Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Την έχω πάρει εγώ για δεύτερη.... είναι πιο δυνατή από την Bosch που ήδη έχει το δικό μου έταιρον ήμισυ και από ότι μου είπε είναι πιο δυνατή.... Για αυτό και θα κρατήσει αυτήν και την άλλη θα την πάει στο εξοχικό.... πάντως κάνει καλή δουλειά στα πατώματα....Εεεε ρε για να πάρω 2 μαγνητικές ράβδους για τα εργαλεία, μου έφυγε το 50αρικο στην σκούπα

Έχει ψιλοδιαφορές... αυτόν που έφερε τώρα έχει κουμπί έντασης ατμού και βγαίνει κιόλας για να το κάνεις χειρός.... Έχει και πολλά εξαρτήματα για παράθυρα, χαλιά κτλ πάντως για μάρμαρα είναι ότι πρέπει...Η γυναίκα μου τουλάχιστον είναι ευχαριστημένη

Δεν ξέρω αν το δοκίμασε κανείς αλλά για κάτι προσωρινό λειτουργεί άψογα...
Το ρούτερ του lidl κουμπώνει μια χαρά στον πάγκο εργασίας..
Λίγο προσεκτικά και χωρίς να χρειαστεί να βάλω μεγαλύτερη επιφάνεια πάνω στο ρούτερ και έτοιμα τα κάγκελα για την κουκετα των παιδιων
5d09e15525885f11ee6c5ab8f73c2531.jpg

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αλέξανδρε με πολύ προσοχή... Δεν μου πολυ-αρέσει αυτό το δέσιμο, πολύ εύκολα μπορεί να γλυστρίσει.

Για φάγωμα των ακμων μου φάνηκε ότι δεν είναι τοοοοσο επικίνδυνο.
Στο μέγιστο άνοιγμα του πάγκου ίσα που χωράει και σφηνώνει πολύ καλά..

"Κανονικα" μπορει να βιδωθει κατω απο παγκο/τραπεζακι, με τις δικες του τρυπες+βιδες της βασης (οπως π.χ. η σεγα);

πολυ επικινδυνο το βλεπω, πρεπει να πιασεις τη βαση του ρουτερ στις "σιαγωνες" του παγκου (να εξεχει η βαση λιγο πανω απο τον παγκο) και οχι το σωμα.

μαλλον μπορει να βιδωθει

Το ρούτερ το ετοιμάζω να το βάλω στον πάγκο που έχω βάλει και το δισκοπριονο.
Σίγουρα και είναι επικίνδυνο όλο το εγχείρημα αλλά το έλεγχα συνεχώς κάθε τόσο.
Δε χωρούσε να κατέβει πιο κάτω,αυτό ήθελα να κάνω.Αν και το μαγγωμα έγινε στα μαύρα λαστιχένια μέρη του ρουτερ κι εκεί στηρίχθηκα και το επιχείρησα.πηρε όλες τις ανοχές και έσφιξε "κάργα"

Καλη η πατεντα Aλεξανδρε αλλα οσο 'καργα' και να νομιζεις οτι ειναι το σφιξιμο σε τετοιο παγκο εργασιας, να εχεις το νου σου καθως μπορει να χαλαρωσει σε χρονο μηδεν με τις δονησεις και την πιεση στο εργαλειο.

Θα ελεγα οτι εισαι τυχερος που ολαν πηγαν κατ'ευχην και ελπιζω να τελειωσες με τα συγκεκριμενα φρεζαρισματα :)

Το κατάλαβα και δε θέλω να επιμείνω!.Όσον αφορά το ακαριαίο χαλαρωμα το είχα κατά νου αλλά όπως έγραψα πιο πάνω το ρούτερ ήδη μπήκε σφηνωτα στο μέγιστο άνοιγμα του πάγκου,δεν υπήρχε άλλο περιθώριο για χαλαρωμα...αυτά!

Προφανως θελουν να ξεπουλησουν τα στοκ και μετα να φερουν αλλα.
Δεν εξηγειται αλλοιως. Και αντε τωρα να ξεπουλησουν
με μια φορα στις 15 μερες που βγαζουν εργαλεια.