Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Mπορει να ειναι αυτες οι λαμογιές ενας απο τους λογους που καποια εργαλεια ερχονται πιο ακριβα στην Ελλαδα απο αλλες χωρες. Για να βγαλουν την προβλεπομενη και σιγουρη χασουρα απο τους μικροαπατεωνες.
Με πρόλαβες ρε συ Μιχάλη. Αυτό σκέφτηκα και εγώ και το εξεφρασα αμέσως τώρα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κύριοι συγνώμη, αλλά έχετε μείνει καμιά 20ετία πίσω, όταν η Ελλάδα είχε Έλληνες και η Γερμανία Γερμανούς... Η μισή πελατεία είναι από οπουδήποτε και πιθανόν το ίδιο (και βάλε) παίζει και στα γερμανικά lidl, οπότε αυτό που μένει είναι πως διαχειρίζεται το κάθε μαγαζί τους πονηρούς πελάτες. Το 10άρικο πάνω στις τιμές έχει άλλες αιτίες πιο Ελληνικές - το ίδιο παίζει και με τις τιμές μεταξύ Ελληνικών και Γερμανικών σούπερ μάρκετ για τα ίδια προϊόντα.

Τα γράφω αυτά επειδή έχουμε αναφερθεί πολύ στους "Ελληνάρες" χωρίς πιστεύω να υπάρχει βάση.

Νομίζω ότι τη γραμμή του να ελέγχονται τα παρελκόμενα στο ταμείο κατά την αγορά θα πρέπει να ακολουθήσουν.(μάλιστα αυτό έκανε και σε έναν π πήρε δράπανοκατσαβίδο)λίγο πριν απο μένα!

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κρήτη ήρθαν τελικά οι οδηγοί κοπής αλλά εξαντλήθηκαν ως τις 9 το πρωί. Είπα σ' ένα ξάδερφο να μου πάρει, πήγε 11 και δεν βρήκε σάλιο.
Μιας και είμαι Θεσσαλονίκη, έχει δει κανένας φίλος να υπάρχει απόθεμα σε κάποιο Λιντλ της συμπρωτεύουσας; μην τα πάρω όλα με την σειρά, δεν λέει. Η Θεσσαλονίκη δεν είναι Ηράκλειο.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πηγαίνοντας σήμερα για να πάρω μια έξτρα μπαταρία....μου λέει ο υπάλληλος στο ταμείο"ξέρεις τι έχει γίνει από το πρωί με τις μπαταρίες;".Τον ρωτάω τι εννοει.Και Μ λέει ότι από το πρωί έχουν έρθει τέσσερα άτομα έχουν πάρει κάποιο εργαλείο της σειράς...βγαίνουν απέξω βγάζουν την μπαταρία και ξαναμπαίνουν στο κατάστημα και ζητάνε επιστροφή χρημάτων γιατί λείπει η μπαταρία.Ενημερωσαν τα κεντρικά και τους είπαν ότι έχει συμβεί και σε άλλα καταστήματα.Αθανατος Έλληνας απατεώνας!

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο Έλληνας δεν θα βάλει ποτέ μυαλό...
Ένας από τους πολλους λόγους που θέλουμε βουρδουλα...!!!

Στις 15.20 που πήγα δεν περίμενα να βρω οδηγό...λογικό μου φάνηκε όπως και το δισκοπριονο μπαταρίας είχε κάνει φτερά...!!!
Θα πάω και στου Αλίμου το απογευμα να δω ςάν υπάρχει κανένας....

Κύριοι συγνώμη, αλλά έχετε μείνει καμιά 20ετία πίσω, όταν η Ελλάδα είχε Έλληνες και η Γερμανία Γερμανούς... Η μισή πελατεία είναι από οπουδήποτε και πιθανόν το ίδιο (και βάλε) παίζει και στα γερμανικά lidl, οπότε αυτό που μένει είναι πως διαχειρίζεται το κάθε μαγαζί τους πονηρούς πελάτες. Το 10άρικο πάνω στις τιμές έχει άλλες αιτίες πιο Ελληνικές - το ίδιο παίζει και με τις τιμές μεταξύ Ελληνικών και Γερμανικών σούπερ μάρκετ για τα ίδια προϊόντα.

Τα γράφω αυτά επειδή έχουμε αναφερθεί πολύ στους "Ελληνάρες" χωρίς πιστεύω να υπάρχει βάση.

Δεν μιλησα για Ελληνες Δημητρη, το ειπα κομψα και μιλησα για λαμογιες που γινονται στην Ελλαδα απο μικροαπατεωνες.

Προφανως και η παρατηρηση σου ειναι πολυ ευστοχη αλλα δεν παυει να την πληρωνει η χωρα και εμεις.

Πέρασα μια βόλτα σήμερα να πάρω ένα δραπανοκατσάβιδο για φίλο που είναι εξωτερικό και με πήρε τηλέφωνο και πήρα και έναν οδηγό ακόμα να έχω και για σφιγκτήρα αν χρειαστεί και άκου Κυρ... το γράφει επάνω ...και για σφίξιμο σε ελαφρές συγκολλήσεις !!!:flipout:-bye-

Εγώ μίλησα για Έλληνες Μιχάλη, γιατί σαν Έλληνας με πειράζει να βλέπω συμπατριώτες μου να συμπεριφερονται έτσι. Και λέω βλέπω γιατί και το έχω δει με τα μάτια μου στο ταμείο να γίνεται επιστροφή κολονατου απο Έλληνα,που κατά τύχη είπε να κάνει έλεγχο ο υπάλληλος και μέσα να έχει παλιοσιδερα αλλά και από γνωστούς μου Έλληνες που το έχουν κάνει (να επιστρεφουν εργαλειο ή χωρις μπαταρία ή να βάζουν μεσα παλιό ελλατωματικο και να το θεωρούν και εξυπνάδα) εννοείται ότι ήρθα σε αντιπαράθεση μαζί τους. Είτε είναι Έλληνας είτε ξένος αυτός που το κάνει, το θέμα είναι ότι γίνεται και γίνεται εις βάρος όλων των υπολοίπων. Ζητώ συγνώμη αν με τα γραφόμενα μου έδωσα την εντύπωση ότι μου φταίνε μόνο οι Έλληνες,αλλά πρώτα κοιτάμε την καμπούρα μας και μετά την ξένη.
Και πάλι ζητω συγνώμη σε όσους ενόχλησα.

Ναι... μην καμαρώνουμε και πολύ όμως γιατί τότε ποτέ δεν θα καταλάβουμε γιατί πιάσαμε πάτο.

Το θέμα είναι να ξέρεις να πέφτεις, και όχι να πέφτεις άγαρμπα...

6nS1oAW.gif

Εγώ μίλησα για Έλληνες Μιχάλη, γιατί σαν Έλληνας με πειράζει να βλέπω συμπατριώτες μου να συμπεριφερονται έτσι. Και λέω βλέπω γιατί και το έχω δει με τα μάτια μου στο ταμείο να γίνεται επιστροφή κολονατου απο Έλληνα,που κατά τύχη είπε να κάνει έλεγχο ο υπάλληλος και μέσα να έχει παλιοσιδερα αλλά και από γνωστούς μου Έλληνες που το έχουν κάνει (να επιστρεφουν εργαλειο ή χωρις μπαταρία ή να βάζουν μεσα παλιό ελλατωματικο και να το θεωρούν και εξυπνάδα) εννοείται ότι ήρθα σε αντιπαράθεση μαζί τους. Είτε είναι Έλληνας είτε ξένος αυτός που το κάνει, το θέμα είναι ότι γίνεται και γίνεται εις βάρος όλων των υπολοίπων. Ζητώ συγνώμη αν με τα γραφόμενα μου έδωσα την εντύπωση ότι μου φταίνε μόνο οι Έλληνες,αλλά πρώτα κοιτάμε την καμπούρα μας και μετά την ξένη.
Και πάλι ζητω συγνώμη σε όσους ενόχλησα.

Δεν υπαρχει θεμα ενοχλησης φιλε Κωστα, η αληθεια καμμια φορα ειναι επωδυνη. 400 χρονια τουρκιάς μας αφησαν καποια καταλοιπα..

Στο lidl Μελισσιων εχει ακομα πολλους παγκους, δραπανοκατσαβιδα, σεγες, πριονια και μπαταριες.

Καλησπέρα(πρσοπερνώ αυτά με τις κουτοπονηριές για να μην ξεφύγουμε αλλά και γιατί το Lidl είναι ακριβότερο σε όλα του τα είδη στην Ελλάδα,όχι μόνο τα εργαλεία).
Γενικά από το Lidl δεν ψωνίζω όχι γιατί είναι Γερμανικό αλλά επειδή δεν με καλύπτουν,ούτε οι τιμές του ούτε και η ποικιλία του.Προτιμώ άλλα supermarket.
Όμως έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το κρουστικό δραπανοκατσάβιδο της Parkside(Einhell η φτηνή σειρά).

Μέχρι στιγμής έχω δουλέψει μόνο μπλε Bosch και Makita και ελάχιστα DeWalt.H αλήθεια κυρίως βίδωμα ξεβίδωμα.Ηλεκτρολόγος είμαι.
Καλά ήταν αλλά δεν μπόρεσα να βρώ διαφορές μεταξύ τους εκτός από το DeWalt που όταν το δούλεψα(1 φορά) ήταν πολύ πιο ταχύ από το Bosch και το Makita μου φάνηκε πιο φινετσάτο στο χέρι.
Αυτά όσον αφορά τη δουλειά.
Να σημειώσω ο,τι επειδή δεν το είχα με τα τρυπάνια δυσκολευόμουν να προσαρμοστώ στο βάλε,βγάλε κ.λ.π

Πήρα λοιπόν σήμερα το Κρουστικό της Parkside.Το βγάζει η Einhell και είναι η καινούρια σειρά της Χ κάτι.

1.Ξέρετε αν οι μπαταρίες της Einhell κάνουν στα Parkside?

2.Αν θελήσω να κάνω μια τρύπα ως 10 χιλιοστά στον τοίχο βάζοντας ούπα και ένα γαντζάκι θα χρειαστώ την κρούση?Αν όχι μήπως η κρούση είναι περιττή τελικά?