Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Όχι σε όλα τα καταστήματα φαντάζομαι!

Στάλθηκε από το CUBOT KING KONG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επειδη το εχει σε ενα δισελιδο με προιοντα με εως -40% εκπτωση φανταζομαι δεν θα τα εχει παντου.

To δισκοπριονο αυτο ειναι copy paste του 12βολτου bosch και παιρνει δισκακι 85μμ. Αυτο σημαινει οτι κοβει ξυλα παχους εως ~26μμ.

Εαν καποιος ασχολειται με κοψιμο ξυλων, και δεδομενου του περιορισμου υψους κοπης, θεωρω οτι το δισκοπριονακι αυτο ειναι εξαιρετικα χρησιμο και στην τιμη που βγαινει το parkside, απλα απαιχτο.

Αν έχετε πρόβλημα με τους τένοντες καθώς δουλεύετε το mouse στο PC να πάρετε το πλαγιαστό που έχει από σήμερα.
Έχω πάρει ένα από κίνα και είναι πολύ εργονομικό. Λίγο δύσκολο στην αρχή μέχρι να το συνηθίσετε αλλά μετά δεν το αφήνετε.
Από τα κινεζομάγαζα, χωρίς CD και μπαταρίες, πιο φτηνό αλλά για άμεση χρήση, χωρίς να περιμένετε να έρθει, συμφέρει.

Cordless-Combi-Screwdriver-Impact-Driver-PDSSA-12-A1.jpg
καλησπέρα στην παρέα ! το έχει κανείς? άποψη? και για ποιες δουλειές κάνει? Impact Driver PDSSA 12 A1 στα 40 ευρώ

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

καλησπέρα στην παρέα ! το έχει κανείς? άποψη? και για ποιες δουλειές κάνει? Impact Driver PDSSA 12 A1 στα 40 ευρώ
Στο θέμα τεστ εργαλείων θα βρεις την άποψη μου και την σύγκριση με το ανάλογο bosch ... Άξιζει τα λεφτά του αλλά bosch δεν είναι

Το αντίστοιχο 20v είναι απίθανο εργαλείο , το έχω λιώσει στην δουλειά . Αυτό το 12v μέτριο , για τα λεφτά του μια χαρά .
Αν ήταν να επιλέξω ανάμεσα τους θα πρότεινα το 20v που πολύ οικονομικά μπορείς να "χτίσεις" μια αξιοπρεπέστατη μεγάλη σειρά εργαλείων με κοινές μπαταρίες .

Δεν είμαι Bosch-άκιας αλλά μου είναι αδύνατον να πιστέψω οτι το συγκεκριμένο εργαλείο είναι ΟΚ.
Ούτε 12-βολτο δεν συμπεριφέρεται έτσι.

Δεν είμαι Bosch-άκιας αλλά μου είναι αδύνατον να πιστέψω οτι το συγκεκριμένο εργαλείο είναι ΟΚ.
Ούτε 12-βολτο δεν συμπεριφέρεται έτσι.

Ούτε εγώ είμαι bosch-ακιας ...αλλά είναι μπλε και αυτά , συμπαθητικούλια...χαχαχα... :-)

Πέρα από την πλάκα πάντως εχοντας δουλέψει αρκετά παλμικά το συγκεκριμένο 20v της parkside είναι πολύ καλό , που μπαίνει η παλμικοτητα , πως μπαίνει , η ταχύτητα της είναι αξιοθαύμαστη για τέτοιου κόστους εργαλείο .
Από τα πολύ αγαπημένα μου μαζί με αλλα πιο επώνυμα .

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ούτε εγώ είμαι bosch-ακιας ...αλλά είναι μπλε και αυτά , συμπαθητικούλια...χαχαχα... :-)

Πέρα από την πλάκα πάντως εχοντας δουλέψει αρκετά παλμικά το συγκεκριμένο 20v της parkside είναι πολύ καλό , που μπαίνει η παλμικοτητα , πως μπαίνει , η ταχύτητα της είναι αξιοθαύμαστη για τέτοιου κόστους εργαλείο .
Από τα πολύ αγαπημένα μου μαζί με αλλα πιο επώνυμα .
Ποια είναι τα άλλα επώνυμα; Ομολογα!

Ποια είναι τα άλλα επώνυμα; Ομολογα!

Μανώλη δεν είμαι "οπαδός" κάποιας εταιρίας . Κρίνω περισσότερο το vfm ως προς τα εργαλεία και την απόδοση τους . Κάθε εταιρία έχει κάποια εργαλεία που ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό . Προσωπικά έχω από Graphite και Bormann μέχρι rupes και Delta . Ίσως να κλίνω λίγο σε makita αλλά χωρίς ιδιαίτερο λόγο .

Για βιολόγους με ενδιαφέρει η άποψη σου ! Λόγο του ότι είναι η αδυναμία μου

Για βιολόγους με ενδιαφέρει η άποψη σου ! Λόγο του ότι είναι η αδυναμία μου

Μανώλη αν θέλεις να χώσεις λεφτά για βιδολογο-δράπανο πήγαινε σε makita ή Milwaukee χωρίς να έχουν τρελή διαφορά από dewalt και hilti , είναι κάτι υποκειμενικό . Αν μου έλεγες για πνευματικό-σκαπτικό θα σου έλεγα μακράν Dewalt .
Το καλύτερο όμως είναι να τα δεις από κοντά , να τα πιάσεις στο χέρι σου και θα καταλάβεις ποιο θα σου "κάτσει" που λένε στο χέρι . Είναι τόσο μικρές οι διάφορες σε αυτή την κατηγορία μεταξύ τους που η επιλογή έχει να κάνει με το πως σου "κάθεται" το καθένα και όχι τόσο τις επιδόσεις-ποιότητα που είναι δεδομένη .

Λες Ηλια? Για Dewalt σκαπτικο...χμ..

Σκεφτομουν οτι αν πεθανει το parkside πιστολετο των 3 Joule που εχω, να παρω ενα αντιστοιχο Bosch. Eχω δει βεβαια οτι υπαρχει και ενα Dewalt 3joule πιστολετο.

Το Bosch το προτιμουσα βεβαια επειδη ειναι αξιοπιστο...σαν Bosch και λογω αυτου: Eνεργό σύστημα απόσβεσης κραδασμών με αντι-ταλαντωτή για ελάχιστες τιμές κραδασμών
Διοτι οπως και να το κανουμε, οι κραδασμοι στο σκαπτικο δεν ειναι οι κραδασμοι οπως στο κρουστικο..:))

Λες Ηλια? Για Dewalt σκαπτικο...χμ..

Σκεφτομουν οτι αν πεθανει το parkside πιστολετο των 3 Joule που εχω, να παρω ενα αντιστοιχο Bosch. Eχω δει βεβαια οτι υπαρχει και ενα Dewalt 3joule πιστολετο.

Το Bosch το προτιμουσα βεβαια επειδη ειναι αξιοπιστο...σαν Bosch και λογω αυτου: Eνεργό σύστημα απόσβεσης κραδασμών με αντι-ταλαντωτή για ελάχιστες τιμές κραδασμών
Διοτι οπως και να το κανουμε, οι κραδασμοι στο σκαπτικο δεν ειναι οι κραδασμοι οπως στο κρουστικο..:))

Μιχαλη όσους οικοδόμους και υδραυλικους έχω συναντήσει στις οικοδομές την ίδια γνώμη είχαν , ότι και να είχαν δουλέψει από Bosch makita κλπ κατέληξαν σε dewalt λόγο αποτελεσματικότητας και ταχύτητας . Μιλάμε όμως για γκρέμισμα τοίχων και τοίχων , τσιμέντων και μαντρών ατελείωτα μέτρα , φουλ επαγγελματικές βαριές δουλειές , όχι ένα καναλάκι 2-3 μέτρα ή ένα 10ποντο μπετουδάκι του 1-2 τετραγωνικού .
Αν το θες για "μικρά" έργα και ξεροντας εσένα ίσως η επιλογή του Bosch να είναι πιο αργή αλλά πιο ξεκούραστη .

Δεν διαφωνω καθολου Ηλια για την αποτελεσματικοτητα του Dewalt. Ηδη ημουν λιγο προβληματισμενος οχι μονο απο τις λιγοτερες στροφες του Bosch αλλα και τις λιγοτερες κρουσεις σε αντιθεση με του Dewalt αλλα και του Μακιτα.

Ειναι ακριβως οπως το´πες με το Bosch, η δουλεια θα γινει λιγο πιο αργα, αλλα πιστευω περισσοτερο ξεκουραστα και πιθανως ασφαλεστερα. Κατσε να αποδημησει ομως πρωτα το Parkside και βλεπουμε!!