Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ενημερωτικά . Ο γαμπρός μου που δούλευε στο μετρό Θεσσαλονίκης τα bosch τα είχαν για ελαφριές δουλειές . Σχεδόν του πεταματου. Η δουλειά γινόταν με hilti . Ειδικά καροτιερες μόνο hilti και μάλιστα τόσο εύκολα που τις χρησιμοποιούσαν χωρίς βάση για να τρυπήσουν...

Στα μεγάλα έργα με μεγάλες εταιρείες hilti.
Στην οικοδομή bosch,απ' τα αρχαία χρόνια και τα υπόλοιπα βοηθητικά...για να το πω ευγενικά!

Καλημέρα.ειχα παρει την σεγα πριν μια βδομάδα και την χρησιμοποιησα μια φορά.Μπορεί να επιστραφεί και να πάρω τα λεφτά μου πισω?η λεω βλΑκείες??θα συνεχίσω στα ,18v τελικά και ειναι κρίμα να κάθεται!

Καλημέρα.ειχα παρει την σεγα πριν μια βδομάδα και την χρησιμοποιησα μια φορά.Μπορεί να επιστραφεί και να πάρω τα λεφτά μου πισω?η λεω βλΑκείες??θα συνεχίσω στα ,18v τελικά και ειναι κρίμα να κάθεται!

Και εγώ αυτό το σύστημα έχω. Όταν έχω κάτι δουλειές και μερεμέτια στο σπίτι πάω αγοράζω μερικά εργαλεία από το lidl, κάνω τις δουλειές μου και μετά τα επιστρέφω.
Αφού επιτρέπετε γιατί να μην το κάνω;
:damnyou:

Οκ Ευχαριστώ.πιο πολυ ηταν ο ενθουσιασμός και η τιμή εννοείταιαλλα μετα ειπα φου εχω τις μπαταρίες ας συνεχίσω με Bosch.

Και εγώ αυτό το σύστημα έχω. Όταν έχω κάτι δουλειές και μερεμέτια στο σπίτι πάω αγοράζω μερικά εργαλεία από το lidl, κάνω τις δουλειές μου και μετά τα επιστρέφω.
Αφού επιτρέπετε γιατί να μην το κάνω;
:damnyou:

Αν αυτό που λες ότι κάνεις το θεωρείς σωστό .......

Όχι βέβαια. Μάλλον δεν κατάλαβες το ύφος του σχολίου μου.
Εκπλήσσομαι με την φυσικότητα που το γράφουν ορισμένοι και απαντώ με τον ίδιο τρόπο.
Δεν το έχω κάνει ποτέ.

Όχι βέβαια. Μάλλον δεν κατάλαβες το ύφος του σχολίου μου.
Εκπλήσσομαι με την φυσικότητα που το γράφουν ορισμένοι και απαντώ με τον ίδιο τρόπο.
Δεν το έχω κάνει ποτέ.

:a0210:-bye-

Και στην τελικη μου φανηκε αδύναμο που ειναι και αυτο λογος.δεν εχω ανάγκη να μπαινω σε τέτοιες διαδικασίες...ουτε μου λειπουν εργαλεία ουτε 35 πίστεψε με..

Αυτή την στιγμή διαβάζουν τα σχόλια 8 μέλη και 12 επισκέπτες δηλαδή άλλοι τόσο και περισσότεροι... δεν είναι σωστό λοιπόν να ενθαρρύνονται τέτοιου είδους πράξεις γιατί κάποτε θα γίνει σύστημα και θα το κόψουν οπότε θα χάσουν και αυτοί που πράγματι χρειάζονται αυτή την ευκολία.
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος ... έχω διαβάσει πολλές φορές το " πάρτο δοκίμασε το και αν δεν σου κάνει επέστρεψε το" και εμένα δεν μου αρέσει αυτή η λογική.
Παίρνεις κάτι γιατί εννοείται ότι ξέρεις τι κάνεις και τι πραγματικά χρειάζεσαι και αν συμβαίνει το αντίθετο τουλάχιστον μην το διαφημίζεις.

Φιλικά πάντα -bye-

Νίκο θέλω να πιστεύω ότι με το ''πάρτο δοκίμασε το και αν δεν σου κάνει επέστρεψε το'' έχει να κάνει με την σωστή λειτουργία ενός εργαλείου και την απόδοση του σε σχέση πάντα με αυτό που κάποιος έχει στο μυαλό του και τις απαιτήσεις που έχει για τον εαυτό του από ένα εργαλείο. Αν κάποιος οι κάποιοι το κάνουν επίτηδες και συστηματικά αυτό δεν θα έχει καλή κατάληξη για κανένα μας. Έχω επιστρέψει το κολονατο γιατί είχε θέμα ο άξονας και γύρναγε παρακεντρα. Λίγο μεν αλλά εμένα δεν με ικανοποιουσε αυτό. Άλλους δεν τους πολύ ένοιαζε αν έβγαινε και λίγο οβάλ η τρύπα. Εγώ δεν το ήθελα αυτό με τίποτα και το επέστρεψα. Γνωρίζουν και τα ίδια τα lidl την ποιότητα των εργαλείων τους και γιαυτό σου δίνουν αυτή την δυνατότητα της επιστροφής. Όμως όχι για τις διάφορες πονηράδες που κάνουν μερικοί και νομίζουν ότι έτσι θα κοροϊδέψουν μια εταιρεία. Κάνεις δεν σου χαρίζει τίποτα και γενικά αν υπάρχουν γενικευμένες τέτοιες συμπεριφορές βγαίνουν χαμένοι όλοι, ακόμα και αυτοί που δεν έχουν δώσει πότε δικαίωμα. Θέλω να πιστεύω ότι είναι πολύ μικρό το ποσοστό των αγοραστών που σκέφτεται έτσι. Στην μεγάλη πλειοψηφία τους τα Parkside είναι τίμια για τα λεφτά τους και καλό θα ήταν να μην βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας με τέτοιες συμπεριφορές.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε παιδιά πραγματικά θα με τρέλανετε.ρώτησα κάτι αν γίνεται και στο τέλος θα βγω και κλεφτης!10 Χρόνια είμαι στο avclub εξισου και το 08 και δεν εχω δωσει Δικαιώματα σε κανεναν οποτε όποιος δεν με ξέρει να μην ειρωνεύεται!τέλος πάντων επειδη με ειχε ρωτήσει και ο γείτονας μου που δεν το ειχε πρόλαβει θα το παρει αυτος τελικά οποτε δεν θα ""κλεψω""κανέναν!

Ρε παιδιά πραγματικά θα με τρέλανετε.ρώτησα κάτι αν γίνεται και στο τέλος θα βγω και κλεφτης!10 Χρόνια είμαι στο avclub εξισου και το 08 και δεν εχω δωσει Δικαιώματα σε κανεναν οποτε όποιος δεν με ξέρει να μην ειρωνεύεται!τέλος πάντων επειδη με ειχε ρωτήσει και ο γείτονας μου που δεν το ειχε πρόλαβει θα το παρει αυτος τελικά οποτε δεν θα ""κλεψω""κανέναν!

Μην παρεξηγείς αυτά που γράφουμε και δεν χρειάζεται να απολογηθείς. Πολλές φορές από
τα γραφόμενα μας δεν γίνεται αντιληπτός ακριβώς ο τρόπος σκέψης μας.
Καλό είναι πάντως να αποφεύγονται τέτοιες τακτικές είτε να νοείται κάτι τέτοιο. "Το πήρα έκανα την δουλειά μου και το επέστρεψα." Γιατί αν θέλουν αλλάζουν τακτική.

Μην το παίρνεις προσωπικά Βαγγέλη. Δεν σε κατηγόρησε κανένας. Διευκρίνησες για όσους μπορεί να μην καταλαβαν τι ηθελες να πεις και τελείωσε εκεί. Απλά πάνω στην νοοτροπία αυτή που έτσι κι αλλιώς υπάρχει από μερικούς κατά καιρούς κάνουμε μια κουβέντα μιας και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αναφερθηκε,τίποτα άλλο και καθόλου προσωπικό.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και βεβαια οχι Βαγγελη. Τα παιδιά εδω μεσα αποδεδειγμενα εχουν ποιοτητα και ηθος.
Και εγω το σκεφτόμουν να στο παρω εγω που δε το ειχα αγορασει!

Παιδιά επειδη το πληκτρολόγιο ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ υφος ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ τι γράφουμε.