Η βαση ειναι καλη και πιστευω αξιζει τα λεφτα της. Την ειχα παρει νομιζω πολυ παλια. Μονο το σφιγκτηρακι της βασης που βλεπω κοστιζει πανω απο τα μισα λεφτα!
Σιγουρα εχει τους τζογους της, οπερ εστι δεν υπαρχει ακριβεια κολωνατου αλλα αυτο ειναι αναμενομενο. Σιγουρα επισης δεν κανει για βαρεια χρηση σε μεταλλα.
Αρα λοιπον αξιζει οταν γνωριζεις τα μειονεκτηματα της, ξερεις που και πως θες να την χρησιμοποιησεις και θες ενα υποκαταστατο του κολωνατου για απλες εργασιες.
Ποιο ειναι το μικρο σου ονομα βρε μαστροχαλαστη?)
Η βαση ειναι καλη και πιστευω αξιζει τα λεφτα της. Την ειχα παρει νομιζω πολυ παλια. Μονο το σφιγκτηρακι της βασης που βλεπω κοστιζει πανω απο τα μισα λεφτα!
Σιγουρα εχει τους τζογους της, οπερ εστι δεν υπαρχει ακριβεια κολωνατου αλλα αυτο ειναι αναμενομενο. Σιγουρα επισης δεν κανει για βαρεια χρηση σε μεταλλα.
Αρα λοιπον αξιζει οταν γνωριζεις τα μειονεκτηματα της, ξερεις που και πως θες να την χρησιμοποιησεις και θες ενα υποκαταστατο του κολωνατου για απλες εργασιες.
Ποιο ειναι το μικρο σου ονομα βρε μαστροχαλαστη?)
Συμφωνώ απόλυτα με τα παραπανω για τα χρηματα της ειναι μια χαρα. Εγω την ειχα πετύχει στο μπαζαρ κιολας στα μισά χρηματα οποτε μια χαρα ειναι. Στα θετικα ότι εχει βύθισμα 60μμ ενω συνηθως τα απλα δράπανα εχουν 50.
Καλημέρα σας παιδια και συγγνώμη που θα κάνω μια ερώτηση που μάλλον έχει γίνει αλλα δεν. Βρήκα απάντηση.. Το Parkside που έχει τώρα δέχεται εργαλεία του dremel λείανσης και πχ.. Να ανοίγεις αυλάκια σε ξύλα.. Μικρές δουλειες για μοντελισμό ας πουμε η να κόβεις μικρά ξύλα.. Είδα στο leroy και. Ένα dexter με πολλά εργαλεία αλλα στα 150watt τι μου προτείνεται;; να πάρω το parkside? ευχαριστώ
Καλημέρα!Καλημερα σε ολους.
Εχθες δεησα επιτελους (λογω αδειας) να στερεωσω 2 ραφακια στην αποθηκη που ειχαν γεμισει οσο δεν παιρνει τα ντεξιον της.
Ειχα κατι ρεταλια μελαμινες που τα ειχα βρει παρατημενα σε αποθηκη (2,50 χ 0,40m, που εγιναν 1,50 γιατι εκοψα το σαπιο κατω μερος) και τα εβαλα με γωνιες στον τοιχο. Αρχικα με απλες μικρες γωνιες, που εγινε φανερο οτι δεν ηταν αρκετες και μετα με μακρυτερες. Συνολικα λοιπον εκανα πανω απο 20 τρυπες στον τοιχο (νομιζω μονο σοβας και τουβλο, δεν πρεπει να ειχε καθολου τσιμεντο).
Στο θεμα λοιπον, μετα την τεραστια εισαγωγη: Οι πρωτες 10 τρυπες εγιναν με το b&d 18v κρουστικο που πηρα προσφατα και με τρυπανι 6αρι απο τα lidl. Με δυσκολεψαν αρκετα, σε βαθμο να "κοβει" το τρυπανι, μεχρι και να σταματαει.
Επειδη δεν ημουν σιγουρος ποση μπαταρια ειχε, μεχρι να παω να φερω τις νεες γωνιες το εβαλα να φορτισει. Εκει που τις πηρα, ομως, τσιμπησα και ενα 6αρι Bosch (μακρυναρι, που μου ελειπε).
Λοιπον, οι τρυπες για τις νεες γωνιες εγινα με το b&d και το Bosch και τρυπαγε σαν βουτυρο τον τοιχο. Ισως ηταν η φορτιση (δε νομιζω), ισως το τρυπανι(μαλλον), παντως η διαφορα ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
Αν και "lidlικος", οφειλω να παραδεχτω οτι, τουλαχιστον καποιες φορες, η ποιοτητα στα αναλωσιμα ειναι σημαντικοτατη και πολυ ανωτερη στις "καλες" μαρκες.
Τι να πω; Δεν ειμαι και εντελως αρχαριος στις τρυπες σε τοιχο. Αυτες (οι πρωτες) ηταν μαρτυριο. Ισως ηταν συνδυασμος χαμηλης μπαταριας και τρυπανιου (αν και νομιζω ηταν αδουλευτο του lidl).
Τι εννοείς όταν λες "διακοπτης μεταξυ αριστερο- και δεξιοστροφης λειτουργιας" ή αριστερά πρέπει να είναι ή δεξιά στην μέση δεν δουλεύει.
Αν γράφει ΙΑΝ Νούμερο επάνω πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και θα σε καθοδηγήσουν...δεν χρειάζεται νομίζω απόδειξη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.