Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Την πήρα και εγώ χτες την σπαθο σέγα

Με μια μικρή δοκιμή που έκανα, μου άρεσε πολύ.

Παιδιά τι λάμες παίρνει? κάνουν όλες του εμπορίου?

Καλοριζικη Χρηστο, ειναι χρησιμο εργαλειο!

Ναι, παιρνει ολες τις λαμες για σπαθοσεγα του εμποριου. Υπαρχουν λαμες για ξυλο και λαμες για μεταλλο που ειναι εξ'ισου χρησιμες.

Eπισης υπαρχουν κοντες και μακρυες αναλογα την διαμετρο του υλικου που θες να κοψεις. Υπαρχουν λαμες για πιο καθαρες κοπες (με πιο πολλα δοντακια -TPI) ειτε πιο γρηγορες κοπες (με λιγοτερα δοντια).

000346458176.jpg

Κατα τη γνωμη μου οι Βοsch υπερτερουν των αλλων επωνυμων που εχω δοκιμασει και σιγουρα των parkside που δεν αξιζουν και πολλα.
Γενικα οι επωνυμες μαρκες (Βοsch, Makita, Dewalt, Irwin, Milwaukee) που θα βρεις στην αγορα ειναι οκ.

Συνάδελφοι στην τρέλα!!! Βγήκε το μικρό πιεστικό στο λιντλ!!! Αξίζει για καμία αυλή πλύσιμο σε κάνα αμαξάκι ; 3 χρόνια εγγύηση είναι αυτή και όχι σαν της άλλες που δεν σου αντηκαταστουν το μηχάνημα!!!

Στάλθηκε από το CUBOT KING KONG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι αξιζει το εχω γυρω στα 4 χρονια και ειναι θαυμασιο.
Το θεωρω καλυτερο, πιο ευχρηστο και λειτουργικο, απο το μικρο bosch που εχω.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ναι αξιζει το εχω γυρω στα 4 χρονια και ειναι θαυμασιο.
Το θεωρω καλυτερο, πιο ευχρηστο και λειτουργικο, απο το μικρο bosch που εχω.
Έχει μπει στο budget!!!!!

Ειναι της πλακας, ειχα παρει μια παλαιοτερα, τσαμπα τα λεφτα θα πανε.

Αν θες καλα ξυραφια και καλη διαρκεια ζωης της μπαταριας δες οποιοδηποτε αντιστοιχο μοντελο της Philips, Panasonic, Braun, Remington. Mε αυτη τη σειρα κατα τη γνωμη μου.

Η ξυριστικη μηχανή που έχει είναι καλή;h ttps://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=30366

Είχα αγοράσει την περσινή η οποία είχε και οθόνη με ενδείξεις πάνω. Δεν κράτησε πολύ. Εξι, επτά μήνες. Ίσως επειδή την έπλενα στη βρύση. Άλλωστε έγραφε ότι είναι πλενόμενη. Ξύριζε τέλεια όσο δούλευε. Ήθελε κάπως χρήση με το γάντι μάλλον.
Πήρα το σέρβις τους είπα τι ακριβώς έγινε και μου έστειλαν καινούργια. Δεν ήθελαν την παλιά πισω. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ την καινούργια γιατί οι κεφαλές που μου είχαν απομείνει ταίριαζαν ακριβώς σε μια παλαιότερη philips που έχω. Οπότε χρησιμοποιώ την Philips. Άλλωστε αντίγραφο είναι.
Την silvercrest την έχω καβάτζσ.
Στις επώνυμες είναι πανάκριβες οι κεφαλές αντικατάστασης. Αν είναι ο ίδιος κατασκευαστής μία από τα ίδια θα είναι.

Τα παπούτσια από τα Λιντλ ούτε 15 μερες δεν άντεξαν. Έσκισε η σόλα άσε που βρωμάνε πλαστικιλα και ιδρώνει απίστευτα. Και με 12 ευρώ σίγουρα αγόραζα πολύ καλύτερα.
45e1e9e1e7a6f63dd8bb55b923e83805.jpg
cdffc3b224395b942776e85b1ab7b513.jpg
388a792c9cf547e90ec532ec75d14d20.jpg

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Tα υποδηματα αυτα ειναι ερασιτεχνικα, για μεσα στο σπιτι, αντε και για κανα ηπιο απογευματινο περιπατο σε ασφαλτοστωμενο δρομο η σε κοντινο παρκο.

Tα υποδηματα αυτα ειναι ερασιτεχνικα, για μεσα στο σπιτι, αντε και για κανα ηπιο απογευματινο περιπατο σε ασφαλτοστωμενο δρομο η σε κοντινο παρκο.

Ούτε για μέσα στο σπίτι δεν αξίζουν Μιχάλη

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν αξίζουν για τίποτα.
Πριν 2 χρόνια αγόρασα τα «ακριβά» αθλητικά στα 19,90 και μετά από 1 μήνα έβγαλα κάλλους και στα 2 πόδια.
Κουράστηκα να τα συνέφερε τα πόδια μου.

Εγώ πάντως με το παπούτσι το επαγγελματικό με σίδερο την έχω κατά βρει... Δεν καταλαβαίνει τίποτα

Ναι Αριστο.
Είχαμε συνεταιρικα αγορασει απο ενα τρια παιδια.
Ειναι απολυτα εξυπερετικο κανεις δουλεια και μετα εξαφανιζεται σε μια γωνια.
Βραχος σταθερότητας δεν ειναι αλλα ειναι οκ.

Σε ευχαριστώ παρά πολύ για την απάντησή σου. Δηλαδή "παλαντζάρει" πολύ; 😂 γιατί το βλέπω λίγο αδύνατο.

Παγκος εργασιας να προσαρμοσεις μεγγενη κλπ κλπ δεν ειναι με την καμια.
Βοηθητικος παγκος ομως ειναι σιγουρα.
Εχω βαλει την σεγα παγκου επανω και ολα καλα. Εχω στηριξει ξυλο να το κοψω με πριονι και ολα καλα. Το χρησιμοποιω για ζωγραφικη αλλα και σαν τραπεζι φαγητου στην ταρατσα και ολα καλα!