Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Aυτο ειναι νομιζω το πρωτο σκαπτικο δραπανο που ειχε φερει το λιντλ στην Ελλαδα. Το ειχε φιλος και θυμαμαι οτι ηταν απο τα πιο θορυβωδη εργαλεια!!
Περα απο τον θορυβο, προφανως και αξιζει αν και οι νεωτερες εκδοσεις σκαπτικων parkside ειναι πολυ καλυτερες ποιοτικα και με ισχυροτερο μοτερ.

Λετε να βρω κανενα παχυμετρο την Δευτερα ή τα μαζευουν ολα?

Δεν τα μαζευουν άμεσος...εχω βρει πραγματα προσφορας εποιτα και απο μια εβδομαδα. ..εξαρτάται όμως και από το καταστημα...
Δεν χάνεις τίποτα να περάσεις μια βόλτα..

Μεγαλη αδικια.
69131642_495439827937276_7938865022199922688_n.png

Mεγαλη ευλογια θα ελεγα!
Με τετοιες τιμες θα αυξηθει ακομα περισσοτερο ο αριθμος των ανθρωπων που θελουν να ασχοληθουν με τα μαστορεματα αλλα δεν εχει χρημα για πολλα εργαλεια.

Το Λιντλ εχει δημιουργησει παρα πολλους νεους μαστορες με την πληθωρα φτηνων εργαλειων και την πολιτικη της 3ετους εγγυησης.

Aδικιά και κοροϊδία...
Αυτά για να καταλάβουμε τι καπέλο και τι εκμετάλλευση πέφτει...τόσο χρηματικά οσο και για το πλήθος των προϊόντων...

Αδικια αδικια αδικια!!!!
Το γεγονος πως εκει πουλαν solo εργαλεία σε πολυ μικροτερο κοστος απο εδω!!!!!
Γτ να εχει καποιος 5 φορτιστές???

Έλα ντε! Ειδικά αν αναλογιστείς πόσοι κλέβουν τις μπαταρίες μέσα από τις συσκευασίες στα καταστήματα, θα ήταν πολύ λογικό να προσφέρουν και στην Ελλάδα τα solo εργαλεία.

Βρήκα από την προσφορά Ιουλίου τα τρύπα αξία σετ Lidl μαζί με μύτες κατσαβιδιού κ.λ.π
Αξίζουν τι λέτε?

Επίσης και η grillιέρα/ ψηστιέρα λέει τίποτα?

To σετακι με τα 'impac' bits θα το παρω αποκλειστικα για το κουτι που φαινεται παρα πολυ βολικο και μου αρεσει. Εκει θα βαλω τα διαφορα impact bits που χρησιμοποιω περισσοτερο απο ολες τις μαρκες. Τωρα αν οι μυτες αυτες αποδειχτουν καλες, ακομα καλυτερα.

Για την ποιοτητα των συγκεκριμενων bits δεν γνωριζω, πιθανως να ειναι επαρκη και να αντεχουν. Η τιμη ειναι οντως πολυ καλη αλλα μονο αν τα bits ειναι οντως 'impact'.
Προσωπικα, αν δεν ειχα τετοια bits θα προτιμουσα τα επωνυμα Dewalt που βγαινουν σε πολυ ανταγωνιστικη τιμη https://www.e-shop.gr/set-32-tem-de...pz-ph-torx-me-antaptora-dt70560t-p-TLS.011487

Για την ψηστιερα επισης δεν εχω αποψη, αλλα κρινοντας απο αλλες συσκευες που εχω παρει απο το Lidl που εχουν αποδειχτει καλυτερες απο το κοστος τους, αν χρειαζομουν ψηστιερα και τα χαρακτηριστικα της με ικανοποιουσαν, σιγουρα θα την προτιμουσα.

+++

Παντως μιας και θα αγορασω το σετακι για το κουτι, θα τσεκαρω την ποιοτητα αυτων των impact bits θυσιαζοντας ενα αντιστοιχο impact bit Μιlwaukee.
Το εργαλειο δοκιμης θα ειναι ενα μπουλονοκλειδο 1/2" με ανταπτορα 1/4" ροπης 400Νm για να τελειωνουμε την δοκιμη συντομα :)
Ετσι για να ξερουμε τι αγοραζουμε και μακαρι να αποδειχτουν Value For Money!

To σετακι με τα 'impac' bits θα το παρω αποκλειστικα για το κουτι που φαινεται παρα πολυ βολικο και μου αρεσει. Εκει θα βαλω τα διαφορα impact bits που χρησιμοποιω περισσοτερο απο ολες τις μαρκες. Τωρα αν οι μυτες αυτες αποδειχτουν καλες, ακομα καλυτερα.

Για την ποιοτητα των συγκεκριμενων bits δεν γνωριζω, πιθανως να ειναι επαρκη και να αντεχουν. Η τιμη ειναι οντως πολυ καλη αλλα μονο αν τα bits ειναι οντως 'impact'.
Προσωπικα, αν δεν ειχα τετοια bits θα προτιμουσα τα επωνυμα Dewalt που βγαινουν σε πολυ ανταγωνιστικη τιμη https://www.e-shop.gr/set-32-tem-de...pz-ph-torx-me-antaptora-dt70560t-p-TLS.011487

Για την ψηστιερα επισης δεν εχω αποψη, αλλα κρινοντας απο αλλες συσκευες που εχω παρει απο το Lidl που εχουν αποδειχτει καλυτερες απο το κοστος τους, αν χρειαζομουν ψηστιερα και τα χαρακτηριστικα της με ικανοποιουσαν, σιγουρα θα την προτιμουσα.

+++

Παντως μιας και θα αγορασω το σετακι για το κουτι, θα τσεκαρω την ποιοτητα αυτων των impact bits θυσιαζοντας ενα αντιστοιχο impact bit Μιlwaukee.
Το εργαλειο δοκιμης θα ειναι ενα μπουλονοκλειδο 1/2" με ανταπτορα 1/4" ροπης 400Νm για να τελειωνουμε την δοκιμη συντομα :)
Ετσι για να ξερουμε τι αγοραζουμε και μακαρι να αποδειχτουν Value For Money!

Ναι με ενδιαφέρει και αυτό το σετ impact. Αλήθεια τι διαφορά προσφέρει από εκείνα τα bits για τρυπάνι Parkside στο διάφανο κουτάκι?
Έλεγα ωστόσο για το σετ με τα τρυπάνια για διατροφή που είχε πριν λίγο καιρό.

Για την ψηστιέρα με ενδιαφέρει μιας και είναι φτηνή. Η εσπρεσσιέρα όμως της sikvercrest είναι μετονομασμένη heinner και με ένα 15-20άρι καπέλο στην τιμή. Οπότε αν αξίζει είναι μόνο για την εγγύηση. Πόση εγγύηση έχουν άραγε οι συσκευές αυτές έναντι των ίδιων με άλλο brandname?

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ναι με ενδιαφέρει και αυτό το σετ impact. Αλήθεια τι διαφορά προσφέρει από εκείνα τα bits για τρυπάνι Parkside στο διάφανο κουτάκι?
Έλεγα ωστόσο για το σετ με τα τρυπάνια για διατροφή που είχε πριν λίγο καιρό.

Δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινω τι ακριβως ρωτας.

Παντως αυτο το σετακι ειναι για παλμικο κατσαβιδι που εχει υπερπολλαπλασια ροπη απο τα κοινα δραπανοκατσαβιδα. Τα αλλα παρομοια σετακια που εβγαλε προ καιρου ηταν κοινα bits/μυτες και οχι ενισχυμενα οπως το impact σετ που θα φερει. Αν δεν εχεις παλμικο δραπανο δεν χρειαζεται να παρεις impact bits.

Τωρα αν εννοεις το σετ με τα τρυπανια SDS που ειχε προ καιρου, νομιζω οτι ειναι πολυ καλη και η τιμη αλλα και τα μεγεθη που εχει.

Ολες οι συσκευες που πουλαει το λιντλ εχουν τριετη εγγυηση.

Δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινω τι ακριβως ρωτας.

Παντως αυτο το σετακι ειναι για παλμικο κατσαβιδι που εχει υπερπολλαπλασια ροπη απο τα κοινα δραπανοκατσαβιδα. Τα αλλα παρομοια σετακια που εβγαλε προ καιρου ηταν κοινα bits/μυτες και οχι ενισχυμενα οπως το impact σετ που θα φερει. Αν δεν εχεις παλμικο δραπανο δεν χρειαζεται να παρεις impact bits.

Τωρα αν εννοεις το σετ με τα τρυπανια SDS που ειχε προ καιρου, νομιζω οτι ειναι πολυ καλη και η τιμη αλλα και τα μεγεθη που εχει.

Ολες οι συσκευες που πουλαει το λιντλ εχουν τριετη εγγυηση.
Κατάλαβα τι λες. Ρώταγα για τα τρυπάνια διάτρησης που έφερε προ βδομάδων. Νομίζω ήταν κοβαλτίου ή κάπως έτσι. Εκείνα είναι της προκοπής? Τα βρήκα ξεχασμένα σε ένα λιντλ.

Δεν θυμαμαι τρυπανια κοβαλτιου απο τα Λιντλ. Aν ειχε φερει σιγουρα θα τα ειχα αγορασει για δοκιμη. Μαλλον θα ηταν τα κοινα οποτε μαλλον δεν αξιζουν.

Γενικως τρυπανια και λοιπα αναλωσιμα δεν αξιζουν και τοσο, εκτος απο καποιες εξαιρεσεις. Συνηθως συζηταμε εδω αν αξιζουν η οχι αναλογα τις εμπειριες των μελων.
233880_a3f8e2e724424f525db80aeb51c57bbc.jpg

Κατάλαβα τι λες. Ρώταγα για τα τρυπάνια διάτρησης που έφερε προ βδομάδων. Νομίζω ήταν κοβαλτίου ή κάπως έτσι. Εκείνα είναι της προκοπής? Τα βρήκα ξεχασμένα σε ένα λιντλ.
Ναι έλεγα αυτά με κωδικό PBBS 2 a1 σε πακετάκι.
Αναρωτιόμουν αν αξίζουν αγοράς για μικρές δουλειές σπίτι.

Aυτα ειναι τρυπανια και bits ποιοτητας κατω του μετριου -ειδικα τα τρυπανια. Μου θυμιζει το βασικο σετακι x-line της Bosch που ειναι εξ ισου αθλιο.

Τωρα θα μου πεις εχεις ενα σετακι με τα βασικα bits και τρυπανια μαζεμενα με 10 ευρω για μικρες δουλειες στο σπιτι, οποτε προκυψουν και θα εχεις δικιο.
Aν καταφυγεις σε αυτη την οικονομικη λυση θα προτεινα να παρεις 2 τρυπανια για ολα τα υλικα, των 6 και 8μμ της bosch της σειρας CYL9. Toυλαχιστον, οτι υλικο και να θες να τρυπησεις θα το τρυπησεις γρηγορα και σωστα χωρις να ταλαιπωρησεις ουτε το εργαλειο αλλα ουτε και σενα.

Παίδες τα συγκεκριμένα bits και τρυπανια του lidl δεν έχουν καλή ποιότητα κατασκευής και αυτό καταλαβαίνει κανείς από τις μυτες ύστερα από 2-3 χρήσεις όπου φαγωνονται εκατέρωθεν τα κεφάλια τους.
Αξίζει κάποιος να δώσει για κάποιο επώνυμο σετ ώστε να του μείνουν....
Θαρρώ της Bosch αξίζουν με το παραπάνω...
Ειδικά αυτά που αναφέρει από πάνω Μιχαλης είναι ότι καλύτερο εγώ προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει...