μας το φαει το lidl.
Σιγουρα με βλεπω για τον ευθυ λειαντηρα και 1 σετ scotch pads.
Εχει κανεις αποψη για τα βουρτσακια?Αντεχουν ή σκορπανε ολα τα συρματακια πανω σου.
Επισης απο οτι βλεπω ο λειαντηρας εχει 2 κολλετ ενα 6αρι και ενα 8αρι.Υπαρχει κανας τροπος να μπει τσοκ?

Επισης απο οτι βλεπω ο λειαντηρας εχει 2 κολλετ ενα 6αρι και ενα 8αρι.Υπαρχει κανας τροπος να μπει τσοκ?

Το router εννοείς;

Το ρούτερ το είχα πάρει πέρυσι τέτοια εποχή (ίδιο μοντέλο) και είχε τζόγο μεταξύ βάσης και σώματος. Είχα ανεβάσει και ένα βίντεο που έδειχνε το πρόβλημα.

Ο ευθύς λειαντήρας φαίνεται καλή περίπτωση λόγω τιμής. Δεν θυμάμαι ποιός είχε γράψει στο φόρουμ ότι κάνει πολύ φασαρία, αλλά ας πούμε ότι το πολύ είναι σχετικό. Πέρα από αυτό δεν μπορώ να καταλάβω τι επιπλέον δουλειές θα βγάλει που δεν γίνονται βάζοντας το ίδιο εξάρτημα στο τρυπάνι...

Τους σφιγκτήρες πάντως τους ζαχαρώνω και εγώ.

Πέρα από αυτό δεν μπορώ να καταλάβω τι επιπλέον δουλειές θα βγάλει που δεν γίνονται βάζοντας το ίδιο εξάρτημα στο τρυπάνι.

Φανταζομαι οτι οι πολυ περισσοτερες στροφες κανουν την ιδια δουλεια πιο ευκολα και πιο γρηγορα.
Π.χ. οι δισκοι κοπης σιδηρου του dremel κοβουν και αν τους βαλεις στο δραπανο, αλλα πολυ πιο αργα και δυσκολα.
Ασε που τα δραπανα ειναι πιο βαρια και δυσχρηστα για λεπτοδουλειες.

Το ρούτερ το είχα πάρει πέρυσι τέτοια εποχή (ίδιο μοντέλο) και είχε τζόγο μεταξύ βάσης και σώματος.

Επειδη δεν εχω ιδεα απο ρουτερ, λες οτι δεν κανει ουτε για απλη, σαφως ερασιτεχνικη χρηση, χωρις να περιμενεις παρα πολλα;

Ευχαριστω.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Για τον λειαντηρα λεω,εκανα λαθος στα κολλετ 6 και 3.2 ειναι.
Στο dremel παντως εχω παρει τσοκ και λεινει τα χερια
999_3314_12.jpg

Επειδη δεν εχω ιδεα απο ρουτερ, λες οτι δεν κανει ουτε για απλη, σαφως ερασιτεχνικη χρηση, χωρις να περιμενεις παρα πολλα;

Ευχαριστω.

Να σου πω μερικά πράγματα επάνω σε αυτό ώστε να βοηθήσω στην απόφαση σου.
Επειδή δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ ρούτερ και θέλεις να αγοράσεις ...είναι η καλύτερη αγορά στην τιμή αυτή.
Τώρα για τους τζόγους απ ότι έμαθα από την περιγραφή του Ηλία:
Το ρούτερ ένας αρχάριος το αγοράζει πρώτα απ όλα για να τριμάρει τις άκρες από τις διάφορες επιφάνειες ξύλου ώστε να σπάσει τις γωνίες. Εκεί λοιπόν επειδή δουλεύεις κοπτικό με ρουλεμάν δεν επηρεάζεται από πιθανούς τζόγους στο σύστημα ανεβοκατεβάσματος. Το ίδιο δεν επηρεάζεται και στην περίπτωση που το τοποθετήσεις ανάποδα κάτω από τον πάγκο.
Εκεί που μπορεί να επηρεαστεί από τέτοιο τζόγο είναι στην περίπτωση που με οδηγό στο πλάϊ θέλεις να κάνεις μια ευθεία χαρακιά αν και πιστεύω ότι όταν ασφαλίσεις το βάθος εκεί που θέλεις σφίγγοντας στην αντίστοιχη βίδα νομίζω ότι δεν θα έχει τζόγο γιατί δεν θα "παίζει" ελεύθερα στους οδηγούς ανεβοκατεβάσματος. Όλα αυτά υποθέτοντας ότι αυτό που θα πάρεις θα έχει τζόγο... οπότε αν δεν σε ικανοποιεί το επιστρέφεις και παίρνεις τα λεφτά σου πίσω.

Ευχαριστω.

Μπορείς να το αγοράσεις και να δοκιμάσεις το εξής: κλείδωσε τον μοχλό και με την βάση πάνω σε μία επίπεδη επιφάνεια κράτα τα χερούλια και βάλε πίεση αριστερά-δεξιά. Αν βλέπεις το μπιτ να πηγαίνει πέρα δώθε όπως στο βίντεο που έβαλα πριν, κάνε επιστροφή και πάρε τα λεφτά σου πίσω. Μετά, ρώτα στο φόρουμ για κανένα οικονομικό ρούτερ που να έχει βγει καλό - έχουν γράψει κατά καιρούς για διάφορα, πάνω από 40 ευρώ αλλά όχι και πολύ πάνω.

Νίκο, το ρούτερ που έχεις είναι παλιότερο μοντέλο και μάλλον είχε βγει καλύτερο.

το παλιότερο μοντέλο , νομίζω και εγώ , ήταν καλύτερο .Προσωπικά δεν θυμάμαι να είχαν ακουστεί τέτοια θέματα τζόγου. Έχω ένα καινούργιο στο κουτί του , τριετίας ,που κάθεται ,θα δω αν έχει τζόγο .Όχι ότι το έχω χρησιμοποιήσει και ποτέ ,αλλά από περιέργεια στο πως συμπεριφέρεται σε σχέση με το 26204κ.

Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια. Μισο-καταλαβαίνω, βέβαια, αυτά που λέτε (άσχετος, είπαμε), αλλά λέω να (προσπαθήσω, αν το προλάβω να) το πάρω και να το παλέψω.
Καλές Γιορτές σε όλους :)