Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Οντως τα ιδια και τα ιδια...!!

Αν αξίζει προσωπικά να πάρω κάτι είναι τους υπολοιπους δίσκους που δεν πήρα την άλλη φορά...
Τα σιδήρου μου έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις που πήρε πριν καιρό...

Εγώ, πάντως, το σκαπτικό θα το ήθελα :)
Αλλά, την Τρίτη θα είμαι εκτός, μακριά από lidl και φοβάμαι ότι δεν θα βρω την Πέμπτη.
Αν τυχόν κάποιος συμφορουμίτης στην Αθήνα (κατά προτίμηση προς τα Βόρεια) μπορεί να εξυπηρετήσει, θα το εκτιμούσα πάρα πολύ :)

Το σκαπτικό είναι πολύ καλό και ευτυχώς που το ξαναέβαλε γιατί το προηγούμενο μου το έκλεψαν τον περασμένο μήνα όταν μου διέρρηξαν την αποθήκη.

Αλλά, την Τρίτη θα είμαι εκτός, μακριά από lidl και φοβάμαι ότι δεν θα βρω την Πέμπτη.
Αν τυχόν κάποιος συμφορουμίτης στην Αθήνα (κατά προτίμηση προς τα Βόρεια) μπορεί να εξυπηρετήσει, θα το εκτιμούσα πάρα πολύ :)

Την πέμπτη τα φέρνει

Κηφισιά;

Κηφισιά;

Κηφισια θα ηταν μια χαρα, αλλα τελικα δεν χρειαζεται. Μου ανοιξε τα γκαβα μου ο kats3777. 😜
Ευχαριστω, παντως και ευχαριστω κι εσενα kats που με ξεστραβωσες :)

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το συγκεκριμένο σκαπτικο είναι vfm για όποιον δεν το έχει...Και αντέχει για πολύ ώρα σκάψιμο....τεσταρισμενο...

Το πολυτριβειο λέει τίποτε.. ;..το έχει δοκιμάσει κάνεις...;
https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=26350

Δεν το εχω δοκιμασει αλλα για 18 ευρω δεν το συζηταμε. Εαν δεν εχεις, και χρειαζεσαι τετοιο εργαλειο η θελεις να δεις ποιες ειναι οι δυνατοτητες που σου δινει, ειναι πολυ καλη ευκαιρια.

Οι διαφορές με ένα έκκεντρο τριβείο να φανταστώ ότι είναι το πώς αυτό είναι για γωνίες κτλ ε?
Μπορεί κάποιος να μας πει πως είναι το βάρος του σε σχέση με τα έκκεντρα/παλμικα ?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

To πολυεργαλειο δεν μπορει να αντικαταστησει την δουλεια που βγαζει ενα κανονικο παλμικο τριβειο. Εχουν το ιδιο περιπου βαρος.
Το πολυεργαλειο παιρνει και αλλα εξαρτηματα και αυτο ειναι το βασικο πλεονεκτημα του.

Κάτσε μπερδεύτηκα... αυτό νομίζω ότι δεν είναι το πολυεργαλειο αλλά απλό τριβείο Δέλτα.

Ναι το φαντάζομαι ότι δεν μπορεί να αντικαταστήσει ένα παλμικό, γι'αυτό και ρωτάω για το βάρος του. Λογικά θα είναι πιο ελαφρύ από την στιγμή που είναι για λεπτοδουλειες.

Κάτσε μπερδεύτηκα... αυτό νομίζω ότι δεν είναι το πολυεργαλειο αλλά απλό τριβείο Δέλτα.

Ναι το φαντάζομαι ότι δεν μπορεί να αντικαταστήσει ένα παλμικό, γι'αυτό και ρωτάω για το βάρος του. Λογικά θα είναι πιο ελαφρύ από την στιγμή που είναι για λεπτοδουλειες.

Εχεις δικιο ειναι απλο τριβειο Δελτα. Για μικροδουλειες μονο.

+++

Κωστη, δεν ισχυει αυτο που ειπα παραπανω καθως δεν ειναι πολυεργαλειο, με μπερδεψες :))

Έχεις δίκιο Μιχαλη σε μπέρδεψα μιας και αυτό νόμιζα ότι ήταν και εγώ στην αρχή αλλά είναι ενα απλό τριβειο για γωνίες...:smash:
Θαρρω πανω απο 1.5 κιλο δεν θα ειναι...
Προσωπικά μου χρειάζεται που και που αλλά καλύτερα θα ήταν το πολυεργαλειο με όλα τα παρελκόμενα που θα εξυπηρετεί πολυπλευρα..οπότε υπομονή για αυτο...
Το ίδιο υσχιει και για τους δίσκους που ανεφερα πιο πριν όπου είναι για μεγάλο τροχο(23mm) ,εγω ηθελα ρους 12,5mm,όπου ποτέ σχεδόν δεν μου έχει τύχη η χρειαστεί να χρησιμοποιήσω...

Αυτά τα καινούρια bits 41 κομμάτια είναι καλά?
Θέλω να τα πάρω για το κρουστικό Parkside που έχω.

Ξέρετε αν αξίζει να τα έχω και για χρήση με απλό κατσαβίδι χειρός που παίρνει μύτες?

Σιγουρα αξιζει για το κατσαβιδι χειρος αλλα επισης και για το κρουστικο (οχι ομως παλμικο) δραπανοκατσαβιδο. Και η τιμη ειναι πολυ καλη.

Ειχα παρει ενα σετακι στις 16 Ιουνιου του 2014 (το πρωτο ποστ αυτο του νηματος εγκαινιαστηκε με ενα σχεδον παρομοιο σετακι !) και το εχω ακομα :)
https://avclub.gr/forum/showthread.php/117926-Εργαλεία-από-Lidl-Aξιολόγηση-σχόλια-προσφορές

Εαν δεν υπαρχει αλλο ειναι οτι πρεπει....απλως να ξερεις οτι σε ζορι οι μυτες θα αρχισουν αν τρωγονται...