Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αντε να παρουμε κανα παγκο εργασιας, αργησε να τους φερει. Θυμαμαι οτι τους ειχε 15 ευρω οταν τους ειχε πρωτοφερει τωρα τους πηγε 20, οπως και αλλοι παρομοιοι στην πιατσα.

Σημερα περασα πρωι πρωι, καθως ερχομουν απο αεροδρομιο, απο το Lidl Δουκισσης Πλακεντιας γυρω στις 10 η ωρα και δεν υπηρχε καμμια πριονοκορδελλα.
Πριν απο το Lidl περασα απο το Leroi αεροδρομιου και συνειδητοποιησα οτι οι τιμες ειναι πανακριβες, ακομα και σε προιοντα και αναλωσιμα της πλακας απο ποιοτητα.

Ναι του Leroy. Οι τιμες του ειναι εξωπραγματικες για τετοιο μαγαζι/supermarket εργαλειων. Στο αντιστοιχο της Ρουμανια οι τιμες ειναι πολυ χαμηλοτερες για τα ιδια η τα αντιστοιχα προιοντα και αναλωσιμα.
Σιγουρα σε καποια προιοντα θα ειναι ανταγωνιστικος αλλα γενικοτερα νομιζω οτι η τιμολογιακη πολιτικη του για τη χωρα μας ειναι αναισχυντα υψηλη.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ναι του Leroy. Οι τιμες του ειναι εξωπραγματικες για τετοιο μαγαζι/supermarket εργαλειων. Στο αντιστοιχο της Ρουμανια οι τιμες ειναι πολυ χαμηλοτερες για τα ιδια η τα αντιστοιχα προιοντα και αναλωσιμα.
Σιγουρα σε καποια προιοντα θα ειναι ανταγωνιστικος αλλα γενικοτερα νομιζω οτι η τιμολογιακη πολιτικη του για τη χωρα μας ειναι αναισχυντα υψηλη.
Δεν ξερω για αναλωσιμα. Στα εργαλεια δεν βλεπω διαφορες και κανεις και 12 ατοκες για πανω απο 100 . Γενικα "παιζει" ενα κλεφτοπολεμο τιμων ανεβαζοντας τις τιμες και μετα τις βαζει -20% και καλα ως προσφορα οπως κανουν ολες οι μεγαλες αλυσιδες.

Καποτε αγοραζα τα δικα του τρυπανια ξυλου dexter γιατι ειχε περιεργες διαστασεις που δεν τις βρηκα τωρα που πηγα. Κατι 10.5 , 9.5 , 11.5 . Στον συγκεκριμενο δισκο που λεω 60 δοντιων τον εχει 13 ενω στο skroutz 20 με τα μεταφορικα.

Ρε παίδες πάω λίγο off topic για εργαλείο και ρωτάω το εξής:
αυτό το μαθητευόμενο τηλεχειριστήριο silvercrest ξέρετε αν θα το ξαναφέρει το lidl;

έχω ένα και το έχω λιώσει στην κυριολεξία του έχουν φύγει και κουμπιά και ακόμη δουλεύει. Ελέγχω με δαύτο 5 συσκευές και μου είναι ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ και όλο παω lidl και ποτέ δεν το βρίσκω.

Πήρα το Σάββατο το μικρό κατσαβίδακι μπαταρίας με τις διαφορές κεφαλές μιας και το χρειάστηκα στην κατασκευή της καμπίνας στα δύσκολα υπό γωνία σημεία.
Οι κεφαλές του βολεύουν πολύ.
Έχω εδώ και 3 χρόνια το απλό 4v,του έχω πιει το αίμα και ακόμα δουλεύει και είπα να πάρω και αυτό.
a218b475310f2c5add04f2f2f7f51f25.jpg

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε παίδες πάω λίγο off topic για εργαλείο και ρωτάω το εξής:
αυτό το μαθητευόμενο τηλεχειριστήριο silvercrest ξέρετε αν θα το ξαναφέρει το lidl;

έχω ένα και το έχω λιώσει στην κυριολεξία του έχουν φύγει και κουμπιά και ακόμη δουλεύει. Ελέγχω με δαύτο 5 συσκευές και μου είναι ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ και όλο παω lidl και ποτέ δεν το βρίσκω.
Εχω να το δω πανω απο χρονο. Εχω αγορασει δυο. Το ενα σε χρηση και το αλλο για οταν χαλασει το πρωτο...

Πηρα ολα τα γυαλοχαρτα που εφερε το Lidl για να τσεκαρω μηπως αλλαξε τιποτα στις νεωτερες εκδοσεις. Συνηθως η ποιοτητα τους ειναι για τα μπαζα.
Το ιδιο και με τα σιλικονακια, μηπως η Β2 εκδοση ειναι καλυτερη απο τις παλαιοτερες. Οι σιλικονες, ιδιως οι μεγαλες των 11μμ αργουν εκνευριστικα να στεγνωσουν. Οι τιμες βεβαια ειναι απαιχτες.

46497080155_c71cb86226_b.jpg

Ακομα και τα γυαλοχαρτα της silverline ειναι καλυτερα, εννοωντας πιο ανθεκτικα.
Τα κορυφαια κατα τη γνωμη μου ειναι τα Proxxon (αυτα που βγαζει για τα τριβεια της) και επονται τα bosch.

Eγω παντως την πηρα την πλανη και τα 11 δισκακια. .
https://postimg.cc/0MXp62GP
Μένει να την τεσταρω...

Μπάμπη τα είδα τα γυαλοχαρτα...Δεν έχουν καθολου σκληρο σμυριδι(άνοιξα να δω) πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έχουν διάρκεια.. άρα ειναι για τα μπάζα όπως λες...

Πριονοκορδελες είχε 1 η 2 εαν ειδα καλα κατά της 15:30 που πήγα...φενεται αυτή είχε σουξέ σήμερα. .
Το τριβειακι ισως άξιζε.. ..συγκρατηθηκα ομως...:D

Καλοριζικα και σενα. Mη σε στεναχωρησω, αλλα τα δισκακια ειναι ιδιας ποιοτητας με τα γυαλοχαρτα. Εκτος εαν η εκδοση τους ειναι βελτιωμενη.

By the way Kωστη, Μπαμπης ειναι ο ετερος συντονιστης, αυτος με το μουστακι στο avatar. My name is Χιωτης, Mιχαλης Χιωτης :))