alexandros81
Established Member
- 29 June 2017
- 146
Από 26-3
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξερω για αναλωσιμα. Στα εργαλεια δεν βλεπω διαφορες και κανεις και 12 ατοκες για πανω απο 100 . Γενικα "παιζει" ενα κλεφτοπολεμο τιμων ανεβαζοντας τις τιμες και μετα τις βαζει -20% και καλα ως προσφορα οπως κανουν ολες οι μεγαλες αλυσιδες.Ναι του Leroy. Οι τιμες του ειναι εξωπραγματικες για τετοιο μαγαζι/supermarket εργαλειων. Στο αντιστοιχο της Ρουμανια οι τιμες ειναι πολυ χαμηλοτερες για τα ιδια η τα αντιστοιχα προιοντα και αναλωσιμα.
Σιγουρα σε καποια προιοντα θα ειναι ανταγωνιστικος αλλα γενικοτερα νομιζω οτι η τιμολογιακη πολιτικη του για τη χωρα μας ειναι αναισχυντα υψηλη.
Εγω εχω αντιθετη αποψη για τα Dexter.Η σειρα Dexter θα ελεγα οτι ειναι γενικως μια καλη περιπτωση απο τιμη και ποιοτητα.
Εγω εχω αντιθετη αποψη για τα Dexter.
Ειδικα για τα εργαλεια της.
https://www.lidl-service.com/cps/rd...ΙΖΟΜΕΝΗ ΣΚΟΥΠΑ ΥΓΡΩΝ / ΣΤΕΡΕΩΝ PNTSA 20-Li A1
Έβγαλε αυτό το μανιουαλ στα ελληνικά. Υποθέτω ότι θα έρθει σχετικά σύντομα.
Εχω να το δω πανω απο χρονο. Εχω αγορασει δυο. Το ενα σε χρηση και το αλλο για οταν χαλασει το πρωτο...Ρε παίδες πάω λίγο off topic για εργαλείο και ρωτάω το εξής:
αυτό το μαθητευόμενο τηλεχειριστήριο silvercrest ξέρετε αν θα το ξαναφέρει το lidl;
έχω ένα και το έχω λιώσει στην κυριολεξία του έχουν φύγει και κουμπιά και ακόμη δουλεύει. Ελέγχω με δαύτο 5 συσκευές και μου είναι ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ και όλο παω lidl και ποτέ δεν το βρίσκω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.