To σετακι με τα 'impac' bits θα το παρω αποκλειστικα για το κουτι που φαινεται παρα πολυ βολικο και μου αρεσει. Εκει θα βαλω τα διαφορα impact bits που χρησιμοποιω περισσοτερο απο ολες τις μαρκες. Τωρα αν οι μυτες αυτες αποδειχτουν καλες, ακομα καλυτερα.
Για την ποιοτητα των συγκεκριμενων bits δεν γνωριζω, πιθανως να ειναι επαρκη και να αντεχουν. Η τιμη ειναι οντως πολυ καλη αλλα μονο αν τα bits ειναι οντως 'impact'.
Προσωπικα, αν δεν ειχα τετοια bits θα προτιμουσα τα επωνυμα Dewalt που βγαινουν σε πολυ ανταγωνιστικη τιμη
https://www.e-shop.gr/set-32-tem-de...pz-ph-torx-me-antaptora-dt70560t-p-TLS.011487
Για την ψηστιερα επισης δεν εχω αποψη, αλλα κρινοντας απο αλλες συσκευες που εχω παρει απο το Lidl που εχουν αποδειχτει καλυτερες απο το κοστος τους, αν χρειαζομουν ψηστιερα και τα χαρακτηριστικα της με ικανοποιουσαν, σιγουρα θα την προτιμουσα.
+++
Παντως μιας και θα αγορασω το σετακι για το κουτι, θα τσεκαρω την ποιοτητα αυτων των impact bits θυσιαζοντας ενα αντιστοιχο impact bit Μιlwaukee.
Το εργαλειο δοκιμης θα ειναι ενα μπουλονοκλειδο 1/2" με ανταπτορα 1/4" ροπης 400Νm για να τελειωνουμε την δοκιμη συντομα

Ετσι για να ξερουμε τι αγοραζουμε και μακαρι να αποδειχτουν Value For Money!